sobota 30. června 2012

Lak na nehty Miss Sporty

Rozhodla jsem se pro první lakovací článek, i když musím říct, že mě pěkně potrápil. I když jsem se svými nehty více méně spokojená a s daným lakem také, foťák ovšem dokáže zvýraznit každý záhyb, vlnku, nedokonalost a to i ty, které v reálu snad ani vidět nejsou. Takže jsem vybrala sotva jednu fotku, která snad nikoho nepohorší.


Řeč bude o laku Miss Sporty číslo 344. Speciální název nemá. Většinou jsou všichni poblázněni laky Essence, já osobně se musím přiznat, že ty Miss Sporty mám o něco radši. A to především, co se týká výdrže, kterou mají dobrou všechny, co jsem od nich vyzkoušela.


Tento lak mě opravdu nadchl a pro mě je to jasný favorit tohoto léta. Moc se mi líbí jeho sytá, ale zároveň jemná barva. Lak má širší štěteček (takový jaký mají třeba některé laky Rimmel London), což mě vyhovuje. Nehet jde krásně přejet jedním tahem. Kryje v jedné vrstvě (asi můj jediný lak, co to dokáže). A schne bleskovou rychlostí. Než dolakujete poslední nehet, ten první už je suchý. Co se výdrže týče, je to výraznější barvička, na které se projeví sebemenší škrábnutí, takže záleží, co všechno během dne děláte. Není ale problém, aby vydržel nepoškozený 4 dny. Což si myslím, že je na takový lak opravdu dobré.

Má však jeden nešvar. Jak už jsem psala, kryje v jedné vrstvě, takže opravdu nezkoušejte vrstvy dvě. To pak začne dělat pěknou neplechu. Nehezky pruhuje a především se začnou tvořit bublinky. Takže dvě vrstvy NE. Dokonce bych ani nedoporučovala jednu silnou vrstvu. Prostě jen takovou střední, pořádně namočit štěteček a jednou nehet projet. Na krytí nehtu to postačí.

Foceno bez blesku a na sluníčku. Barva odpovídá realitě.


Já jsem ho kupovala v DM za 39Kč. Laky Miss Sporty obvykle stojí 45 - 60Kč. Tento konkrétní kousek bych vám určitě doporučovala. Není to nejlepší lak na světě, ale za tu cenu je vážně dobrý. A pokud si dáte pozor na to vrstvení, budete jistě spokojeny.

5 komentářů:

  1. to mi nedělej, fialové laky jsou mou úchylkou :D
    takže už se vidím, jak co nevidět naklušu do drogérie :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky miluji fialové laky. Mám jich v zásobě ještě několik :-)

      Vymazat
  2. Krásná barvička, od Miss sporty žádný lak nemám, ale po přečtení tohoto článku se to nejspíš rychle změní.

    OdpovědětVymazat
  3. Tak já musím nesouhlasit, dávám dvě vrstvy běžně a nedělá pruhy ani bublinky. Přikládám foto. http://lorrina.rajce.idnes.cz/Nehty/#100_1581.jpg

    OdpovědětVymazat