pondělí 16. října 2017

Vezměte své řasy do ráje (Loreal)

Před pár měsíci doslova pobláznila kosmetický svět a nyní už má konečně namířeno i do našich drogerií. Řeč není o ničem jiném než o řasence od Loreal Paris. Od amerických youtuberek ji můžete znát jako Lash Paradise, pro Evropu dostala řasenka nový kabátek i jméno a v regálech tak hledejte rose gold tubičku s názvem Paradise Extatic. Co je však dobrá zpráva, obsah i kartáček zůstal pro oba trhy totožný. 


Řasenka je skutečnou hvězdou, a tak si vysloužila i samostatnou tiskovku. Asi před třemi týdny jsem byla na jejím představení v restauraci Soho. Což je takový tiskovkový evergreen, ale když tam člověk vejde, tak chápe proč. Ty prostory jsou úžasné a pro takové příležitosti naprosto ideální.





Vraťme se ale k dnešní hvězdě. Na řasenku jsem byla skutečně zvědavá, a to i přesto, že je tady od počátku předpoklad, že nebudeme úplně kamarádky. Já na ty klasické kartáčky prostě nejsem a i vizážistka Loreal sama potvrdila, že nadšené budou především majitelky kratších a řidších řas. Ale zkusit se to musí, to jistě chápete.


Jestli se té řasence musí něco nechat, tak je její použití super rychlé. Perfektně se mi teď hodila, protože jsem měla opravdu hodně hektické období, a s tímto kouskem máte řasy hotové raz dva. A to doslova, protože víc jak dvě vrstvy s ní udělat nejdou, poté už to jsou jen pavoučí nožičky. 

Řasy to skutečně hezky obalí, zahustí. S délkou já mám trošku problém. Sice tam nějaká je a myslím si, že spousta lidí bude nadšených, ale tady právě nastává ten problém s mými řasy. Já je docela dlouhé mám, ale padají mi dolů, a tak preferuji spíše lehčí formule řasenek a plastové kartáčky, které mi je vyženou nahoru a poté jsou super dlouhé. Paradise Extatic je prostě těžká a tento efekt nedokáže. Nedá se s ní moc vyhrát či vykreslit každou řasu zvlášť, opravdu se nad dvě vrstvy nedostanete, a tak ten výsledek za mě není stoprocentní. 

Letmé přečísnutí 


Víc navrstvená


A tady pro porovnání mám na sobě Too Faced Better Than Sex. Ne, opravdu nedělají stejný efekt a nejsou vzájemně nahraditelné.


Když už jsem u toho srovnání, ony řasenky si podobné jsou, ale stejné nikoliv. Obě mají obdobný kartáček se kterým je potřeba zacházet opatrně a nejde to moc vrstvit. Obě jsou na oku dost těžké a cítím je. Too Faced dokáže řasy více oddělit a vykreslit jednu po druhé, efektem jsou ty řasy hustější. Loreal je zase možná o kousíček pozvedne, ale zároveň jsou takové slepenější. Too Faced je pro mě efektem lepší. Loreal zase boduje ve výdrži.

Výdrž samotná je totiž naprosto perfektní. Oficiálně není voděodolná, ale drží jako přibitá. Vůbec nic pod oko nespadne, a to můžete mít sebenáročnější den. Ruku v ruce s tím jde trochu horší odličování. I s dvoufázovým odličovačem to chce lehce přitlačit, ale nakonec to také jde. 



Jaké je tedy resumé? Myslím si, že hipe kolem této řasenky je opravněný a i u nás se najdou zástupy žen, které ji budou milovat. Obecně si ji zamilují ty, co mají řasy kratší, řidší a preferují klasické huňaté kartáčky. Ty, co mají raději lehčí formule a umělé kartáčky se tentokrát budou muset poohlédnout jinde. A jestli mi řasenka spíše něco připomíná, tak bych ji přirovnala ke všem ,,Colosalkám" od Maybelline. Ty také svět miluje a mně nesedí, takže tak. :-D

Řasenku Paradise Extatic od Loreal najdete v našich drogeriích od listopadu.

Za pozvání a poskytnutí řasenky k recenzi děkuji PR Loreal.


Co vy a tato řasenka? Těšíte se, až ji vyzkoušíte nebo vás nechává chladnými?

10 komentářů:

  1. Skoda, ze tato riasenka uz nebola v predaji minuly tyzden. Hned by som si ju v zlave v Rossmanne kupila. Teraz musim cakat na nejaku zaujimavu akciu. Rada by som ju vyskusala, ale nie za plnu cenu. Ak by mi nahodou nevyhovovala, tak by aspon stala menej 😉 Ake casom ai ju kupim. Mam rada "normalne" kartaciky a "Colosalky" od Maybelline, tak mi snad sadne aj tato 😍

    OdpovědětVymazat
  2. Nejspíš si ji budu chtít pořídit, docela mně láká. Jsem velká milovnice Collosal řasenek od Maybelline, tak myslím, že i tahle řasenka by mohla trefou do černého:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Když jsem tuhle řasenku viděla ve videích, tak mě docela lákala, ale nějak si přestávám být jistá. Možná ji v nějaké akci vyzkouším, ale pořád u mě vede Lash Sensational od Maybelline :)

    Tess Pretty Little Things blog

    OdpovědětVymazat
  4. Obal řasenky vypadá hezky, ale podle popisu asi pro mě moc nebude. Krátké řasy nemám a taky mám ráda, když mám řasy natočené nahoru. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Jednoznačne ju musím vyskúšať, je nádherná :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám nejraději Maybelline a zatím nové nezkouším, ale chystám se, aby to nebyla taková nuda pořád dokola, i když je úžasná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Hele, máme stejnou řasenku? :D ta moje nevydrží, někam během dne úplně odejde... a efekt u mě taky nic moc, mám řasy dlouhé a husté a tahle dělá takový meh efekt. A to mám ty větší kartáčky obecně ráda (BTS, Colosalky)!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já to taky nechápu, ale fakt mně to drží :-D ale s tím efektem také nejsem spokojená.

      Vymazat
  8. Obal vypadá perfektně, ale nijak extra mě nezaujala. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat