pondělí 14. května 2018

Kosmetika Make Up For Ever

Pojďme dnes zaplout do trochu dražších vod. Vím, že obecně máte raději recenze na levnější a dostupnější kousky, ale občas je zkrátka potřeba se rozmazlit a dopřát si něco opravdu hezkého. A naštěstí tedy, dnešní kousky do Make Up For Ever jsou nejen krásné, ale také funkční. 


Nákup vznikl tak lehce náhodou. Blížily se dny Shopping Fever a já přemýšlela, co si pořídit. Zrovna jsem doma neměla žádnou pořádnou bázi pod oční stíny, takže tak byla jasná. A jelikož tuto novinku od MUFE moje kolegyně hodně chválily, říkala jsem si, že ji také zkusím. No, jenže kromě 20% slevy byl i dárek k nákupu, když jste od této značky koupily dvě věci. Mini báze se hodí a ta rtěnka se mi od začátku líbila. Takže jsem se zadívala do stojanu, co hezkého bych si ještě vzala. Už dlouho chci jejich zlaté linky, ale ty jsem si teď pořídila od Kiko, a tak to vyhrál jejich úžasný rozjasňovač. A bylo nakoupeno. 



Bázi chválí všichni, kteří kolem ní jen prošli a ano, já se přidám. Je úžasná. Konzistenčně typická silikonová kašička. Na víčko ale hezky přilne a stíny drží jako přibité. Zbytečně moc nelepí, takže se stíny hezky nanáší a nijak výrazně nemění svoji barvu ani konzistenci. Výdrž přesně na hodiny se říct nedá, to záleží i na samotných stínech, stejně tak, co celý den vyvádím. Ale standardně celý den 6 - 10 hodin zvládnou. Má víčka jsou vážně komplikovaná, víc to nedá ani jiná báze. 


Je fajn, že báze funguje okamžitě. Miluji třeba tu od Too Faced, ale ta je plně funkční tak po půl roce, až z ní vymačkáte všechnu vodu. Urban Decay je také fajn, ale ten má zase fakt debilní balení. Takže MUFE vyhrává. Cena je 790 Kč, což je docela pálka, ale můžete použít 20 % slevu, která tu a tam je a hlavně vám to při denním používání vydrží minimálně rok. 


Přejděme k tomuto krasavci. Tak nějak podvědomě jsem ho chtěla už dávno, ale toto jaro mu bylo osudným. A obecně mám teď nějaké rozjasňovačové období. Tak se těšte na smršť recenzí, bude jich teď povíc. 

Je tomu už tak rok, byla jsem s kamarádkou v Sephoře a tehdy jsme vyzkoušely snad všechny rozjasňovače, co tam měli. A shodly jsme se, že právě Pro Light Fusion od MUFE je nejhezčí. Takže když jsem tam letos před tím stojanem stála, váhala jsem jen chvíli. 




Má naprosto úžasný odstín, spíše studenější, ale ne úplně. Asi nejvíc mi sedí do vnitřních koutků, tam jej teď používám téměř denně. Drží fakt obstojně, i když večer ho tam už nenajdu. Ale mně obecně ve vnitřních koutcích nic moc dlouho nevydrží, tohle zvládá aspoň pár hodin. Na tvářích je poté také úžasný, a tam už je vidět celý den. Akorát i tam mám takový obecný problém, že byť se během dne několikrát pudruji, tak stejně večer se lesknu úplně celá a ten rozjasňovač zcela nevynikne. I proto jsem je dlouho nenosila pravidelně. Ale v poslední době jsem se do nich zbláznila a MUFE v tom má tak trochu prsty. 


Jediné, co bych mu vytkla, tak je to balení. Nedrží úplně pevně a lehce se viklá. Stejně tak samotný produkt v něm není úplně stoprocentně rovně zasazený. Tohle je krabička za 1190 Kč, té fakt nic neodpouštím a opravdu bych si představovala, že bude preciznější a kvalitnější. Produkt sám je ale božský a vydrží asi tak na tři životy. Tohle zkrátka nejde spotřebovat. 


Rtěnka mě asi překvapila nejvíc. U těch dvou předešlých produktech jsem předem tak nějak tušila, že mi sednou, ale tohle jsem brala jen jako příjemný dárek k nákupu. Je to však neskutečná pecka. Ani to snad nejde popsat. Rtěnka je úžasně krémová, krásně sytě chytá na rty v jedné tenké vrstvě. Je trochu hutnější a lepí. Bude to parťák hlavně na zimu, v nadcházejících vedrech to nebude to pravé. Ale jinak ji milují. Díky té textuře velmi dobře drží. Zvládne pití i lehčí jídlo a vytrácí se decentně rovnoměrně. Nosit jde celý den a rty nevysuší. Za mě takový kompromis, že nemusím mít suchou tekutou rtěnku, ale stejně mám celodenní výdrž. 


Myslím si, že mám doma docela dost drahých rtěnek jako Clinique, Urban Decay nebo i Tom Ford. Všechny jsou úžasné, o tom žádná, ale když vedle nich postavím Rimmel, ta kvalita je velmi podobná. U MUFE ale doslova cítím, že mám na rtech něco skutečně drahého a kvalitního. Je to jiné než rtěnky, které doma mám. Tím mě fakt uchvátila a ráda bych se mrkla po dalších odstínech. A úplně klidně by je mohli prodávat v těchto miniaturách, bohatě to stačí. Cena plné verze je 770 Kč. 

Ještě pro doplnění, mám odstín C211 Bois de Rose, což je úžasný barva. Moje klasika nude do růžova, ale lehce temnější s nafialovělým nádechem. Cítím se v této barvě skvěle. 


Vůbec jsem nečekala, že budu až takto nadšená. Všechny produkty mi neskutečně sedly a jsem ráda, že jsem si je pořídila, byť to tedy byla u pokladny docela pálka. Ale nekupuji si takové věci každý den a čas od času to udělá radost. Tím spíše, že se mnou ty produkty vydrží opravdu dlouho. Až budete mít chuť udělat si radost něčím luxusním, víte po čem sáhnout.


Zkoušeli jste někdy něco od MUFE?

10 komentářů:

  1. Nezkoušela jsem nic, za což mohou hlavně ceny, které nejsou úplně lidové, ale mám v plánu se prásknout přes kapsu a některé produkty, včetně té báze vyzkoušet. A rozjasňovač vypadá nádherně:-)

    OdpovědětVymazat
  2. Od této značky jsem ještě nic nezkoušela, ale ta rtěnka je nádherná. Jen by mi trochu vadila ta mírná lepivost. A ten rozjasňovač je parádní:-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  3. Tuhle značku jsem nezkoušela, ale docela mě zaujala právě ta rtěnka :) Má nádherný odstín a na rtech vypadá pěkně :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Rozjasňovač je parádní a rtěnka má moc krásný odstín. Nude, ale přesto výrazná :-) moc se mi líbí!
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  5. MUFE je moje nejoblíbenější parfumerková dražší značka, zatím nic od nich mě nezklamalo a rtěnky jsou super, mám od nich nude i klasickou rudou, stačí fakt jednou přejet, jsou nádherné pigmentované a drží.

    OdpovědětVymazat
  6. Tak rozjasňovač a rtěnka jsou top!

    OdpovědětVymazat
  7. Odstín rtěnky je topovka!! :) S touhle značkou nemám zkušenosti, ale určitě mě láká nějaký produkt vyzkoušet.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Omlouvám se za to vymazání, překlikla jsem se. Váš dotaz ohledně mernamentního makeupu, nemám bohužel zkušenost, nejsem pro to cílovka, já ráda pořád něco zkouším, takže to chce určitě někde nastudovat více, ale mám třeba kamarádku, co má takhle udělané horní linky a je s tím hrozně spokojená.

      Vymazat