středa 16. května 2018

Další boxíkové vábení: Lookfantastic box

Boxíky mě opět začaly bavit, a tak je u mě uvidíte zase o něco častěji. Loofantastic box má navíc trošku delší příběh. Objednávala jsem si už dubnové vydání. Jenže se někde zatoulal cestou a dodnes se mi ho nepodařilo dopátrat. :-( A tak jsem se smířila s tím, že boxík mi není souzen a že si dám pauzu. A najednou jsem si v úvodu května všimla, že se mi z účtu strhla další částka. Byť jsem si rozhodně neobjednávala předplatné na několik měsíců, nějak se mi to záhadně podařilo a měla jsem zapnuto, že bude chodit každý měsíc automaticky. Hned jsem to vyhledala a vypnula, ale květnová krabička už byla na cestě. A pravda tedy, zase jsem se tolik nezlobila a docela jsem se těšila. Tentokrát naštěstí i v pořádku dorazila. 


Jen krátké shrnutí, Lookfantastic box patří k britskému eshopu lookfantastic.com, a každý měsíc slibuje 6 kosmetických produktů a britské vydání Elle. Cena je 15 liber, pokud objednáte jednorázově, ale můžete sáhnout po několika měsíčním předplatné a cena spadne až na 13 liber. Hodnota produktů by poté měla převyšovat zhruba 40 liber, ale pokaždé je to jinak. Když se mrkneme právě na květen, z účtu se mi strhlo 446 Kč, což není vůbec špatné, díky bohu za fajn kurz, když jsem objednávala krabičku dříve, šlo to pomalu k šesti stovkám. A na hodnotu produktů jsem tentokrát měla také štěstí, svojí hodnotou převyšují 80 liber, a to je docela mazec. 



Prvním kouskem byla plátynková maska Skin republic, kterou jsem rovnou i vyzkoušela. Je černá a na obličeji začne pěnit. Je to legrační, bublá to a lehce šimrá. Výsledek skutečně fajn, póry byly menší, pleť čistší a díky ovocným kyselinám taková obroušenější. Na vyzkoušení rozhodně příjemné, pro plátynkové masky mám zkrátka slabost. 


Dále tady máme krém od značky This Works. Ten název mě vážně baví, proč si brát servítky, že. :-) Oficiálně to má zastoupit masku, krém i primer, což zní velmi honosně, ale normálně by se to dalo označit za denní krém. Vypadá moc dobře, navíc ta značka není nejlevnější, tak jsem docela zvědavá na zkoušení. Vzoreček má 20 ml, což je docela dost. 


Další zajímavou věcí je sérum od Avant s kyselinami. Je to sice 5ml prcek, ale co jsem se dívala, tak plné 30ml balení stojí 104 liber, což teda ufff. Takže moc ráda něco takhle luxusního vyzkouším. Séra teď postupně objevuji a jsem z nich nadšená, takže je to pro mě skvělý produkt, ze kterého mám radost. 


Asi nejméně mě zaujaly bělicí pásky na zuby od Spotlight. Já jsem docela flákač na pravidelné docházky k zubařům, takže se bojím takové věci aplikovat doma. Až ale poctivě obejdu zubaře i dentistu, tak třeba zkusím. Ale za mě rozhodně nejslabší kousek z krabičky. 


Pojďme na dekorativku. Boxík obsahoval plné balení konturovacího kitu od Sleek. Nejdříve jsem byla trochu zklamaná, že jde o odstín medium, ale myslím, že to s ním zvládnu. Rozjasňovač je super, bronzer fakt trochu tmavší, ale podle mě bude super třeba i na oči místo stínů. 



Na závěr ještě černý fix na oči od Eyeko. Sám o sobě stojí 16 liber, takže tím ta krabička byla v podstatě zaplacená. Má poměrně široký molitanový hrot, ale po prvních zkoušeních jsem zatím spokojená. Úplně tenkou linku s tím nenakreslíte, ale když máte chuť na výraznější kočičí oči, je to fajn a hezky drží celý den. Opět spokojenost. 


Když jsem ten balík poprvé otevřela, tak jsem ani moc nadšená nebyla. Později, když jsem to všechno pořádně prošla a prozkoušela, tak se to úplně otočilo a jsem ve finále ráda, že se ke mně balík dostal. Jediné pásky na zuby mě nenadchly, vše ostatní využiju. Nejvíce nadšená jsem z krému a séra, to jsou věci, které mě aktuálně baví nejvíc a jsem ráda, že můžu zkusit neznámé drahé značky. Maska byla také fajn a i dekorativku dobře využiju. Ani ne za 450 Kč je tohle pecka, jsem fakt nadšená. 

Zbývá mi jediné dilema, objednat i příští měsíc? Už jsem to samozřejmě aktivně zrušila, ale obnovit to jde vždycky. Navíc oni vždy odhalují dopředu jeden produkt, a ten se mi z červnové edice líbí, tak budu ještě chvíli přemýšlet.

A pokud vás krabička zaujala, květen je stále v prodeji. To mi také přijde skvělé. Box můžete vždy objednat dříve nebo mít předplatné a přijde vám automaticky v úvodu měsíce. K nám to tedy trvá kolem deseti dní, tak o něco později. Anebo si můžete počkat, mrknout se, co v něm je, a až poté se rozhodnout, zda objednáte nebo ne. Plně to tak uspokojí všechny skupiny, ty co milují překvapení i ty, co raději chtějí vědět, co kupují. 

Tak co, dáme jej za měsíc znovu?

9 komentářů:

  1. Pre mna by toto bol cisty prepadak. Ale som rada, ze ty si spokojna 😊

    OdpovědětVymazat
  2. Cau Stani,ja mam s tymto boxom nie uplne OK skusenost, ale je to moja chyba.

    LFbox funguje tak,ze ty si sice objednas iba 1x, ale kym to nezrusis,tak Ti boxy posielaju nadalej. Ja som proste vlastnou blbostou prehliadla toto, je to tam velmi malym niekde napisane, my fault.

    Ja som ho rusila 3 mesiace, chcela som to len vyskusat a mam doma hromadu nepotrebnych veci (OK, tak jednu vec pouzivam, hreben :-), vacsinu som z toho rozdala, pretoze veci, na ktore som mala stastie ja vyuzijem asi tak na 5%.

    OdpovědětVymazat
  3. Čtyři stovky už vypadají lépe, než šest, to je fakt. Obsah je poměrně fajn, ale zas nemůžu říct, že bych byla kdovijak nadšená. A mám pocit, že to píšu u každého vydání :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Obsah se mi nezdá marný, na druhou stranu to zase není nic, co bych musela mít. Ale zase ta možnost vyzkoušet neznámé a mnohdy drahé produkty..je fajn, že Ti box udělal radost:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Fantastic post!

    Kisses ...

    Dilek .

    OdpovědětVymazat
  6. Já mám předplatné a jelikož jsem v UK, tak mi chodí co měsíc. A tento mi také přišel, při otevření mi přišel docela slabý, ale jak jsem prozkoumala výrobky, tak za mě opravdu povedené vydání. Co se mi líbí nejvíc je maska a paletka od Sleek. Sérum i krém ráda využiji a ty pásky na zuby vyzkouší, za zkoušku nic nedám :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíce mě zaujala ta mini paletka od Sleeku :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento box mi chodi už přes dva roky. Nekdy jsem zklamana,jindy nadsena. Párkrát jsem ho uz chtela zrusit,.ale vzdy si to rozmyslim. Mam ho totiz jeste za nizsi cenu (cena, ktera byla ty dva roky zpet) a vyjde me tak asi na 12 liber. Objevila jsem tak uz spoustu novych znacek a z nekterych produktu se
    dokonce stali oblibenci. Jsem rada, ze mam tu moznost si box objednat,protoze soucasna nabidka beauty boxu u nas mi prijde zalostna. Bohuzel 😞

    OdpovědětVymazat