pátek 3. listopadu 2017

Svíčková statistika (září - říjen)

Svíčková sezóna je v plném proudu, a tak si pojďme shrnout mé řádění za poslední dva měsíce. Bylo potřeba doplnit zásoby, tak je tady dost novinek, ale zároveň se zvyšuje i spotřeba, takže svět je v rovnováze. 

Novinky

Začala jsem jako vždy na jasminkashop.cz, kde prostě vždycky seženu co potřebuji a ještě za super ceny. Nakupovala jsem ještě na sklonku srpna a září, abych stihla vůni měsíce Pink Sands. To byla moje první vůně, kterou jsem pálila v novém bytě, když jsem se posledně stěhovala, a takto prostě pro mě voní domov. Je to krásná elegantní vůně a musela jsem využít toho, že byla v akci.




Nemohla chybět ani zásobička vosků. Brala jsem podzimní novinky a nějaké další klasiky, které se na zimu budou hodit. Plus jsem přihodila ještě jednu letošní letničku, ale schovám si ji asi až na příští rok.


A ještě takový mix. Chtěla jsem zase jednou vyzkoušet Village Candle a od nich mi více sedí votivky, které na dvakrát vypálím v aroma lampě. Další dvě votivky jsem dostala jako dárek. Sama jsem pak ještě přihodila malé svíčky Kringle Candle a obě jsou opět pecka. Tato značka nikdy nezklame. 



Poté jsem plánovala velké nákupy při dnech Marianne, ale ve finále nebylo moc z čeho vybírat, a tak jsem sáhla jen po pár voscích Heart and Home.



A jelikož to všechno viděl vesmír, ozvali se mi z Albi a nabídli mi další ochutnávku této úžasné značky. Jsem z ní zatím fakt nadšená. Ty vosky jsou krásně intenzivní a většina vůní fakt perfektních. A spokojená jsem i se svíčkami.



Spotřebováno

Dopálila jsem svého oblíbence Stress relief od Bath and Body Works. Ta vůně byla fakt boží a nejednou mi dokázala zvednout náladu. Svíčka sama o sobě také super, hezky rovnoměrně hořela, vůně hodně intenzivní a vyhořela krásně celá. Škoda že tato značka u nás není tak dostupná a musíte kupovat draze a naslepo. Ale stejně si na zimu něco nového pořídím.



Vlevo je svíčka z Nanu Nana. Za studena voněla moc hezky, po zapálení už nikoliv. To je vážně škoda peněz takové svíčky. Musím se toho do budoucna vyvarovat a kupovat spíše osvědčené značky. Třeba jako mého nejnovějšího oblíbence Heart and Home. Tohle byla votivka s vůní levandule a byla perfektní. Jak je to malá svíčka, tak byla trošku slabší, ale i tak byla v pokoji cítit.



Kringle Candle jsou prostě boží a tohle byla věrná a hodně silná vůně pečeného muffinu. A opět Heart and Home a asi moje nejoblíbenější vůně babího léta. Věrná, šťavnatá a hodně silná. Použila jsem na ni pět čajovek.



Na závěr ještě kolekce vosků od Yankee Candle. Musím říct, že mě mile překvapily podzimní novinky Mulberry a Warm Cashmere. Obojí fakt perfektní vůně, které si časem koupím znovu. A poté taky Vineyard. Jaká škoda, že se u nás neprodává. Dále Home sweet home je klasika všech klasik, miluji ji. Dračí ovoce a jablíčka mě naopak moc neuchvátila. 

Do konce roku určitě připravím ještě jeden článek. Plánuji předvánoční objednávku a mezitím určitě i něco vypálím. Člověk si ty pochmurné dny musí nějak zpříjemnit.

Jaká je vaše nejoblíbenější vůně podzimu?

10 komentářů:

  1. No já jsem se teď neudržela a objednala hned několik miminek YC svíček asi budu nějaké prodávat, některé mám doma totiž dvakrát :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  2. Podzimní novinky YC se mimořádně povedly, nejsrdečnější záležitostí je pro mně Warm Cashmere, celkově teď pálím a samozřejmě i doplňuji zásoby jako divá:-)

    OdpovědětVymazat
  3. ježiš tolik svíček jsem snad neměla za celý život!

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, taky teď pálím Home Sweet Home, podzimní Yankee novinky ve voscích i cajovkach (ty ale moc nedoporučuji,jsou strašně málo cítit) a přibyla mi miminka od VC, která díky 2 knotum perfektně hoří ☺ Uchvátila mě vůně Spiced White Cocoa od YC i ostatní vánoční určitě vyzkousej 😉

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na vánoční novinky už se těším, budu tento měsíc objednávat :-)

      Vymazat
    2. Jojo, udělej si zásoby ☺

      Vymazat
  5. Super článek! Děkuji za inspiraci, jaké vůně mám ještě vyzkoušet :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Já momentálně pálím vosky každý den. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat