středa 31. května 2017

Kosmetická statistika (květen)

Letí to jako voda a na dveře klepe můj nejoblíbenější měsíc v roce. Vraťme se ale ke květnovým nákupům. Ani nevím jak, ale zase se to hezky nakupilo. A jak je u mě dobrým zvykem,tak na obou frontách. Mám tady 32 novinek a 27 spotřebovaných kousků. Téměř vyrovnané.


Novinky

Po delší době je tam zase docela dost péče, ale v posledních měsících se trochu místa u mě doma uvolnilo, tak něco bylo vyloženě potřeba. Co se dekorativky týče, nadále mě statečně zásobuje Loreal, takže mi přibylo spoustu nových kousků.


Mixem od Loreal a Maybelline rovnou začneme. Dostala jsem opravdu hodně nadupaný balíček, ale hodně se tam opakovaly věci, které jsem dostala minulý měsíc na tiskovce, a tak jsem to trochu protřídila. Jedna soutěž už běžela a na další se určitě můžete těšit. Já jsem měla největší radost z laků na nehty Loreal a musím říct, že vůbec špatný není ani nový makeup Maybelline.


Další várka spoluprací - sprej od B.U., paletka stínu BH Cosmetics a poté jsem byla na tiskovce Indulony, kde jsem dostala dva nové krémy na ruce a mého oblíbence v podobě meruňkového tělového mléka.


V Tetě byla dvaceti procentní sleva na celý nákup, a tak jsem si udělala radost v podobě dvou laků na nehty a poté jsem doplnila zásoby mých oblíbenců. 


Další nákupy - barva na vlasy Loreal, micelárka Yves Rocher a můj letošní objev - vlasová péče od J Beverly Hills. Po malý lahvičkách jsem byla natolik nadšená, že jsem nutně potřebovala plné balení. 


A ještě takový mix na závěr. Dvakrát jsem byla v Kiehls a mít neomezený rozpočet, mám toho ještě víc. Hrozně jsem si tu značku zamilovala, jen je pekelně drahá. Krém na ruce Manufaktura byl jako dárek v časopise, Gosh lak na rty mám zase od kamarádky a poté jsem si koupila letní lesk od Yves Rocher.

Spotřebováno

Tento měsíc se to sbíralo nějak pomalu, ale mám ty lahvičky prostě vychované. Dochází vždy až v poslední týden v měsíci, abych je nemusela dlouho skladovat. :-) Nakonec je to 27 kousků, ale je to hodně taková drobotina. 


1) Olej na celulitidu Dermacol - Dlouho se mi to válelo v koupelně, ale musím říct, že to nakonec překvapilo a něco málo přece jen zvládlo. Teď tam mám ještě jeden kousek z této řady a určitě chystám samostatný článek.

2) Antiperspirant Dove - Vůně hrušky a aloe je naprosto božská, ale tento sprej dusil snad ještě víc než jiné varianty. Opravdu to nebylo příjemné a kvůli tomu bych si ho znovu nekoupila.

3) Tekuté mýdlo Dermacol - Je skvělé, není co dodat a ráda si ho pořídím znovu.

4) Tělové mléko Kneipp - Bylo příjemné, voňavé, hydratovalo, jen se tedy hůře roztíralo a proto bych si ho znovu nekoupila.

5) Sprchový gel Kneipp - Opět příjemný, funkční, neměla jsem s ním problém.


6) Pleťový krém Life and Madaga - Velmi příjemný kousek, který byl snad nekonečný. Na poslední pumpičkou jsem čekala snad dva měsíce. Už to fakt vypadalo, že v tom nic není, ale pořád to teklo. :-) Jinak byl fakt skvěle hydratační, krásně na něm držel makeup a celkově byla pleť spokojená. Ráda tuto značku prozkoumám ještě více.

7) Odličovač Ryor - Jejich top produkt, který mě ale zase tolik nenadchl. Odličoval výborně, ale zvláště na oči byl opravdu hodně mastný.

8) Antiperspirant Rexona - Klasika, kterou milují všichni. Já jej tedy používám spíše výjimečně, na to je až moc silný, abych ho aplikovala denně. Ale jsou dny, kdy dokáže skutečně pomoct a už mám v zásobě další kousek. Na léto to bude potřeba.

9) Odlakovač Dermacol - Moje stálice, bez které to u mě nejde.


10) Antibakteriální gel Bath and Body Works - Ten nejlepší antibakteriální gel na světě. Mám doma v zásobě další.

11) Sprchový gel Xhekpon - Citlivá kůže by asi byla spokojená, na mě to byla trošku nuda. Sprcháče mám radši voňavější.

12) Oční krém Kräuterhof - Velmi průměrný a slaboučký, neseděl mi.

13) Krém na ruce Yves Rocher - Nic moc. Smrděl, špatně se doloval z tuby. Hydratoval sice dobře, ale znovu jej nechci.


14) Peeling The Body Shop - Pro mě příjemné překvapení. Nic jsem od toho nečekala, spíše jsem se toho trochu bála, ale výsledek byl fakt super. Pleti to prospělo. Plánuji si koupit větší balení a víc to otestovat.

15) Plátynková maska Dermacol - Tohle za mě ne, tím spíše tato zelená varianta. Zklamání roku.

16) Plátynková maska Missha - Tohle je moje stálice a úplně jiná liga. Opravdu doporučuji sáhnout spíše po tomto, ty účinky jsou diametrálně odlišné a ještě je paradoxně levnější. Vyjde vás na 49 Kč. 

17) Odličovací ubrousky Primark - Všichni o nich básní, tak jsem je musela také vyzkoušet. A nejsou úplně marné. Používala jsem  na takové ranní dočištění, klidně i přes oči a na pleti neštípaly, ani nedělaly nic ošklivého. Na druhou stranu, na obličej mám radši ty od Nivea a na utírání čehokoliv vyjdou nastejno jakékoliv na dětské prdelky. Není to pro mě must have, ale když budete mít do Primarku cestu, klidně je zkuste.


Pak tady mám opět trošku mrtvé dekorativky...

18) Korektor Bourjois - Můj oblíbený, těšila jsem se, jak ho přes léto opět provětrám a bohužel se mi pokazilo to otáčení vespod a nejde to z toho dostat. :-(

19)Lesk na rty Loreal - Je skvělý, ale po dvou letech začal zapáchat.

20)Rtěnka Kiko - Stejný případ, začala smrdět...

21) Rtěnka Essence - Tu mám hrozně dlouho, tak čtyři roky a také už to není ono.

22) Linky Makeup Studio - To jsou takové šmejdy, že se to nehodí ani skladovat doma ani někomu darovat, takže jdou pryč.


23) Vůně Loccitane - Moc příjemná vůně třešňového květu. Plné balení by mi nevadilo.

24) Balzám na rty Yves Rocher - Měla jsem ho v práci na stole byl to skvělý parťák. Byl lehce tónovaný a hodil se pokaždé, když už jsem neměla chuť obnovovat rtěnku.

25) Balzám na rty Clarins - Na rtech velmi příjemný, ale v balení se to hrozně rozpatlávalo a pořád bortilo. Za ty peníze by to mělo vypadat asi trochu jinak. Znovu bych do něj nešla.

26) Tyčinka na nehtovou kůžičku Cuccio - Mě tyto produkty moc nebaví. Nemám pocit, že by to něco dělalo. Tohle je také ten případ.

27) Gel na obočí Loreal - Můj velký oblíbenec. Nedám na něj dopustit a už mám nové balení.

Uff, to bylo zase dlouhé. :-) A na červen to plánuji tak nějak obdobně. Nějaké ty radůstky budou. Tím spíše, že mě čekají narozeniny. 

Co vy a květen, jak jste utráceli nebo naopak šetřili?

8 komentářů:

  1. Novinky jsou teda zajímavé, mě by zajímala BH paletka a laky na nehty. Mám dva balzámky od Yves Rochera a jsou celkem fajn

    OdpovědětVymazat
  2. Tie novinky ti tíško závidím, v dobrom samozrejme. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem utrácela dost, všude tolik novinek a akcí, tak se mi to naskladnilo:-) Jinak se mi hodně líbí ty novinky Loreal, zejména tedy laky:-) Ten make-up už jsem si pořídila, hodně mně lákal, tak jsem na něj doopravdy zvědavá:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Novinky se mi líbí. :) Platýnkovou masku od Misshy jsem také zkoušela s vůni Aloe a teda za mě prostě propadák moc nasáklé tekutinou, škoda. Odličovací ubrousky jsem u tebe vyhrála v soutěži a za mě jsou super, skvěle mi odlíčily i řasenku, takže fakt super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Hydratační tonik od Lirene jsem si taky koupila a jsem moc spokojená. Vzala jsem s ním i nějaký avokádový krém a taky je celkem fajn. Hlavně jsem ale kupovala letní nezbytnosti. Deodoranty, krém na opalování a protože jsem se stihla na slunci spálit, tak chladivý gel po opalování od Sundance z DM a je úplně super. Kůže přestala do dvou dnů bolet a ani se neoloupala. Za mě top.

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem taky některé věci vyhodila kvůli stáří produktů, mezi nimi i můj oblíbený pudr Stay Matte od Rimmelu. Koupila jsem si paletku korektorů Freedom a pudr Gabriella Salvete. Dále paletku stínů Rimmel, 2 řasenky: Maybelline a Essence, rtěnku Essence a bázi pod oční stíny Rival de Loop. Na tvou recenzi na tuhle rtěnku Essence si pamatuju. Já si zase tuhle rtěnku od Essence koupila právě tenhle měsíc a mám s ní takovou úsměvnou historku. Mluvila o ní Petra Lovelyhair v jednom novém videu a chválila odstín 26, mně se tak zalíbil, že jsem si ji ještě ten den v Albertu spolu s jídlem koupila. Nechtěla jsem to tentokrát říkat manželovi, má radši, když člověk nejdřív spotřebuje staré věci a až pak koupí nové. Jenže já trdlo mu ukázala tu účtenku (aby věděl, co které jídlo stálo) a neuvědomila jsem si, že na té účtence je i ta rtěnka. :D :D Samozřejmě si toho všiml a říkal, že už chápe, proč nákup byl tak drahý. :) K mým vyhozeným produktům patří i monostíny Sephora, byly celkem k ničemu, špatně pigmentované, rozbilo se u toho víčko a za tu cenu fakt nestály. Taky jsem spotřebovala zesvětlovač vlasů Sunkiss Tropical od Lorealu a Color mask od Schwarzskopf. Takže celkově shrnuto, tento měsíc jsem sice dost utrácela za kosmetiku, ale taky jsem dost věcí spotřebovala nebo vyřadila. http://kliknisem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Nemůžu si pomoct, ale ty Loreal laky mají úžasný obal..
    A antiperspirantu Rexona jsem bohužel stále nepřišla na chuť... Vic jsem si oblíbila klasicky Dove sprej..

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat