pátek 15. září 2017

Produkty na rty od Loreal

Loreal miluji, to určitě víte a kromě řasenek, které mám od nich asi úplně nejradši, mám slabost i pro jejich produkty na rty. Jen u těch je problém, že je ve stojanu točí neskutečně rychle a dříve než vám stihnu něco ukázat, už je to ve výprodeji a tlačí se další novinky. Všechny tyto krásky testuji od jara, tak doufám, že aspoň něco v drogerii ještě objevíte. Většina totiž stojí za to.



Začněme největší letošní novinkou,  a to jsou Lip Painty. Dostupné jsou ve dvou verzích, a to matné či lesklé. Jestli mě dobře znáte, tak víte, čemu já dám raději přednost. Ano, lesklé jsou mému srdci blíže.



Z tubičky vytáhnete vcelku pěkný aplikátor a uvnitř najdete takovou tu klasickou tekutou rtěnku. Na rty se to nanáší dobře, i v případě výraznějšího odstínu je to stále precizní. Na rtech nezaschnou úplně, ale drží velmi dobře a nemám strach, že by se rozpíjely nebo cestovaly někam kam nemají. V hodně recenzích se tedy píše, že to na rtech nedrží a nedají se proto výraznější odstíny nosit. V tomto případě s tím, ale nesouhlasím a mně se nosí komfortně i ta zářivá růžová.



Lesklou verzi mám v odstínu 103 Fuchsia Wars a naprosto ji miluji. Tohle je můj top odstín. Pokud mám chuť na výrazné rty, tak taková studená fuchsiová je přesně to, co mi sedne a cítím se v tom neskutečně dobře. 

Barva je krásně sametová a jak už jsem říkala výše, nosí se hezky, drží na svém místě. Po jídle trochu zeslábne, ale zůstane rovnoměrný stain. Po menším jídle ani není nutné znovu opravovat, a pokud ano, jde to dobře navrstvit na tu starší vrstvičku a nikde se nic nedrolí. Nosit jde celý den a rty to nijak neničí. Za mě je tohle top kousek.



Matnou verzi mám v nenápadném odstínu 201 Hollywood Beige. A je to zvláštní barva. Taková nude oranžová a poměrně nevšední. Nehodí se úplně ke všemu, musí se to pečlivě sladit s očima, ale pak je to pecka. Je to nude, ale zároveň něco ,,výsředního". Opět se nosí hezky, je krásně jemná, na rty chytá rovnoměrně. Výdrž je nižší, po jídle obvykle zmizí. Ale je to dáno i tím světlým odstínem. 



Dalším zajímavým kouskem jsou tyto tekuté lesky, lesko rtěnky, lesko balzámky. Prodávají se v mnoha finiších a každý má blíž k něčemu jinému. Celkově je mám ale hodně ráda a už mám z dřívějška doma i jiné verze.





Verze Cream je mi dobře známá a mám ji úplně nejraději. Je to takový krémovější lesk a na rtech je to neskutečně komfortní. Tentokrát jsem navíc dostala naprosto nádherný nude odstín 109 Fight For It. Je to ten nejlepší parťák pro dny, kdy chcete mít rty jako v bavlnce a jen decentně zvýrazněné. Výdrž je samozřejmě slabší, po jídle to zmizí, ale u této barvy to opravdu ani nevadí. 



Verze Matte je poměrně novinka a zároveň opravdu zvláštní věc. Na jednu stranu je to neskutečně příjemné. Říkám vám rovnou, nic super jemnějšího jste na rtech nikdy neměli. Je to jako plyš. Fakt neskutečné. Trošku horší je, že mám doma tmavší odstín 407 Smoke Me Up. Je tedy nádherný, takový podzimní, ale bohužel tady je problém s tím, že to na rtech stoprocentně nedrží. Barva úplně nezaschne a časem se prostě rozpije do záhybu rtů. Naštěstí se to nestane hned a pár hodin je nositelná, ale když to chcete během dne opravovat, tak je to horší a horší. Trošku mě to mrzí a je pravda, že jsem ji zatím moc nevytáhla.



Klasické rtěnky jsou gro Loreal kolekce. Paradoxně je mám ráda ze všech věcí na rty nejméně. I tak mám doma aktuálně dvě. 

Kolekce Gold Obsession byla aktuální myslím že loni touhle dobou a sklidila docela vlnu nevole. Mně paradoxně sedí. Mám odstín Pink Gold a nemůže ji jiné jméno sedět více. Je to prostě růžová s oranžovo zlatým nádechem. 





Rtěnka je hezky komfortní, velmi příjemná, trošku hydratačnější. Ruku v ruce s tím jde výdrž, většinou po jídle je dole, ale jde hezky aplikovat znovu a znovu a rty tím vůbec netrpí. Pro mě byla obrovským oblíbencem letos na jaře a určitě se k ní budu ráda vracet.



Posledním kouskem je rtěnka z matné kolekce. Já jsem si původně žádnou nechávat nechtěla, protože tohle prostě není můj oblíbený finiš, ale Loreal mi je posílal pořád dokola, měla jsem jich doma snad 12 a doteď je používají všechny mé kamarádky. :-) Tak jsem si říkala, že aspoň jeden kousek musím taky zkusit. Nejdříve jsem měla jasně červenou, ale necítila jsem se v ní dobře, protože jsem měla pocit, že na rtech nedrží a cestuje. Tak jsem si nakonec nechala nude růžovou 104 Strike a Rose. 






A já se s tím prostě nedokážu smířit. Věřím, že ti co milují matné rtěnky, tak budou spokojení, ale já to na rtech nesnesu. Ta textura je hodně suchá a během chvíle vytvoří na rtech nepříjemný pocit. Sice hezky drží, ale úplně všechno také nevydrží a po větším jídle je nutné ji znovu nanést. Jenže k tomu už většinou nedojde. Nedokáži ji nosit celý den. Není mi to příjemné a rty jsou hodinku od hodinky sušší. Na tyto matné kousky já nikdy nebudu. Navíc ani ta barva mě ve finále nechytla za srdce. Je to růžovka spíše pro blondýnky. 


I přes poslední klopýtnutí produkty na rty Loreal prostě miluji. Baví mě, jak pořád vymýšlí něco nového, jen je problém, že když se do něčeho zamilujete, jen těžko si to koupíte znovu. To už bude ve stojanu zase něco nového. 

Z dnešní nadílky mám nejradši rtěnku z Gold kolekce a poté růžový Lip Paint. Ty mi dělají společnost úplně nejčastěji.


Za poskytnutí všech produktů k recenzi děkuji PR Loreal.

Máte ve stojanu Loreal také svého oblíbence na rty?

6 komentářů:

  1. Ty Lip Painty vypadají dobře, zrovna nad tím odstínem 103 jsem dost váhala, líbil se mi, ale taky mi připadal na můj vkus až moc výrazný.

    OdpovědětVymazat
  2. Od této značky na rty nic nemám, musím si nějaký produkt pořídit. Odstíny se mi líbí všechny!

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  3. Mám moc ráda ty tekuté rtěnky Infallible Mega gloss, mám dva odstíny, psala jsem i recenzi :). Jinak obecně mi výrobky na rty od Lorealu připadají povedené, určitě si zase něco pořídím :).

    Kdybys měla zájem, recenze zde: http://bourjoisgirl.blogspot.cz/2015/11/loreal-paris-infallible-mega-gloss.html

    OdpovědětVymazat
  4. Mě nejvíce zaujaly ty lesky, na ty se určitě podívám, ale asi jen na tu Cream verzi. Momentálně nosím buď tekuté rtěnky nebo právě hutnější barvené lesky, na klasické rtěnky jsem teď trochu zanevřela, ale tento kousek by mohl být tím pravým do mého aktuálního kosmetického šuplíčku. :)
    Katarina

    OdpovědětVymazat
  5. Ty barvičky jsou super. Hlavně obaly jsou naprosto nádherný :3

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat