neděle 4. srpna 2013

Podzimní novinky Essence

A je to zase tady. Essence stejně jako každé jaro a podzim pozměňuje svůj sortiment. S pár věcmi se budeme loučit a naopak se můžeme těšit na spoustu novinek.
Co se Essence musí nechat, tak mě vždy dokážou překvapit nějakou inovativní zajímavou novinkou a nejinak je tomu i tentokrát. Tedy aspoň na obrázku. V reálu to povětšinou dost pokulhává, ale občas se i Essence něco fakt vydaří. Následující novinky se objeví v našich drogeriích v září a vybrala jsem pro vás pár kousků, které mě fakt zaujaly.


Pěnové oční stíny

Pěnové oční stíny bude Essence nabízet v šesti odstínech - fialová, růžová, zelená, žlutá, hnědá a bílá (stříbrná). Tyto stíny slibují lehké nanášení, střední krytí a dlouho výdrž. Vypadá to zajímavě, ale sama na tuto texturu stínů moc nejsem, takže se asi spíše pokochám jen testery v obchodě.

Krystalové oční linky

Něco podobného se nedávno objevilo například u Elf, takže zřejmě půjde o nějaký módní hit. :-) Sama si na linky sice už zvykám a přemýšlím, jaké další a v jakých barvách si pořídím, ale na třpytky si stále moc netroufám. Essence nabídne 5 třpytivých odstínů. Linky slibují přesnou aplikaci díky tenkému štětečku a také variabilní využití. Kromě klasických linek je můžete zkusit třeba na řasy, případně na ozdobení jiných částí těla. Tak trošku mi to přijde, že se to hodí hlavně na léto, tak je docela škoda, že to přichází zrovna na podzim.

Řasenka Lashes go wild

Řasenek se v podzimním update objeví hned několik. Mě však zaujala právě tahle. Řasenka v tubě, to tady ještě nebylo. :-) Jinak si myslím, že půjde o průměrnou řasenku, která slibuje extra objem. Kartáček už mi přijde nudný, na takové já moc nejsem. Ale obal prodává a ten se tady opravdu povedl. Je to originální a myslím, že si to své příznivce najde.

Rtěnky

Stávající rtěnky Essence nemám vůbec ráda. Přijde mi to spíše jako parodie na rtěnku. Má to hnusnou texturu, nebarví to a nic nevydrží. Tohle by ale měla být zbrusu nová kolekce, která slibuje intenzivní barvu, dlouho výdrž a hydrataci. Na výběr bude 10 odstínů. Na obrázku vypadají skvěle, takže jsem na ně opravdu zvědavá a až se v našich drogeriích objeví, bude to první věc, kterou půjdu zkoušet.

Tónované balzámy na rty

Tónované balzámy na rty nabídce Essence ve třech variantách. Tato věc by měla o vaše rty jak pečovat, tak je lehce zabarvit. Škoda, že nikde není fotka otevřeného produktu. Takhle nic nevíme o textuře nebo aplikátoru, takže to bude tak trošku překvapení. Ale vzhledem k neblahé zkušenosti s jejich balzámy, mě zrovna tohle moc neláká.

Lesky na rty

Tyto lesky nahradí ty stávající v obdobných tubičkách. Ty jsem nikdy nezkoušela, ale prý nejsou špatné. Tady mě hodně lákají ty jednotlivé parfemace, protože zní opravdu skvěle. V nabídce bude šest variant - mentolové bonbóny, mangová zmrzlina, jahodový cheesecake, jablečný koláč, koláč s lesními plody a třešňové brownies. Doufám, že ty lesky samy o sobě budou aspoň trošku dobré, protože díky těm parfemacím bych chtěla aspoň jeden vyzkoušet. Rozhoduji se mezi větrovými bonbónky a jablečným koláčem.

Tvářenka v tyčince

Krémová tvářenka v tyčince, která by měla mít matný a sametový finiš. Slibuje lehkou aplikaci a jak jinak, než dlouhou výdrž. Dostupná bude ve třech odstínech. Tohle mě také moc neláká, ale mimo jiné boudu i nějaké nové odstíny pudrových tvářenek a ty mám naopak od Essence velmi ráda, takže se spíše podívám na ně.

Laky na nehty

Na podzim nás čeká rovnou 15 nových barev, z toho tři budou s aktuální mega hitem - pískovým efektem. Mě by spíše zajímalo, jestli už něco udělaly s tou pochybnou kvalitou laků a vydrží to na nehtech déle než dvě hodiny. Kdybyste to někdo zkoušel, dejte určitě vědět. Essence nabízí opravdu nádherné barvy, ale od té doby, co změnily lahvičky a očividně i laky samotné, to opravdu nestojí za nic.

Efekty na nehty

Díky Essence se můžete se svojí manikúrou opravdu vyblbnout. V nabídce bude nejen množství různých efektových laků, ale právě i tyto kouzelné krabičky plné perliček, třpytek, pudru a dalších ozdobných blbinek na nehty.

Papírový potisk na nehty

A u nehtů ještě zůstaneme. Tohle také vypadá na velmi zajímavou věc. Nejdříve dáte dvě vrstvy speciálního laku, poté na chvíli přitisknete ozdobné papírky, které vám otisknou vzor na nehet a poté už jen přetáhnete průhledným lakem a je hotovo. Tohle mě i docela láká a možná vyzkouším.

Limitovaná edice Be Loud!
Zdroj: www.nihrida.com

Chybět nebudou samozřejmě i limitky. Tahle se chystá na září a i když army styl mě obvykle nijak nebere, tak tohle se mi opravdu líbí. Nemůžu se vynadívat na ty tvářenky. Doufám, že budou stát za to. Také se mi moc líbí ty stíny, ale těm už u Essence zase moc nevěřím.

Limitovaná edice Oktoberfest
Zdroj: www.nihrida.com

Limitka věnována německému pivnímu svátku a proto si také myslím, že se na náš trh ani nedostane. A asi by mi to vůbec nevadilo, protože ty barvy jsou jednoduše strašné a nelíbí se mi nic. Připomíná mi to trochu valentýnskou limitku, tak byla obdobně nepovedená.

Screeny výrobků jsem dělala z www.essence.eu/cz/
Kompletní seznam novinek, včetně dalších fotek najdete na německé stránce zde a zde.
Seznam končících výrobků, které již brzy najdete ve výprodejových stojanech za lidové ceny, najdete taktéž na německé stránce zde.

Co vás z nové nabídky Essence nejvíce zaujalo?

18 komentářů:

  1. Nějaký lesk na rty asi vyzkouším, uvidíme jak budou ty vůně příjemné.

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujaly mě ty lesky, výběr příchutí zní lákavě :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak ty oční stíny určo koupim, super barvičky. A limitky mě zaujaly. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já se na skoro všechny novinky těším. I na limitky obě se mi líbí. Ale chtěla bych se tě zeptat, jestli nevíš, s čím se u Essence budeme muset rozloučit??? Děkuji!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tady najdeš všechny končící výrobky
      http://kosmetikaddicted.blogspot.cz/2013/08/essence-ex-artikel-herbst-2013.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Kosmetikaddicted+(KosmetikAddicted)

      Vymazat
    2. Moc děkuji!!!

      Vymazat
  5. Já rtěnky Essence miluju, to je zvláštní, že tobě ne :). Krásně barví, voní a nevysušují, výdrž je dobrá :) Na novinky se třesu, tak snad budou stát za to.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vypadla mi část věty o tom, že mi ty rtěnky vyhovují..... :)

      Vymazat
  6. Přijde mi skoro vše spíš letní, než podzimní. Jinak se nejvíc těším na ty lesky na rty s aroma, hlavně ten jablečný koláč bude určitě super...

    OdpovědětVymazat
  7. Ta řasenka zase tak originální není, eyeko cosmetics je tak vyrábí už delší čas...http://www.eyeko.com/image/cache/data/web-fat-292x422.jpg

    OdpovědětVymazat
  8. Mě hodně zaujaly voňavé lesky na rty, už přemýšlím, který bych komu koupila :). A myslím, že neodolám "blbinkám" na nehty :D.

    OdpovědětVymazat
  9. Určitě vyzkouším ty obtisky na nehty a možná nějakou novou barvu laku. Jinak z dekorativky mě nic moc neláká, možná jen ta řasenka.;)

    OdpovědětVymazat
  10. Ty rtěnky můžu jen doporučit, koupila jsem si ty samé z limitky Tribal summer, a OPRAVDU vydrží hooodně dlouho, půlku dne určitě, pokud hodně jíte a pijete, pak je potřeba ji doupravit, ALE : nežmolkuje, nevysušuje, a to mám rty hodně citlivé, to se Essence fakticky povedlo :)

    A ta tvářenka v tyčince vypadá fakt krásně a ty lesky na rty se taky povedly :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsi mě opravdu nalákala. Určitě je vyzkouším hned, jak se objeví v obchodech.

      Vymazat
  11. Ty rtěnky a lipbalms vypadají úžasně, šla bych do nich :-)

    World By Bella

    OdpovědětVymazat
  12. Děkuji všem za komentáře. Vypadá to, že nejvíce zatím vedou lesky na rty, tak budeme doufat, že budou stát fakt za to.

    OdpovědětVymazat
  13. Já si myslím, že Essence není špatná, pokud se umí vybrat...
    Momentálně se těším na limitku Paradise, ve který jsou dokonalý tyrkysový stíny, který křičej na kilometr daleko, je to stejný, jako ty jejich 3D stíny, co vyšly na jaře, jen jiná barva. Sice mi ta vlnka přijde trochu jako napodobení MAC, ale nevadí. Jen obcházím drogerie a čekám, kdy to tam potkám...
    Jinak rtěnky, lesky nemám ráda vůbec, takže zkoušet ani nebudu... Laky mají blbé, nejlepší byly ty starý v těch malejch souměrnejch lahvičkách, ty nový se mi špatně lakujou a nedržej, takže ty jsem zavrhla.
    Řasenka v tubě, tu dělá Eyeko, ale v úplně jiný cenový hladině 600+, já jsem staromódní a řasenku jedině v klasickým balení...
    Co mi ovšem láká jsou ty linky, já měla podobné od MUA a nebyly špatný, krásně hustý, stačil jeden tah, jenže... Po několika hodinách to popraskalo a opadalo, třeba jen napůl a chodit s půlkou linky a bát se, že to upadne zrovna ... to ne, takže letěly a hledám za ně náhradu, určitě vyzkouším Essence...

    OdpovědětVymazat
  14. Podle mě by ty lesklé linky mohly vypadat pěkně na plese nebo na jiné večerní příležitosti, pak je to podzimní načasování celkem logické. M.

    OdpovědětVymazat