úterý 16. října 2018

Říjnový Lookfantastic box

Boxíkové šílenství je opět tady. Přes léto jsem si dala pauzu, a tak nějak jsem přemýšlela, že na podzim nahodím kratší předplatné. Pak jsem si ale říkala, že to nepotřebuji, ještě pořád nemám spotřebované vše, co jsem měla v jarních edicích, no ale pak jsem viděla, co je v říjnovém Lookfantastic boxu a objednala ho, rovnou se čtvrtletním předplatným. Pro mě osobně je tento box z aktuální nabídky na trhu tou nejlepší volbou. Když se podívám, kolik stojí různé české verze a co v nich ve finále je, tak mě vůbec nebaví. Výjimkou je dm box, ale ten je zase zázrak ulovit. LF box vás vyje na 15 liber a vždy dostanete 6 produktů, plus ještě britskou Elle. Když objednáte předplatné, jde cena ještě níž, já navíc někde vyštrachala slevový kód, a tak mě tato krabička ve finále vyšla na 13 liber, což s aktuálním kurzem vyšlo na 394 Kč. Za mě paráda. 


U krabiček miluji hlavně ten moment překvapení, ale v průběhu tohoto vydání to tedy bylo trošku jinak. Vůbec jsem ho objednávat nechtěla, ale když jsem pak viděla obsah, říkala jsem si, že bych všechno využila a dost věcí opravdu chtěla zkusit, takže jsem do toho zkrátka šla. Bylo to bez překvapení, ale spokojená jsem moc. Ten box je orientovaný hodně na pečující produkty, samé krémíky, masky, séra...toho je tam nejvíc. Ale mně to takhle vyhovuje a mám radost, že můžu prozkoušet neznámé a často i velmi drahé značky. Hodnota tohoto boxu je přes 75 liber a je vážně příjemné, že věci můžu zkusit za výrazně nižší náklady. 


Údajně největším tahákem balení bylo tělové mléko značky Ahava. Konzistenčně je velmi příjemné a prostě cítíte, že na sebe mažete něco luxusního. To tomu dodává i vůně, která je nádherná, ale na mě asi až trošku moc. Asi mi to nejvíc připomíná klasický Chanel. Těžké, hutné, elegantní, luxusní...ale asi tak nutně nepotřebujete být cítit každý den, navíc s tím spát. Beru to jako kapku luxusu pro občasné namazání, a na to je ten vzoreček ideální. 



Přírodní balzámek od Dr. Lipp zkrátka nemůže nic zkazit. Je krásně lehoučký, lehce lepivý. Pigmentuje jen tak lehce, chce se mi říct, že to nahodí lehkou malinovku, ale asi to bude spíše bezinka. :-) Na rtech to docela dlouho drží, a i když to později zmizí, zůstanou vláčné, hydratované rty. Podle mě to bude fajn zimní vychytávka. Jsem z něj mile překvapená. 


Plátynkové masky jsou boxíkový evergreen. Ale já je mám ráda a používám pravidelně, takže každou další do sbírky beru. Tahle má čistit pleť a je to ta "bublající" varianta. Zatím jsem si ji schovala, ale využiji ji ráda. 


Moc jsem se těšila i na tvářenku Pixi. Od této značky v Sephoře koupíte jen péči a dekorativka k nám zatím vůbec nedorazila, tak to byla dobrá příležitost. Bohužel tedy odstín mi ve finále nesedl, byť se na první pohled tváří nekonfliktně. Je to taková cihlová barva a slušet bude opálenější pleti. Ani jsem do ni ve finále nesahala a schovám vám ji do nějaké soutěže. 


Mě osobně nejvíc nadchl krém od PRAI. Určen je na krk a dekolt a v této oblasti jde údajně o nejprodávanější krém. Prodá se jeden každých 60 vteřin. Už ho poctivě zkouším, je neskutečně příjemný, má zajímavou texturu, takovou našlehanou a hezky se vstřebává. Pokožka je poté taková velmi jemná a "instantně" vyhlazená. Na nějaké velké závěry je ještě brzy, navíc si myslím, že ještě asi nejsem úplně cílovka a víc to ocení starší dámy, ale stejně mě to baví zkoušet a jsem ráda, že se k tomu díky boxíku dostanu. 


Nakonec ještě noční pleťový krém od Monu. A to ve velmi štědrém 30ml balení. Krémy já zkouším hodně ráda, jen tedy nestíhám. Ještě pořád mám nějaké z jara, takže i tento zatím schovávám do zásob, ale těším se na něj. 


Mě ty boxy zkrátka baví a Lookfantastic obzvlášť. Za podle mě fajn peníze mám možnost prozkoušet spoustu zajímavých věcí a když se mrknu zpět na poslední edice, tak se mi v každé líbí buď vše nebo aspoň většina. Tohle je prostě boxík pro mě. Není co řešit, tím spíše, že listopad a prosinec už mám stejně předplacený. Těšte se tedy již za měsíc, co dalšího krabička krásy přinese. 

Koupit lze klasicky na eshopu lookfanstastic.com

Zkoušeli jste někdy objednávat Lookfantastic box?

9 komentářů:

  1. Tenhle obsah se mi líbí, určitě je fajn, že tam převládá pečující kosmetika, osobně bych největší radost měla z těch krémů a bublající masky:-)

    OdpovědětVymazat
  2. AHoj Stani, ja som ten box mala asi tak 2 roky dozadu, po 3 boxikoch som to zrusila. Nic ma tam neoslovilo, vacsinou tam bola nepouzitelna dekorativka. Na druhej strane to nie je az take lacne, aby som to kazdy mesiac kupila a polovicu z toho hodila do skirne a po expiracii vyhodila.

    OdpovědětVymazat
  3. Je dobré, že tam je víc pečující kosmetiky, protože u dekorativky je to dost blbé s odstínama. Boxik vypadá velmi dobře a já bych využila většinu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Obsah je velmi povedený. Tu bublající masku bych taky ráda vyzkoušela. Myslím, že jsi ho ulovila fakt za super cenu, už jsem nad ním taky párkrát přemýšlela, ale zatím jsem ho ještě neobjednala.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Od Taliky jsem měla sérum na řasy a bylo úžasné, takže věřím, že kosmetiku mají skutečně kvalitní :) zbytek značek ani neznám

    OdpovědětVymazat
  6. Tohle vydání se mi hodně líbí, využila bych vše :)

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, že předplatné mi v září končilo. A já to už zrušila, tak jsem mohla mít další tohle perfektní vydání, využila bych vše :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  9. Mě z boxu zaujal pouze jeden produkt a to ta bublající maska :D tu bych sama osobně chtěla zkusit!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat