středa 24. října 2018

Norvina Anastasia Beverly Hills

Já vím, těch recenzí na paletky je tady v poslední době nějak moc. A to ještě zdaleka nekončíme. :-) Nedá se nic dělat, protože přesně takhle to teď u mě je. Mám své paletkové období a zkouším jednu za druhou. Vždycky jsem paletky milovala, ale v poslední době je to trošku moc i na mě. Ale nedá se zkrátka odolat. Na mou obranu, některé z mé sbírky jsem vytřídila. Snažím se jich doma mít tak plus mínus (aktuálně plus :-D ) patnáct. 

Dnes to bude o slavné Norvina paletce od značky Anastasia Beverly Hills. Ta se dříve vyznačovala především produkty na obočí, ale v poslední době uslyšíte hlavně o paletkách. 



O koupi této paletky jsem přemýšlela dlouho. Barevně nebylo co řešit, přesně tohle jsem já. Smíchat mi hnědou, růžovou a fialovou, to mě vždycky dostanete. Jenže jsem si vůbec nebyla jistá tou texturou. Je trochu zvláštní, specifická a bála jsem se, jestli se s tím poperu. A jako na potvoru, Sephora ji prodávala pouze online (což už by aktuálně nemělo platit a měla by být aspoň v kamenné prodejně na Smíchově). Ale znáte mě, vyzkoušet se musí všechno, a tak jsem po ní nakonec sáhla. A jsem za to ráda. 




Barevně to je za mě pecka, to už jsem říkala. Pigmentace je skvělá a ta textura skutečně specifická. Ještě s těmi matnými ten rozdíl tak nepoznáte. Jsou trochu sušší a prášivější, ale ta pigmentace vám to vynahradí a nanášet jdou s kapkou opatrnosti dobře. S třpytivou řadou je to trošku problematičtější, ale tak trochu jsem to tušila, takže mě to ve finále tolik nepřekvapilo. Jsou to vesměs slisované třpytky a textura je taková mazlavější. Musíte na to mít správný štětec, spíše plošší s tvrdšími štětinami. Pokud do toho půjdete nějakým "huňáčem" nebo nedejbože tou věcí, která je u toho přiložená, tak s tím nic nenaberete, jen si naprášíte všude okolo. Chce to ten tvrdší štětec a velmi lehkou ruku, doslova ty stíny štetcem jen pohladit. Ta hmota je docela měkká, takže i letmým pohybem toho naberete dost. Na oku to chce letmo táhnout a jakoby uhlazovat. Pak už je to jen paráda. Ty stíny jsou na oku úžasné. Chytí to rovnoměrně na první dobrou, perfektně se kombinují mezi sebou, a to i třpytivý do matného a vytvoříte s nimi bezpočet opravdu hezkých looků. Ten výsledek za to stojí. V kombinaci s bází neblednou a drží celý den. 


Ještě k obalu, ten je semišový, čili velmi nepraktický. Mně se při převozu trochu odloupl jede stín, takže jsem jako bonus paletku už zaprasenou dostala a to ničím nesundáte. Nechci vědět, jak bude vypadat za pár měsíců. Také mě překvapila, že je docela tlustá a bytelná. Cestovatelsky přívětivá úplně není. A šteteček není úplně marný na běžné stíny, ale právě na tyhle naprosto nevhodný. Fak nechápu, že si ten výrobce sám pod sebou řeže větev. Za mě tam být nemusel. 


Ukázka tří takových základní looků. Osobně jsem si nejvíc zamilovala první třpytivou Dreamer i matnou variantu Base. Obvykle dám jako základ jednu z nich a pak k tomu přidám něco tmavšího. Jsou tam i super stíny na přechody i pod obočí. Za mě osobně snad jen ty dva poslední matné nevyužiji, jsou na mě moc teplé. 




Co se celkového shrnutí týče, budu si muset půjčit slova mých kolegyň. Ta paletka je skvělá, ale doporučila bych ji spíše zkušenějším lidem, sběratelům kosmetiky a všem těmto bláznům. Chce to mít dobrý štětec, trpělivost a už trošku vědět, co s tím na oku vyvádět. Ten výsledek je skutečně úžasný a člověka, který má doma deset dalších jiných paletek, tohle dokáže nadchnout, protože je to zase něco jiného. Pro běžného smrtelníka, která má doma jednu, dvě paletky, je tohle zbytečná práce a mohl by být jedině naštvaný, že se s tím musí každé ráno takto vztekat. Je spousta krásných paletek, které můžete mít a pracuje se s nimi lépe. A pokud toužíte po super třpytivých stínech, za sebe vám doporučím Chocolate Gold od Too Faced. Vytvoříte s ní neskutečné věci, ale přitom u toho nebudete tak nadávat. :-) 


Já jsem ráda, že paletku mám. S tou "divnou" texturou to nakonec docela zvládám a ten efekt mi za to stojí. Nosím ji teď docela často a kupodivu jsem se zatím zasekla u těch teplejších odstínů a o něco méně využívám tu úžasnou fialovou a růžovou. Ale to je jen otázka času, kdy se to zase prohodí. Zda pořídit nebo nikoliv je už na vašich preferencích. Ta textura je specifická a je s ní více práce. Ale pokud si na stíny potrpíte a líbí se vám barevně, jděte do ní. 

Zkoušeli jste nějakou paletku od Anastasia BH?

9 komentářů:

  1. Paletka vypadá skvěle! Já teď stíny vůbec nepoužívám.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Je moc hezká, ale osobně bych využila asi jen polovinu odstínů, takže nic, co bych potřebovala. Nejvíc se mi líbí první a třetí ukázka líčení.

    OdpovědětVymazat
  3. Ta paletka je fakt krásná! Já mám doma modern renaissance a doslova jí miluji ♥ Až jí dopoužiju tak sáhnu na Norviu nebo tu oranžovou :D Jsem ráda, že bude na Smíchově ale nejvíc se těším jak budeme mít Jefree star produkty ♥

    allaboutcandyslife

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka je krásná, úžasná pigmentace, ale já bych ji nedokázala plně využít. Mám doma jen dvě paletky a to mi bohatě stačí. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  5. Velmi krásná pigmentace :) Má přesně takové odstíny co mám ráda :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Ta pigmentace je fakt suprová. Paletku jsem teda neviděla v reálu, ale i když jsou barvy moc hezké tak bych si jí nutně koupit nešla :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  7. Je nádherná, o tom není pochyb a moc se mi líbí ten první look :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tahle paletka si mě hned získala. Je krásná :-) ale netuším, zda bych využila všechny stíny.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat