pátek 17. listopadu 2017

Mix pozitivních recenzí

Připravila jsem pro vás kolekci zajímavých pečujících kousků, které jsem v poslední době vyzkoušela. Mix vznikl jak jinak než náhodně, ale měla jsem tentokrát štěstí a všechny čtyři dnešní lahvičky mě vyloženě nadchly. Pokud hledáte inspiraci pro novou neotřelou péči, určitě čtěte dál. 


Dnes si projdeme produkty, které u nás nejsou tak běžné, ale za hranicemi je seženete velmi snadno za pár korun. A pokud už se na výlet nedostanete, mám tip i na novou Niveu, kterou najdete úplně všude i u nás.

Čisticí gel Origins

Začneme něčím lehce luxusnějším. Značka Origins mě již delší dobu neskutečně láká, a tak jsem byla moc ráda, když se objevila v našich Sephorách. Jen bych docela uvítala, kdyby dělali více miniatur. Přece jen bych to kvůli ceně chtěla prozkoušet nejdříve takto nenápadně. V létě jsem si ale pořídila alespoň cestovní balení odličovacího gelu a byl naprosto úžasný. Lepší start této značky v mé koupelně jsem si ani nedovedla představit.

Uvnitř tubičky najdete divný gel s opravdu zvláštní konzistencí. Zvláštně se to táhne, lehce třpytí, prostě je v tom namletý jednorožec, jinak si to nedovedu představit. Voní to decentně mentolově a trošku to na pleti i chladí. Byl to ideál na léto.



Krom toho, že to použití bylo extrémně příjemné, tak to fantasticky odličovalo. Opravdu velmi lehce to nekompromisně stáhlo veškerý makeup. Není to věc, kterou bych primárně používala na oči, už jen kvůli tomu mentolu, ale měla jsem ho párkrát na cestách, kde mi nic jiného nezbylo a pálilo to sice jako čert, ale takto rychle a dokonale odlíčené oči jsem v životě neměla. 

Co jsem si ještě všimla, tak gel skutečně dělá i to, co slibuje na obalu. A to, že pleť uvádí do rovnováhy. A opravdu jsem měla pocit, že je pleť taková vyrovnanější, nebyla vysušená ani mastná a přišlo mi, že jsem se v tom období i daleko méně leskla. 

Za mě je tohle jeden z letošních objevů. Určitě potřebuji gel v plném balení (vyjde na necelou pětistovku) a chci tuto značku prozkoušet více. Jen škoda těch cen, ale čím dál častěji přicházím na to, že u péče se nevyplatí šetřit. 

CD Deodorant

Teď už pojďme na skok do německé drogerie. Na deodorant CD bez hliníkových solí bych sama asi nenarazila, ale Nikča ho chtěla přivést a když už jsem brala jeden pro ni, přihodila jsem další pro sebe. Vyjde na necelá dvě eura. 

Ne že bych přecházela na nějakou přírodnější péči, ale přijde mi logické, že v zimě, tím spíše když třeba o víkendu nic moc zvláštního nedělám, tak nutně nepotřebuji MaxProtection od Rexony a fakt stačí jen tak něco pro pocit, a tak jsem ráda zkusila tohle.



Baví mě gelová konzistence, nechápu, proč to nevyrábí více značek. Je to prostě praktické a příjemné zároveň. Vůně je decentně květinovo pudrová. Trošku jako mýdlo v babiččině skříni, ale je to fajn. 

Od účinků jsem nečekala nic moc, prostě klasický antiperspirant to už ze své podstaty nikdy nenahradí. Ale hned u prvních zkoušeních jsem se přistihla při tom, že jsem to zapomněla během dne sledovat a vždycky až ve sprše jsem si vzpomněla, že jsem měla ,,zkontrolovat", jaké to je po celém dni. Už jen díky tomu jsem došla k závěru, že pokud během dne sama sebe neotravuji zápachem či koláči potu, asi se fakt nic takového neděje. A skutečně, večer sice nevoníte po fialkách, ale během dne to není nic strašného a na ty nenáročné dny, kdy není venku třicet ve stínů nebo neběháte maraton, to prostě vystačí. Za mě další příjemné překvapení.

Šampon OGX

Vlasová péče s divným jménem OGX je v posledních měsících také docela skloňovaná, a když jsem v německém dm narazila na tuto miniaturu, musela jsem aspoň šampon také vyzkoušet. Víte, že jsem na šampony dost přísná a od té doby, co mám mé milované J Beverly Hills, už mě nic moc jiného nenadchne. Ale zkoušet to musím pořád, to mi nedá.

Vybrala jsem si variantu Coconut Water, která by měla být hydratační. Co je super, tak vůně, která je naprosto věrná svému jménu a voní to jako čerstvá kokosová voda. Velmi jemné, věrné, příjemné. 



Super je, že tam kromě klasického SLS je nějaký jiný sulfát a hned to jde znát. Vlasová pokožka mě vůbec nesvědí, což i mě samotnou překvapilo. 

Další účinky šamponu se mi trošku špatně posuzují. Na mé svaté grály to nemá ani smykem, ale na druhou stranu mu objektivně nemůžu nic vytknout. Používá se velmi příjemně, vlasy jsou dokonale umyté, lehké, lesklé, vlasová pokožka nesvědí. Vlasy pak vydrží hezké dva dny, což je u mě standard. Takže opravdu není špatný a v kontextu toho, jak jsem u šamponů obecně vybíravá a náročná, tak jednoduše uspěl. Asi mi tato malá lahvička bude stačit a nepotřebuji další, ale pokud na něj narazíte vy, za vyzkoušení rozhodně stojí. Za drogérkovou cenu (vyjde na dvě eura) dostanete nadstandardní výsledek. 

Krém Nivea

Na závěr přihodím ještě letošní novinku klasiky Nivea, která mě také příjemně překvapila. Já tu úplně klasickou tmavě modrou moc ráda nemám, je na mě příliš hutná, ale často sahám po odlehčenější Fresh. U Care mě překvapilo, že je konzistenčně ještě lehčí, je to doslova gel krém. Použití je extrémně příjemné. Krásně to na pokožce taje a vstřebává se. 

Chvíli jsem to podezírala, že to bude na úkor hydratace, ale nepotvrdilo se mi to. Schválně jsem část kelímku asi měsíc používala jako krém na ruce, kde jsou ty požadavky na hydrataci vyšší, ale fungovalo to perfektně. Pro mě je tohle uživatelsky velmi příjemný krém a rozhodně ho nemám naposledy. A samozřejmě, voní pudrově jak je u této značky dobrým zvykem. (PR produkt)



Dnes jsme tedy jeli na opravdu pozitivní vlně. Jsem ráda, když potkám produkty, které mi vyhovují a můžu je doporučovat dál. Tak schválně, máte už něco z dnes jmenovaného vyzkoušené a jak to sedí vám?

11 komentářů:

  1. Super! Na OGX jsem v německé drogerii taky koukala, měli spoustu různých druhů, ale nakonec jsem si nevybrala nic :( Škoda, že tam taky neměli miniaturky, kokosový nebo arganový bych určitě ráda vyzkoušela...

    OdpovědětVymazat
  2. Mam tu Niveu krem a pouzivam ju obcas na ruky. Je fajn, ale neodpadavam. A ten deodorant ma zaujal. Vyskusam. Nefarbi oblecenie?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nezaznamenala jsem to, ony obecně ty gelové formule to nedělají.

      Vymazat
    2. Dakujem za odpoved. Vyskusam ho 👍

      Vymazat
  3. Já si teď koupila na zkoušku to nejmenší balení Niveáckého krému a zdá se, že budeme taky kamarádi:-)

    OdpovědětVymazat
  4. OXG síce nepoznám, ale ja som mala teraz niekoľko produktov Coconut Water od XBC čo je vlastne od značky Xpel (Xpel Body Care). A boli dosť dobré, najmä krém na ruky a sprchový krém :)

    OdpovědětVymazat
  5. Z týchto produktov som popravde žiaden neskúšala .ň

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  6. Osobně jsem nezkoušeli vůbec nic a vlastně ani o ničem neslyšla. Teda s vyjímkou Nivei samozřejmě :D

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  7. Deo CD jsou fajn. Momentálně mám doma kulicku a klasicky sprej deo.

    OdpovědětVymazat
  8. Ten krém od Nivei mám taky a je opravdu super. Já mám ráda i ten klasický krém v tmavě modrém obalu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  9. Já z těchto produktů nic nezkoušela, ale v plánu mám si pořídit Niveu, jen tak pod makeup musí být super. :))

    OdpovědětVymazat