středa 13. března 2019

Poslední Lookfantastic box

Je to tak, vypadá to, že předplatné definitivně skončilo a březnový Lookfantastic box bude na chvíli tím posledním, který u mě uvidíte. Myslím si, že po půl roce je nejvyšší čas na pauzu. Posledně už jsem byla i lehce zklamaná, ale naštěstí aktuální edice vylepšila reputaci, tak se na to hned vrhneme. 


Březnové složení boxu mě jednoduše nadchlo. Po minulém balení a vlastně i těch předešlých, kdy tam vždy namísto jednoho kosmetického produktu bylo něco jiného, se to nyní opět seskládala tak, že se mi značky a samotné produkty líbí a využiji je. 


Prvním kouskem je balzám na rty eos. Ten tedy jediný budu dávat pryč, ale jen proto, že mám aktuálně doma otevřené hned čtyři. Páty už asi opravdu neuživím. Ale obecně eos balzámy mám ráda. 


Krém na ruce Ritials také potěšil. Víte, že mám hojné zásoby této značky ještě z adventního kalendáře a aktuálně mám na nočním stolku hned dva krémy na ruce. :-) Takže tento zatím putuje do zásob, ale vím, že je skvělý a ráda jej budu používat. 


Značka Omorovicza má u mě premiéru a jsem za to ráda. Hojně ji používají zahraniční youtuberky a jsem na ni fakt zvědavá. V boxu byla odličovací pěna. Určitě využiji. 


Tahákem březnové edice bylo plné balení produkty od The Ordinary. U mě má značka taktéž premiéru a taktéž se na ni moc těším. V boxu na mě čekala 2% kyselina hyaluronová. 


Přírodní značka Mádara přispěla antioxidační bahenní maskou. Pro ty já mám slabost, takže opět a zase super. 



Zástupcem dekorativky se tentokrát stal rozjasňovač od značky Morphe. Já mám pocit, že dneska píšu pořád a to samé. Opět pro mě značková premiéra a opět jsem nadšená. Je to odstín Spark, který asi bude víc slušet opálenější pleti, ale myslím, že si s ním také poradím. Zatím vypadá moc dobře.



Dnes to bylo více než jasné. Jedním slovem bomba. Jsem ráda, že se s boxem loučím s touto náladou. Minule jsem fakt byla zklamaná a už jsem si říkala, že by další balení ideálně ani chodit nemělo. Tak tímhle si to u mě vyžehlili a já vím, že se k němu časem zase vrátím. Jen teď chvíli budu šetřit a taky spotřebovávat to, co se mi doma z boxů nastřádalo.

Jak se vám líbí březnová edice?

8 komentářů:

  1. Ten stín je krásný. Mě tyhle krabičky velmi baví, protože se dá říct, že za pár korun se dá vyzkoušet tolik různých produktů. :-)

    The world of makeup

    OdpovědětVymazat
  2. Tentokrát je obsah parádní, moc se mi líbí a využila bych vše:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tohle je mega dokonalé vydání. :) Vše bych využila.
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  4. Hmm moc hezký obsah :-) hlavně ten rozjasňovač, poslední dobou mám pro ně slabost :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat