pondělí 25. září 2017

Tvářenky od Loreal

Nastřádalo se mi doma hned několik tvářenek od Loreal, a tak jsem se je rozhodla takto pěkně shrnout. Podíváme se tedy hned na tři kousky, z čehož dva jsou příjemným překvapením a ten poslední mě bohužel tolik neučaroval. Ale postupně.


Řada Infaillible se utěšeně rozrůstá a najdete v ní také tuto tvářenkovou paletku. Zajímavostí je, že ji vlastně vůbec neseženete v českých drogeriích. O něco šťastnější mohou být slovenské kolegyně, kde tvářenka je. A pro nás ostatní je dostupná aspoň online na Notino.cz. Kde jsem se tedy dívala, že jsou dostupné dokonce dva odstíny. My se však budeme bavit o tom světlejším The Pinks.



V paletce najdete pět krásných odstínů. Za mě osobně by tam nemusely být jen ty dva růžové (první a třetí), které jsou si hodně podobné a místo jedné z nich by tam mohlo být něco jiného. Paletka si obecně vysloužila od blogerek kritiku, já osobně budu trochu smířlivější. I když souhlasím s tím, že ta kvalita není srovnatelná s tím, co umí Loreal ve svých mono tvářenkách. Ty jsou úžasné. Oproti tomu v paletce je ta konzistence jiná a o něco horší, což je prostě škoda. 

Na druhou stranu, byť jsou tvářenky prášivější, tak na tváře jdou nanést hezky rovnoměrně. Pigmentace je taková střední, a díky tomu se hezky vrství a zvolíte si takovou intenzitu, jakou potřebujete. 

Problémem je u mě výdrž, která prostě je nižší a celý dlouhý pracovní den to nezvládá a hodně bledne. Paletka se tak pro mě stala víkendovou záležitostí. To po ni sahám téměř pravidelně každý týden. Ty barvy jsou super a pokud vím, že budu venku jen pár hodin, není co řešit. 

Praktická mi přijde i na cestování, kdy víte, že budete potřebovat více než jednu barvu. Paletka je malá, lehká a skladná a hezky se vejde úplně všude.

První fotka ve stínu, druhá na sluníčku. 



Já nejvíce nosím ten druhý odstín, který mi připomíná jednu barvičku z paletky Urban Decay. A také ten poslední je super. 

A abych nezapomněla, tvářenky voní po vanilce. 


Infaillible rodinka obsahuje také tuto krémovou tvářenku a pro mě je to bezesporu překvapení roku. Mně se to vůbec nelíbilo, vlastně jsem to ani nechtěla zkoušet. Je to krémové, je to super pigmentované, prostě to vůbec není moje krevní skupina. Ale pak jsem si řekla, že to jednou vyzkouším. A světe div se, stal se z toho letní oblíbenec.

V nabídce najdete dvě barvičky, kromě této oranžové Pinkabilly je poté v nabídce ještě sytě růžová. 


Tyčinka je opravdu super pigmentovaná, ale kupodivu jde perfektně ztrácet. 


Nanášela jsem ji tak, že jsem si udělala takovou letmou čáru, poté vzala štětce a hezky rozblendila. Případně jsem ještě přidala. Výsledkem byla velmi přirozená barvička, která na pleti nijak necuckovala, necestovala a i výdrž byla opravdu dobrá.

Údajně je to multifunkční produkt, který můžete vyzkoušet na rty či jako oční stíny. Na oči jsem to tedy fakt nezkoušela, to mi přijde ujeté, a to jak texturou, tak barvou. Na rtech jsem to ale měla. Barva je to opět krásná, ale není to komfortní. Ono je to sice krémové, ale přeměňuje se to na pudr a na těch rtech to jde cítit. Samostatně to ani nejde nanést, je to suché a zalézá to do vrásek. Na balzámu už to vypadá líp, ale pokaždé když promnete rty, tak cítíte prášek. Je to prostě jen tvářenka a víc bych to nezkoušela.

Na fotce mám tyčinku jak na tvářích, tak právě i na rtech.


A jdeme na poslední kousek, který není žádnou velkou novinku. V drogeriích je tuším od loňského roku. Mně se dostal do ruky až teď, ale tedy upřimně, tohle je tragédie. Ono to teda slízlo spoustu negativních recenzí, ale musela jsem si to prostě vyzkoušet.


Jedná se o Blush Sculpt, který jsem měla v odstínu 101 Soft Sand. Už to rozdělení chlívečků je zcestné, prostě je lepší to smíchat a nanést dohromady. Jenže to taky moc nejde. Hrozně to práší, je v tom kupa třpytek, nechytá to na pleť rovnoměrně. Tohle je fakt průser. 


Ale abych nebyla úplně zlá, o trochu tmavší odstín jsem dala kamarádce a ta si to zase pro změnu nemohla vynachválit a byla nadšená. Prostě sto lidí, sto chutí. Za mě ale tedy fakt ne a už dávno ji ve své sbírce nemám. Za mě to nejde kloudně použít.


Za sebe tedy můžu říct, že paletka Infaillible není špatná. Má své mouchy a nejsou to nejlepší tvářenky na světě,ale něco mě k ní přitahuje a ráda ji používám. Krémová tvářenka je příjemné překvapení. Je to spíše letní záležitost, ale už teď se těším, až ji na jaře zase vytáhnu. A poslední kousek je tragédie, tam je škoda mluvit.

Za poskytnutí produktů k recenzi děkuji PR Loreal.

Co vy a tvářenky od Loreal, máte tam nějakého oblíbence?

6 komentářů:

  1. Licenky L'Oreal ma nejako nelakaju a ako tak vidim, ani o nic neprichadzam 🙄

    OdpovědětVymazat
  2. Ta krémová tvářenka vypadá zajímavě, mám od Baby lips něco, má fungovat nejen jako balzám na rty, ale i jako tvářenka a je dost o ničem. Ale mně nejvíc vyhovují klasické, pudrové tvářenky.

    OdpovědětVymazat
  3. Ty jo ta tyčinka má teda barvičku, ta by se mi určitě nehodila :D.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Paletka tvářenek vypadá v celku fajn, jsou to využitelné odstíny a hlavně nejsou nijak extra syté :) Krémové tvářenky mě nijak neberou. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ta paletka vypadá moc hezky. Líbí se mi z jakých odstínů je poskládaná, ale ta výdrž mě mrzí a proto si jí nepořídím.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat