pondělí 25. června 2018

Zápisník kosmetické blogerky: Je nám 6!

Je to neskutečné, jak ten čas letí. Pamatuji si to jako dnes. Roztřesenýma rukama jsem datlovala do klávesnice první článek a s ještě většími obavami čekala na vaše první reakce. Moje dítě jménem blog se právě klubalo na svět. Od našich prvních společných dní se ve mně bila směsice pocitů. Hrdost na mé novorozeně, obavy, jak se mu bude dařit, zda uspěje a bude jej někdo pravidelně navštěvovat. Neustálá péče se ale brzy projevila a dříve než se začaly klubat první zoubky, těšili jsme se z prvních pravidelných návštěvníků. Společně jsme zvládli i nějaké ty bolístky v podobě negativních komentářů a než jsme se nadáli, spolu s prvními krůčky jsme oslavili i první jubileum. A poté druhé, třetí. Už to bylo velké školčátko, které mělo na kontě stovky článků, spousty přátelství, prožitá dobrodružství na blogerských eventech a své pravidelné čtenáře. 

Ale čas letěl jako splašený a než jsme se nadáli, byly na dortu už čtyři svíčky (tehdy jsme je slavili dost emotivně, pamatujete?) Čas je však neúprosný a úspěšně jsme zvládli i páté narozeniny. Byť ty byly naopak komornější. Přišla krize, moje školčátko už tolik nepoutalo pozornost, všichni si více zamilovali Yotube a Instagram, občas nám ukápla nějaká ta slzička, četnost článků se snížila, zkrátka krize. Ale víte co, jestli jsem se za ta léta něco naučila, tak si nebrat věci tolik osobně, nemračit se na svět a vše brát z té lepší stránky. Mně a mému prckovi to společně svědčí, není důvod pro loučení. Ano, čtenářů máme méně a méně, ale o to věrnějších. Společně se každý den těšíme jaké komentáře od vás pod články najdeme a máme z nich radost. Jsem ráda, že jsou lidí, kteří se sem pravidelně vracejí a vím o mnohých, kteří už těch neskutečných šest let. 


Ano, moje dítě slaví šesté narozeniny a na podzim vyrazí do školy. Je to malý dospělák, kterého jen tak nic a nikdo nerozháže. Ano, snížili jsme četnost článků, snažíme se recenze spojovat více k sobě, přinášet i jinak laděné články, ale stále nás to baví a naplňuje. A radujeme se z každého, který je tady s námi. Ale samozřejmě jdeme s dobou, takže jsme přibrali parťáka Instagram (stannah.navlastnikuzi), tak nás nezapomeňte sledovat i tam.

Můj milý školáků, všechno nejlepší! Jsem na tebe pyšná! Děkuji i vám všem, kteří sem zavítáte! Pojďme všichni společně sfouknout oněch šest narozenínových svíček a začít se těšit, co krásného nám přinese šťastná sedmička. Děkuji!

32 komentářů:

  1. Gratulujem k 6. vyrociu 😘 Mam pocit, ze ja sem chodim uz tiez poriadne dlho. Bavi ma hlavne to, ze sa nevzdavat a prispievas pravidelne 👍👍👍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě to stále baví a vím, že mám pravidelné čtenáře, kvůli kterým to stojí za to, i když jich nejsou tisíce. Já také moc děkuji tobě, vím, že sem chodíš dlouho a pravidelně. Myslím, že si vyhrála jednu z prvních soutěží, produkty Fit me to byly? :-)

      Vymazat
    2. Presne tak. Dobre si to pamatas 😊😉😘

      Vymazat
  2. Já se chodím téměř celých 6 let a baví mne to a mám ráda,jak píšeš. Instagrsm mne nebaví na Youtube koukám,ale raději čtu.
    Díky za tvůj blog a přeju mu vše nejlepší.
    Daniela.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, je to pro mě neuvěřitelné, že mě někdo sleduje opravdu od těch začátků!

      Vymazat
  3. Moc gratuluju k šestým narozeninám, Stannah! :-) A evidentně ty blogové "děti" rostou všechny stejně! My budeme letos slavit jen o rok víc :o)
    Přeju samé milé čtenáře, stovky dalších článků a ať se vám oběma moc a moc daří! :-*
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám taky pocit, že velká část blogů vznikla v červnu. Asi tehdy úřadoval konec školního roku a začínající prázdniny, jinak si to neumím vysvětlit :-) A tobě také krásné blogo narozeniny.

      Vymazat
    2. Já taky založila blog v červnu - po bakalářských státnicích, měla jsem už hotové bakalářské státnice i s obhajobou a ještě jsem neměla povinnou četbu na další navazující studium. Tak jsem si založila blog. :D Už ho teda neprovozuju, ale je to logické, že se často blogy zakládají v tomhle období.

      Vymazat
  4. Připojuji se ke gratulacím a přeji blogu jen to nejlepší, ať je pro nás stejným zdrojem inspirace jako doposud. Žádný Youtube ani Instagram z mého pohledu nemůže nahradit plnohodnotné recenze, kterých jsi přinesla už bezpočet:-) Vracím se sem už dlouho a vím, že se budu vracet pořád, baví mně Tvoje články, Tvůj styl psaní, prostě celý Tvůj blog:-) Tak ještě jednou vše nejlepší:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, opravdu se to krásně čte. :-) A to je věc, které také pořád věřím a právě proto to nevzdávám. Zamáváním lahvičky ve videu ani vyfocením se s nejnovějším flakonkem nikdy nenahradí podrobně sepsanou recenzi a proto věřím, že si mě čtenáři vždy najdou.

      Vymazat
  5. Neuvěřitelný, šest let, to už je něco, moc gratuluji :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji k šesti narozeninám blogu! Je to opravdu neskutečné, jak ten čas letí.. přeju plno dalších blogových úspěchů :).

    TheBlondieTale

    OdpovědětVymazat
  7. Obrovská gratulace! :) A držím palce do dalších let, tvůj blog mě neskutečně baví! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. To je krásný! Držím palce aby se dařilo i nadále a čekalo tě minimálně dalších 6 let :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, sama jsem zvědavá, kolik let tady ještě budu. Ale ustála jsem už tolik krizí, že věřím, že konec se ještě zdaleka neblíží. Jen se to zkrátka bude stále někam posouvat.

      Vymazat
  9. Gratulka! Já jsem tu tak pět let, cca...
    No a YouTube není špatný, ale psaný blog je pro mě osobně víc.
    YouTube mám třeba jako kulisu. Ale psaný blog je osobnější, hrozně moc si vážím té píle.

    OdpovědětVymazat
  10. Gratuluji! Já hodně chodím spíš na YouTube a Instagram, blogy už moc nečtu, ale zrovna tvůj blog čtu pravidelně. :) V případě recenzí kosmetiky mám radši článek než video, protože mi to přijde rychlejší než se muset u videa proklikávat na ty produkty, které mě zajímají. Já oslavila nedávno 2. narozky mého 1. dítěte - bakalářské práce a tento školní rok jsem plodila diplomku a před měsícem mé snažení bylo konečně ukončeno termínem porodu (alias termínem odevzdání práce :D ). A hle, asi před 2 dny byl můj výplod ohodnocen mou vedoucí. :) Posudek byl velmi pozitivní, z toho mám radost. Zvlášť když zrovna ona to hodnotí dost přísně. Tak ještě aby oponent byl takhle spokojený. :D Ještě jednou ti děkuju za vyplnění mého dotazníku do diplomky.
    Diana

    OdpovědětVymazat
  11. Gratuluji k výročí! Šest let už je kus života :)

    OdpovědětVymazat
  12. Blogu přeji všechno nejlepší a hlavně další úspěšné roky. Jsem moc ráda, že stále psaní baví i přesto, že větší pozornost momentálně poutá YT a IG. Zas je ten blog alespoň výjimečný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! To si také říkám, že konkurence je na blogu dneska vesměs žádná. :-D

      Vymazat
  13. Vše nejlepší a určitě se nenech odradit. Pořád tu jsou "staré školy" bez Insta, které nebaví Youtube (=já) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, to ráda slyším :-) a odradit se určitě nenechám.

      Vymazat
  14. Vsetko najlepsie a verim, ze este napises vela prinosnych clankov. Skolakovi prajem, aby to dobojoval aspon do ukoncenia zakladnej skoly, ale to nie je iste, v akej forme bude za par rokov internet :-) Dufam, ze to s nami este nejaky cas vydrzis a rada Ta sledujem aj na instagrame (hlavne tie minirecenzie v pondelok). Zuzana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji! Jsem sama zvědavá, kam se to bude posouvat dál. Už teď jde vidět kus blogovací cesty a je to dnes úplně jinak než na začátku. Tak se necháme překvapit, co nám další roky přinesou.

      Vymazat
  15. Gratuluji k narozkám, čtu ráda a ještě jednou děkuji za jedinou výhru v mém životě - paletky jsme si s holkama hodně užily, podělila jsem vše, otestováno, vyzkoušeno :) Zuzka

    OdpovědětVymazat