středa 17. května 2017

Dekorativní kosmetika Makeup Studio

Moje záliba ve zkoušení nových a nepoznaných věcí nezná mezí, a tak jsem vždy moc ráda, když dostanu možnost objevit zase něco nového. Tak to bylo i s nizozemskou značkou Makuep Studio, která je primárně určitě pro profesionální vizážisty. U nás ji můžete sehnat buď v pár vybraných salonech nebo přes eshop. 


Dostala jsem na vyzkoušení pět věcí. Co se výběru týče, mluvila jsem jen do barvy očních stínů, ale jinak to bylo na zástupcích značky. Hned jsem tedy odložila makeup, který je údajně nejprodávanějším světlým odstínem. Ale na mě pořád opravdu hodně tmavý, takže putoval ke kamarádce. Na zbytek už jsem se podívala sama.


Pojďme začít pozitivně. Jestli od této značky něco potřebujete, je to řasenka 4D Falshe Lash. Nebyla to láska na první použití, chtělo to čas a naučit se s ní pracovat, ale nakonec bych ji s klidem umístila mezi mé TOP 3 řasenky, hned za Avéne Couvrance a Loreal False Lash Wing

Řasenka řasy krásně pozvedne, prodlouží a je tam i nějaký ten objem. Naštěstí řasy neslepuje ani není těžká, což je u mě častým problémem. Hodně se mi také osvědčilo do kartáčku jakoby mrkat. Což je sice stará známá technika, ale konkrétně tato řasenka si to vyloženě žádá a dokážete z ní tak dostat ještě mnohem více.


Super je i výdrž samotného balení. Už to budou pomalu tři měsíce a pořád kreslí perfektně. Většina jejich kolegyň už by byla dávno suchá. 

I na oku celý den dobře drží, nemaže se, neopadává. A na konci dne ji jednoduše odlíčíte. Já jsem z ní fakt nadšená a nebála bych si ji koupit znovu, a to i přes její vyšší cenu, která je 600 Kč.



A teď už to bude jenom horší. Stíny samotné tedy nejsou vyloženě průser, ale má to své mouchy. Odstín Lovely Lavender jsem si vybrala sama. Trochu jsem se zdráhala u značky, která má na výběr tolik úžasných odstínů, vzít obyčejnou hnědou, a tak jsem se trochu rozšoupla. Doufala jsem ale, že bude o něco světlejší a běžně nositelná na každý den. Což bohužel ve finále zase tolik není.



Barva je to krásná, háže pěkně odlesky. Stín je zapečený, a tak trochu práší a pigmentace je průměrnější. Respektive jde to z toho vytáhnout, ale chce si s tím chvíli na oku hrát. Výsledek pak stojí za to a ve spolupráci s bází vydrží celý den. 



Není to na každý den, ale jsou svým způsobem unikátní a ráda si je nechám. Otázkou je, jestli nutně potřebujete něco takového za 500 Kč. Myslím si, že třeba v takovém stojanu Urban Decay najdete také unikátní barvy a ještě navíc levnější i kvalitnější.


Krémové oční linky jsou jeden velký propadák. Už to balení mě rozčiluje. Ono to sice má v sobě štěteček (který je úplně nanic), ale je to díky tomu tak humpolácké a nepraktické. Je to hrozně dlouhé, neskladné. A co víc, ani náplň za nic nestojí. 

To, že černá není úplně černá by mi zase tolik nevadilo. Jak už název napovídá, má to krémovou texturu, a to je kámen úrazu. Rozpíjí se to už při nanášení, nejde s tím udělat tenká linka. A během dne je to ještě horší. Pořád se to maže, mizí, rozpíjí. Je to naprosto nepoužitelné. Cena 450 Kč.

Linky v akci můžete vidět na fotce výše s fialovými stíny. Je to focené ihned po nanesení a už tam jde vidět, jak jsou ty ocásky rozpité. 


Na závěr ještě rtěnka, která mi také neučarovala. Připomíná mi dávné časy, kdy jsem šla na první diskotéku a mamce jsem kradla její už tehdy stoletou rtěnku. Dokonce snad i v podobném odstínu. :-) Přijde mi hrozně oldschoolová a levná. Hlavně tou vůní. Určitě si ji také vybavíte - takové zatuchlé mýdlo. A úplně stejně i chutná. 

Odstín Foxy Fuchsia


A textura? Prostě nic moc. Na to, že to má být matná rtěnka, tak to vůbec. Je to spíš takový tónovaný balzám. Pořádně to nekryje, občas cuckuje. Tohle je fakt přešlap a srovnatelné možná tak s rtěnkou od vietnamců. Za 400 Kč ani náhodou. 


Co vám budu povídat, značka Makeup Studio je pro mě velkým zklamáním. Výjimku tvoří řasenka, která je fakt skvělá a pokud na značku někdy narazíte, běžte si pro ni. Ale jinak je to buď průměr nebo podprůměr. Vůbec nechápu, jak tohle může být značka profesionálů. Vše je akorát drahé, ale ani náhodou to nedokáže držet krok s konkurencí. Všechny drogérkové značky ji strčí do kapsy a high end se muže jen smát.


Za poskytnutí produktů k recenzi děkuji PR zastoupení značky. Na jejich eshop se můžete podívat zde.

Setkali jste se s touto značkou někdy?

12 komentářů:

  1. Skoda, ale treba stiny se mi odstinem libi.

    OdpovědětVymazat
  2. Tato znacka ma absolutne nelaka.

    OdpovědětVymazat
  3. Se značkou jsem se nesetkala, její ceny nejsou zrovna příznivé.

    OdpovědětVymazat
  4. Značku nepoznám, no rúž a očná linka vyzerajú dobre. :)

    Rebelliouslily

    OdpovědětVymazat
  5. Tak to je teda propadák , ještě za ty prachy ....

    OdpovědětVymazat
  6. Stíny se mi líbí svým odstínem, ale to je vše. Řasenka vypadá dobře a i se mi líbí její kartáček, takové mám totiž nejraději. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  8. Značka mě tedy vůbec neláká. Řasenka vypadá fajn, ale že by se mi za ni chtělo dávat 600, to ani náhodou. Zlatá Maybelline Lash Sensational za 160,-! :D

    Tess Pretty Little Things

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  10. Už ty obaly vypadají dost čínsky. Něco jako MUA svého času, jen s pořádnou přirážkou :D

    OdpovědětVymazat
  11. Obaly vypadají pěkně, až trochu luxusně, jenom škoda že kvalita produktů je hrozná.

    OdpovědětVymazat