pátek 27. října 2017

Poslední letošní kosmetické novinky

Ano, je to tak, jak hlásá titulek, v obchodech už se všechno schyluje k Vánocům, krásným limitkám i adventním kalendářům. Novinky si firmy schovávají do příštího roku a už jich v tento moment moc není. Ale přece jen se ještě pár kousků našlo i teď. Další podobný článek ale bude pravděpodobně až v lednu. Ale nebojte se, do té doby budeme žít právě těmi Vánocemi. :-)


Rimmel novinky

Rimmel své stojany pěkně provětral a chystá se několik novinek. Určitě zajímavě vypadá nový makeum Lasting Finish Breathable se stejnojmenný korektorem. Obojí mě láká a bude záležet už jen na tom, jaké odstíny budou mít, s těmi mám u Rimmelu většinou problém. Zatím jsem s nimi tedy ještě neměla tu čest, ale už byste oba kousky měli potkat v DM drogerii, kde jsou exkluzivně.

Další novinkou jsou matné rtěnky, které se teď ve velkém propracovávají do našich drogerií. Můj oblíbený finiš to není, ale Rimmel produkty na rty jsou moje srdcovka a určitě nějaký vyzkoušet chci. Tady si nejsem jistá, jestli už u nás jsou, ale pokud ne, budou brzy.

Nakonec ještě nová řasenka, tu už jsem v drogerii viděla. Kartáček mě láká, jen bych potřebovala další očí. Řasenek mám doma aktuálně asi devět a opravdu si nemůžu dovolit koupit další. 

Paletka korektorů Rimmel
Ještě jedna novinka Rimmel, u které si také nejsem jistá, jestli u nás je, ale myslím si, že nás nemine, protože barevné korektory jsou aktuálně velký hit. Mě osobně to ale moc neláká.

Dermacol novinky

Pár novinek se najde i u Dermacol. Chystá se nová řasenka, který je prý ,,Selfie". To mi tak připomíná, že před pár lety bylo cool mít všechno BB, CC nebo DD, loni bylo všechnou contour a teď to přechází na selfie. :-D Kartáček mi zatím moc neříká, neláká mě to, ale uvidíme. A poté bude ještě nová rozjasňující tužka rovnou se dvěma barvami.

Dermacol tekuté rtěnky

Žhavou novinkou jsou také tekuté rtěnky Dermacol. Dostupné jsou v 15 odstínech a už by se měly pomalu začít objevovat v drogeriích. Já už mám tyto krásky doma, ale ještě jsem je nestihla vyzkoušet, určitě vám dám ale časem vědět. Cena je 199 Kč. 


Yves Rocher novinky


Yves Rocher se ke konci roku také rozšoupl a vytasil se s novinkami v oblasti dekorativky. Těšit se tak můžeme například na bázi pod makeup, gel na obočí nebo velkou paletku stínů, která by ale měla být jen jako limitka. Mně osobně nejvíce láká ten gel, prodává se ve třech odstínech a pokud mi sedne, ráda si ho pořídím. 


Maybelline paletka stínů

Maybelline se s novinkami docela činí i u nás, ale to už jste všechno viděli nebo brzy uvidíte v lavině recenzí. V zahraničí už ale žijí dalšími novinkami, mezi které patří i nová paletka. Tentokrát je na řadě bláznivá The Graffiti Nudes. Vizuálně krásná, ale neláká mě. Tohle nejsou moje barvy a navíc o kvalitě těchto paletek víme všichni dost.

Maybelline kolekce Gigi Hadid

Daleko zajímavější je kolekce, kterou pro Maybelline zaštítila modelka Gigi Hadid. Už jenom ty obaly jsou skvostné a úplně něco jiného, než na co jsme u této značky zvyklí. Je to absolutní novinka i ve světě, takže zatím vůbec netuším, jak je to s kvalitou a už vůbec nevím, jestli se to dostane k nám. Ale hádala bych, že spíše ne. :-(

The Balm paletka

Zakončíme to žhavou novinkou, která se ještě ani ve světě neprodává. Ale už podle těch prvních náhledů tu paletku miluji. To jsou přesně moje barvy. S tím jsem měla u The Balm vždycky problém, žádná paletka nebyla barevně pro mě. Tahle ano. Těším se, až se k nám probojuje a je to velký favorit, který by mohl obohatit moji sbírku v příštím roce.

Která novinka vás nejvíce nalákala?

13 komentářů:

  1. Já Rimmel makeup si teď o víkendu zakoupila v UK a jsem s ním naprosto spokojená!! :) Sice nemá pumpičku, ale za mě opravdu povedený kousek.

    OdpovědětVymazat
  2. Novinky vypadají velmi výživně a je mi díky nim jasné, že mezi sháněním dárků pro své blízké budu obdarovávat i sama sebe:-D

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem moc zvědavá na ty tekuté rtěnky od Dermacolu.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Ty máš teda přehled. Jméno Gigi Hadid mi ani nic neříká :-D jinak pochybuji že tohle k nám dojde, no moje barvy to též nejsou. Mě zaujala paletka od The Balm, ty stíny jsou pro mě velmi atraktivní. Univerzální, lehká a určitě i kvalitní. Tohle je něco co dlouho hledám.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přiznám se, že Gigi jsem si také musela googlit :-) Ale jinak sleduji profily na sociálních sítích všemožných značek, tak to na mě vždycky skáče samo. :-D

      Vymazat
  5. Jako ta limitka Gigi je fakt boží! To se budu snad i modlit, aby se k nám dostala! :D

    OdpovědětVymazat
  6. To je pěkná nálož novinek. Nejvíce mě zaujaly asi ty od Rimmelu :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  7. Ta paletka od The Balm vypadá opravdu nádherně! :) Ta značka je proste skvělá a zatím me nic nezklamalo :)

    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  8. Kolekce Maybelline vypadá výborně!

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  10. Nejvíce mě zaujaly novinky od Rimmelu, hlavně makeup a tekutá rtěnka. Dále mě samozřejmě zaujaly tekuté rtěnky od Dermacolu.

    OdpovědětVymazat
  11. Tyto články miluji! Chystám se na ty Dermacol rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tentokrát ma okrem novej theBalm paletky nič veľmi nezaujalo. To je dobrá správa, ušetrím :)

    OdpovědětVymazat