pátek 21. prosince 2018

Šťastné a veselé

Opět je to tady. Nastal ten kouzelný čas, kdy bychom se všichni měli zastavit a užít si poklidnou atmosféru v klidu a v kruhu rodiny.


Vím, že se to lépe píše, ale hůř provádí. Přesto věřím, že se vám předvánoční stres vyhnul co největším obloukem, dárky již máte nakoupené, cukroví napečené a už vás čeká jen pohoda a pohádky. 

Chtěla bych vám zároveň moc poděkovat za celoroční přízeň. Jsme spolu již neuvěřitelných 6 a půl let. Vím, že se mi stěhujete na Youtube a Instagram, ale přesto všechno věřím, že i blog má stále smysl a jsou věci, které jinak než přes poctivě napsanou recenzi přenést nejdou. Na novou porci článků se tak určitě můžete těšit i v příštím roce. Byť  samozřejmě držím krok s dobou a najdete mě také na Instagramu (stannah.navlasntikuzi), kam se přesouvají nejen nejčerstvější novinky, soutěže, ale každé pondělí tam najdete samostatnou recenzi. Tak mě určitě sledujte i tam. 

Vánoční čas přeje tradicím, takže ještě letos mezi svátky vás čekají články, se kterými se setkáváte každý rok v tomto období. Moje dárky a především přehled té nejlepší/nejhorší kosmetiky za uplynulý rok. A chybět nebude ani první recenze pro rok 2019, jak jinak, než pozitivní. 

Ještě jednou moc děkuji za to, že vás mám a těším se na naše společné kosmetické objevy v roce 2019. 

Kouzelné Vánoce!

7 komentářů:

  1. Už je to nějaká doba, co Tvůj blog sleduji a rozhodně budu i dál, té inspirace, které jsem tady už načerpala..velké díky:-) Těším se na každý nový článek nejen mezi svátky, ale i v příštím roce. Přeji Ti krásné a pohodové Vánoce:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Také přeji krásné Vánoce. Já se vždy ráda vracím na tvůj blog a těším se na další články.

    OdpovědětVymazat
  3. Tvůj blog mě moc baví a těším se na všechny další nové články v Novém roce. :) Taky ti přeji ty nejkrásnější Vánoce :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Stastne a pokojne Vianoce prajem aj tebe a tesim sa na nove clanky 😘

    OdpovědětVymazat
  5. Také přeji krásné Vánoce :-), těším se na další zajímavé a často inspirující články.
    E.A.

    OdpovědětVymazat
  6. Mockrát děkuji za krásná přání!!

    OdpovědětVymazat