pondělí 30. července 2018

Odličovací novinky Nivea

Dnes si posvítíme na černou odličovací řadu od Nivea. Je to novinka a chápu, že to na vás teď skáče ze všech stran. :-) Ale pojďme si namísto hezkých obrázků z Instagramu spíše říct, jak se těmto produktům daří v mé koupelně. 



Už je mám v podstatě z velké části vypotřebované. Natahovala jsem to kvůli ubrouskům, které jsem nechtěla otevírat doma a schovávala je na dovolenou. Z té už jsem doma, a tak vám můžu poreferovat. Řada kromě nich obsahuje ještě dvoufázový odličovač a micelární vodu. Vše zabaleno do slušivé černo růžové kombinace. To je docela fajn nápad, vypadá to zase jinak. A produkty vevnitř jsou klasicky průhledné, barva je jen na obale, takže se nemusíte bát, že byste se potýkali s černými tekutinami či ubrousky. 





Micelární voda s černým čajem z toho všeho vychází úplně nejlépe, je vážně skvělá. Absolutně bez parfemace, k pleti velmi šetrná a mám s ní takový nepopsatelný lepší pocit. A vůbec nelepí. Moc hezky to po pleti klouže a je potom taková spokojená. A samozřejmě čistá. S makeupem si to poradí dobře. Jen tedy na oči za mě ne, ale to obecně všechny micelárky. S řasenkou už se to dost trápí a je lepší vzít na to speciální odličovač. Ale upřimně micelárky na oči zkouším vždy jen kvůli recenzi, fakt to nemám obecně ráda. 

A celkově micelárky používám spíše ráno, takže ani moje nároky na čištění pleti nejsou veliké. I tak můžu říct, že tento "černoušek" převyšuje spoustu svých kolegyň z drogerie, a to i včetně té klasické od Nivea. Je mi sympatická hlavně tou nulovou parfemací a svým složením mi zkrátka přijde tak trošku jiná, lepší. Za mě obrovská spokojenost a klidně si ji časem koupím znovu. 





Odličovač očí je minimálně hodně zajímavá věc. Vevnitř to v sobě klasicky ukrývá  dvě tekutiny, které musíte před použitím protřepat. Ale ve finále to vážně není mastné. Je to dvoufázové, ale nemastné. Opravdu zajímavé. Tato lahvička mi v koupelně střídala právě klasický odličovač od Nivea, takže jsem mohla rovnou porovnat. Černá novinka je opravdu o poznání méně mastná. Pokud máte problémy s odlíčením, ale zároveň nechcete používat klasické dvoufázové odličovače, tohle bude pro vás doslova trefa do černého. 

Odlíčí skutečně velmi dobře, i když se nemůžu zbavit pocitu, že pokud jde o voděodolný makeup nebo nějaké odolnější linky, tak zkrátka musíte přitlačit. A co jsem si také všimla, ta byť je mi ten nemastný pocit příjemnější, tak mé oční okolí vypadá lépe, když na něj tu olejovou složku denně nanáším. Takže suma sumárum, ten odličovač není špatný a má svoji cílovku, nicméně osobně se k němu vracet nebudu a zůstanu si u těch mastnějších variant. 





Ubrousky jsem si schovávala na dovolenou a nezklamaly mě. Ona to i tak byla sázka na jistotu, protože odličovací ubrousky používám jedině od Nivea a vždy jsem byla spokojená. A tyhle jsou navíc dost možná nejlepší, které v sortimentu mají. Stejně jako u té micelárky, mám s nimi takový nepopsatelný lepší pocit. Jsou neskutečně příjemné, decentně voní a hlavně odličují. Primárně je tedy používám na ranní péči o pleť, kde není zase tak co odličovat, ale zkoušela jsem s nimi právě vzít i večerní makeup a byla jsem překvapená, jak šlo všechno perfektně dolů. Oči jsem tedy nezkoušela, do toho se mi upřimně nechtělo. Na pleti to potom nelepí ani nedělá žádnou jinou neplechu. Po všech směrech spokojenost. 

Za mě tedy rozhodně opět ano, a až půjdu pro další ubrousky, koupím právě tyto. 

Celkově mě tato černá řada od Nivea velmi nadchla. Pouze tedy ten odličovač očí cílí trochu někam jinam a tam dám upřimně v budoucnu přednost skutečně olejovým odličovačům. Micelárka a ubrousky poté dle mě předčí své předchůdce, jsou funkční, příjemné a ráda si je pořídím znovu. A vám je také doporučím.

*Za poskytnutí produktů k recenzi děkuji PR Nivea.

Stihli jste něco z nové černé řady vyzkoušet?

8 komentářů:

  1. Mám odličovač, ještě jsem se k němu nedostala, protože chci dopoužívat ten stávající, ale těším se na něj. A určitě si chci pořídit i micelárku. Líbí se mi ty obaly, přece jen černých lahviček v koupelně moc nemám, tak je to takové netradiční:-)

    OdpovědětVymazat
  2. V obchode ma táto rada lákala už niekoľko krát, no musím najprv spotrebovať všetky produkty, ktoré aktuálne používam. Obrúsky teda nemám vo zvyku využívať, ja som skôr za tú micelárku tak recenzia bola určite užitočná a dám jej šancu!

    Lumi z Recenzie-Kozmetiky

    OdpovědětVymazat
  3. Docela jsi mě nalákala na micelárku. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Zrovna dnes jsem si do koupelny nachystala tenhle odličovač, takže zítra budu testovat :) Jinak ty ubrousky vypadají taky fajn, takové ideální na cestování :)

    http://everyday-lifecz.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  5. Tyto ubrousky jsou na cesty super, nebojím se je použít ani na oči, nemusím tlačit a odlíčí hned.

    OdpovědětVymazat
  6. Už micelárky nepoužívám, ale měla jsem tu klasickou od Nivey v průhledném obalu a byla fajn. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mne teda oční odličovače od Nivey pálily všechny, respektive kdysi jsem zkoušela 2-složkový i klasický a oba jsem nesnesla :( Micerálku bych ale prubla nejspíš s klidným svědomím, ubrousky taky, přestože nikam necestuji a běžně je nepoužívám.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat