středa 22. srpna 2018

Letní oblíbenci

Oblíbence jsme tady neměli snad od dubna. Občas se to prostě nějak zasekne a já nejsem schopna za daný měsíc dát nic kloudného dohromady. Protože se zkrátka v mé rutině nic nezmění nebo naopak testuji novinky jako divá a nazývat je oblíbenci ne vždy můžu. A k tomu všemu moc dobře vím, že vás stejně nejvíc baví dávka jídla v závěru článku, a tak jsem poctivě střádala i obsahy mého talíře. A dáme si to hezky komplet za celé léto. Já mám stejně pocit, že jsou tam každé prázdniny ty úplně stejné produkty. Třeba BB krém Maybelline nebo tvářenka Elf, ty jsou v letních článcích poctivě už asi pět let. :-) A nechybí ani letos.



Přes celý rok kosmetiku tak různě prostřídávám, ale v létě se pravidelně zaseknu. Používám osvědčené kousky, lehké textury a barevně to ladím do teplejších, oranžových tónů. BB krém Maybelline už vás asi nepřekvapí. Do parných dní lepší volby není. Opět jsem se zamilovala i od Elf tvářenky. Už jsem ji chtěla vyhodit, protože je stará a oranžových podobných variant mám doma několik. Ale párkrát jsem ji zkusila a zjistila, že je zkrátka ze všech nejlepší. Na očích jsem si oblíbila třpytky a barevné linky. Celý článek najdete zde. Na rty balzám s SPF a oranžovou rtěnku, letos vedla ta od Makeup Revolution. A tak pořád dokola. Až se pomalu i těším, až nahodím zase typické kouřovky a vytáhnu růžovou rtěnku. :-) 


U laků na nehty jsem barevně zaseknutá už od jara. Dokonce jsem na fotku přihodila zase ten samý lak od Lorealu. Nedá se nic dělat, měla jsem ho od té doby opravdu několikrát. Střídám zářivou růžovou, oranžovou a rozvernou modrou. 


V péči o tělo jsem si našla pár oblíbenců. Nadchl mě peeling od Dove, jako sprcháč se nejvíc osvědčil novinkový Dermacol s ověžující vůní máty a konečně jsem naplno ocenila lehoučké tělové mléko Cottage. Je ve spreji, s vůní zeleného čaje. Měla jsem už v zimě verzi s vanilkou, ale to mě tolik nebralo, přišlo mi to málo hydratační. Ale v létě je to fakt pecka. je to rychlé, lehoučké a spolu s tou vůni osvěžující. Opravdu si to užívám. 

Na obličej používám všemožná stříkátka, Avéne je klasika, tu jsem sem ani nedávala, ale z novinek mě nadchla jasmínová voda od Dermacolu. Skutečně viditelně napomáhá ničit černé tečky. Respektive žádné se netvoří. Používám ji každý den před nanesením péče. A potom ještě lehoučké sérum od Loccitane. Opět lehké, osvěžující, ale zároveň hydratační. Musím se pochválit, letos se mi skutečně podařilo najít účinné a příjemné pomocníky.


Dovolím si sem propašovat ještě jednu malou recenzi. Barevné krémy Nivea jsou totiž podle všeho limitka. Potvrzené to nemám, ale viděla jsem je ve výprodejových stojanech, takže nejvyšší čas si je pořídit. Jsou totiž super. 



Jedná se o jejich klasickou verzi krému soft, kterou já mám ze všech nejraději. Jen namísto klasiky to má tři letní parfemace. Za mě je největším favoritem žlutý kelímek s vůní kokosu a ananasu. Mazala jsem se s tím na dovolené a už je dávno pryč. Ta vůně je krásná, věrná, letní. A vlastnosti krému, tam není potřeba se pozastavovat, je to úplně klasická Nivea, tak jak ji známe. 



Krémy údajně můžete mixovat mezi sebou a vytvořit si tu pravou vůni pro vás. Upřimně, klidně mixujte, ale mně přišlo, že vždy cítím tu z nich, kterou jsem mazala jakou druhou a celkově je to spíše marketingový tah, abyste si ty kelímky koupili všechny tři. Což klidně fakt kupte, protože jsou skvělé, ale s klidem je můžete mazat vždy separátně. :-) (PR produkt)


Nesmí chybět jídlo, jak jinak. V létě tomu vaření moc nedám. Musí to být rychlé, lehké a hlavně barevné, plné zeleniny. Což si myslím, že všechny talíře splňují.  A taky špagety. Ty můžu celoročně a na sto způsobů. 







Taky jsem za léto snědla rekordní množství zmrzliny. Letos fakt jedu. :-) Pro tu ale mrkněte na Instagram (stannah.navlastnikuzi), kde vás pravidelně zásobuji. A to nejen jídlem. 

Léto mám zkrátka ráda. Miluji ty dlouhé dny, teplo, prázdninový režim...jo, klidně bych to brala celoročně...

Co vy a letní pomocníci? Nebo jídelníček?

8 komentářů:

  1. Já naposled oblíbence psala loni v létě a častěji, než po půl roce bych je asi nedala. Kolikrát používám furt to samé dokola a přesně jak píšeš, novinky nelze hned označit za oblíbence.
    Nivea mě lákala, ale odolávala jsem, přece jen toho mám dost. Dov peeling bych ráda zkusila.A jídlo je fakt nejlepší :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Krémům Nivea jsem odolávala, ale jen do doby, než jsem je potkala ve výprodeji, to už jsem je tam nemohla nechat a s radostí jsem brala všechny tři:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se na tu Niveu dívala minulý týden a vsadím se, že tam už nebudou, protože byly levné..Určitě chci zkusit pleťovou vodu od Dermacolu a peeling od Dove :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tónizující jasmínová voda také patří mezi mé letní oblíbence :) a ty všechna jídla vypadají výborně!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  5. Já tenhle rok spíše pečuji o vlasy protože sluníčko je teď agresivní a já ze svými barvenými vlasy mám docela problémy. Pleťová voda od Dermacolu je úžasná a Nivea je prostě základ! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak to jídlo vypadá luxusně! :) a nivea krémy jsou moc roztomilé
    V3ronika life

    OdpovědětVymazat
  7. Peeling od Dove tak ten mě fakt zaujal. :) Nivea krémy fakt vypadají dobře a líbí se mi, že se dají mixovat :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat