středa 23. května 2018

Květnový DM Box

Asi už jste si stihli všimnout, že u mě propuklo nové boxíkové šílenství, a tak se můžeme vrhnout hned na další. Na DM box jsem nikdy neměla štěstí, vlastně jsem ho za body měla jednou jedinkrát. Nyní se ale celý koncept měnil a nově si ho musíte koupit na eshopu. Je to od nich poměrně chytrý tah, který přitáhne na eshop i ty, co by o něj normálně nezavadili. Chápu, že eshop má své fanynky, ale pro lidi jako jsem já, kteří potkají tři dm drogerie cestou z práce, ten eshop fakt smysl nemá. Tím spíš, že se tam platí poštovné, a to při jakékoliv utracené částce. A to já opravdu nemám ráda. A ano, opět se ve mně hlásí zpovykaný Pražák, který má výdejny většiny eshopů cestou z práce. :-) 

Ale konec brečení, jak jde o tajemné boxíky, odpouštím jim eshop i to poštovné a samozřejmě jsem hned objednávala. A dobře jsem udělala, protože byl do pár hodin pryč. Takže příště určitě číhejte, pokud si jej budete chtít pořídit. Cena je 149 Kč + 49 Kč poštovné. 


Boxík deklaruje produkty v minimální hodnotě 500 Kč, a tentokrát byl opravdu štědrý, protože celková částka přesahuje tisícovku. Většina se mi navíc opravdu strefila do noty. Ne vždycky se mi obsah krabičky líbil, ale říkala jsem si, že ty dvě stovky ho zkusím a opravdu jsem nečekala, že budu takto nadšená. 


Obsahoval hned dvě věci na holení. Pánské náhradní hlavice určitě nevyužiji, ale ten dámský strojek mě opravdu zaujal, a co si budeme povídat, na léto se bude rozhodně hodit. 


Pleťový krém od Dermacolu asi jako jeden z mála moc nevyužiji. Mám je dokonce i přímo od Dermacolu a tam jsem si jinou variantu nechala. Zbytek jsem podarovala mladší slečně, která ho určitě dokáže ocenit více než já. Ale musím uznat, že design se moc povedl a kdyby mi bylo čtrnáct, rozhodně bych chtěla mít v koupelně přesně takto roztomilý krém. 


Značku Vaseline jsem zkoušela kdysi dávno, když jsem byla v Anglii. Sice vím, že už se nějaký ten pátek prodává i u nás, ale ještě jsem se k ní více nedostala. Na krém se ale rozhodně těším, jen jsem ho teď uklidila do zásob. Můj věčný problém, spoustu krémů, ale jen jedny ruce.


Nivea má teď celou novou odličovací řadu. Jsem na ni moc zvědavá, a tak se odličovač rozhodně hodí. Zrovna dodělávám jeho staršího bráchu, tak hned porovnám, jestli je v nich nějaký rozdíl. Černé barvy se nelekejte, patří jen k obalu, uvnitř je normální dvoufázová modro čirá tekutina. 


Přírodní deodoranty nepatří k mé denní rutině, ale snažím se je používat alespoň o víkendech a obecně volnějších dnech. Takže si určitě nechám i tento kousek od Weledy. 


Nové masky má i Garnier a já se moc těším, až je vyzkouším. Sice mám raději tubičky než pytlíčky, ale na druhou stranu, tohle rychleji vypotřebuji. 


V balíčku byl taky olejíček na kůžičky od Trend It Up a z toho jsem zatím asi nejvíc nadšená. Perem lehce projedete kůžičky, pár minut počkáte a poté zatlačíte tupým hrotem té tužky. A opravdu to jde lehce zatlačit a vypadá to líp. Je to můj aktuální objev. 


C Thru je značka, která mi je docela sympatická, ale ty vůně mi zkrátka nesedí. I tato novinka vypadá vizuálně moc hezky, popis vůně je skvostný, ale pak to na sebe stříknete a je to hrozně tuctová drogérková záležitost. Asi to přes léto vypotřebuji, ale tohle fakt nikdy nebude moje srdcovka. 


DM boxíky jsou provařené tím, že tam vždycky kromě kosmetiky najdete i něco k jídlu a něco ze sekce vložky/kondomy. Tak myslím, že tentokrát to proběhlo docela dobře. Tyčinka byla skvělá.


Opravdu jsem měla štěstí. Něco málo podaruji, ale jinak se mi to strefilo do noty a většinu věcí vypotřebuji a hlavně moc ráda vyzkouším. Za dvě stě korunu je to pecka. Asi se nechám zlákat i příští měsíc, protože za to překvapení to stojí vždycky a ještě když sednou i produkty, je to bonus navíc.

Co vy a Dm box? Stihli jste ho ulovit nebo budete číhat příští měsíc?

13 komentářů:

  1. Ja som mala DM box par krat v minulosti a potom ma to prestalo bavit, pretoze som vyuzila vzdy tak 2 veci a zvysok som musela rozdavat a podstrkovat to ludom v mojom okoli. A kedze ma stve, ze sa da teraz kupit iba na eshope, tak ho ignorujem.

    OdpovědětVymazat
  2. Ja myslim, ze ta nahradna hlavica pojde pouzit k tomu damskemu strojceku, ale este som to neskusala :) Mna zlozenie boxu celkom nadchlo, vsetko vyuzijem, akurat ten holiaci strojcek mozno ne, lebo mam svoj od gilette. A sice tiez uz nemam extra mladu plet, ale kremik v lete snad bude stacit. Akurat sa trochu obavam tej vyraznej parfemacie.

    OdpovědětVymazat
  3. Páni. To vypadá super. Já jsem měla 2x štěstí, že na mě kdysi DMbox vyšel, vůbec jsem nevěděla, že to teď mají takhle. Snad ho někdy příště zaznamenám včas, protože jestli bude v podobném duchu jako tenhle, tak je to paráda!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně chodí od nich newsletter, tak to je asi nejjednodušší si ho nechat posílat, aby to člověk věděl včas, kdy se začne prodávat. asi to bude pořád otázka jen několika málo hodin, protože oni těch boxíků nemají moc a zájem je obrovský.

      Vymazat
  4. Taky jsem měla to štěstí a jsem nadšená. Pánské náhradní hlavice už putovaly dál, ale jinak jsem si všechno nechala. Největší radost mi udělal odličovač Nivea a pleťový krém od Dermacolu a vůbec nevadí, že už mi není ..náct, ráda ho vyzkouším i tak:-)

    OdpovědětVymazat
  5. This is so inspiring! I love the post:)
    Dilek ...

    OdpovědětVymazat
  6. Takže tam jsou produkty třeba za 1000 Kč a box stojí 200 Kč? :O Asi to je ale vždy rychle vyprodané, že? :D Měla bych možná podezření, že dost věcí z boxu je prošlých nebo je nikdo nekupuje, tak aby se jich zbavili, dali to do boxu, když je to tak levné.
    Já bych s tím měla problém, že nemám ráda překvapení tohoto typu, ani u příbuzných nemám ráda, když mi kupují kosmetiku. To je prostě věc, kterou si vybírám radši sama, pravděpodobnost, že by se někdo trefil do mého vkusu, je dost malá. Takže bych riskovala, že tam bude třeba půlka věcí, která mi nebude vyhovovat. Něco bych mohla rozdat mamce, manželovi, tchyni atd., to je pravda. :D Překvapilo mě, že to má i složku tamponů nebo kondomů. Mně se stal opak, od firmy vyrábějící kondomy jsme jako dárek k balení kondomů dostali balzám na rty Labello, zrovna ho používám. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Firmy tyto boxy využívají jako PR promo, jsou to vesměs novinky, takže prošlé ty věci nejsou a o tom jak se (ne)prodávají toho moc neví zatím ani samotní výrobci. Ale boxíky jsou určitě primárně pro ty, co rádi zkouší a experimentují. Pokud má někdo rád svoje osvědčené věci, tak ho to nenadchne a je to zbytečné.

      Vymazat
    2. Aha, díky a objasnění. :)

      Vymazat
  7. Myslím si, že tohle se jim rozhodně povedlo. :) Fakt skvělé věci tam dali.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  9. Jsem taky boxová nadšenkyně, takže tento box mi neunikl. Jsem moc spokojená, všechno využijeme...celá rodina.
    Www.siraelxy.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tenhle boxík se jim 100% povedl!! :-) Super obsah.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat