neděle 2. září 2012

New in + první dojmy z BB Maybelline

Rozhodla jsem se před státnicemi podělit se s vámi  ještě o jeden příspěvek aneb, když už jsem si potřebovala od učení odpočinout, šla jsem jak jinak, než do drogerie:-) A takhle to dopadlo.



Za celé prázdniny jsem se nedostala do Yves Rocher a jelikož slevové kuponky již končily, musela jsem to na poslední chvíli napravit. Zkontrolovala jsem jejich novinku - BB krém, ale měli tester jen od tmavší verze, takže o tom se dost špatně dělá nějaký názor, když je to jednoduše moc tmavé. Navíc to v sobě mělo malé třpytky, takže BB od Yves Rocher si asi pořizovat nebudu. Ale každopádně udělala jsem si zde zásoby sprchových gelů nejmíň do Vánoc a k tomu přihodila BIO tělové mléko (Které ale strašně smrdí, tak nevím, jestli ho na sebe dokážu napatlat. To je tak, když je někomu blbé otvírat lahvičky v obchodě a přijde na to až doma). Nakonec jsem v Yves Rocher vzala ještě lesk na rty. Který už má své stálé místo u mě v kabelce a samozřejmě jsem ho zapomněla vyfotit, takže vám ho ukážu někdy jindy. Jsem z něj nadšená. Připomíná mi mé oblíbené Jelly Lip Gloss od Rimmel, které už se nevyrábí. Je úžasně lehounký, nelepí, krásně voní i chutná.
Při mém zjišťování převodu bodů v Tetě jsem si vybrala mléko na vlasy od Loréal, aby se mi při žehlení ničily co nejméně a zakončila jsem to v DM, kde jsem po dlouhých úvahách sáhla po novince od Maybelline, jejich BB krému o kterém bych se chtěla rozepsat trochu více.

BB Maybelline
Zkoušela jsem ho na sobě zatím dvakrát, takže tohle neberte jako recenzi, ale spíš takové mé prvotní dojmy. BB krém je u nás nakonec dostupný ve čtyřech odstínech. Já osobně jsem sváděla docela velký boj mezi nejsvětlejší Fair a jeho následovníkem Light. Zkoušela jsem to na jednu ruku, na druhou, na tvář. Pan sekuriťák ze mě očividně rostl, ale je to prostě důležité, trefit odstín a umělé osvětlení v drogerii vám s tím tedy moc nepomůže. Nakonec jsem zvolila ten opravdu nejsvětlejší Fair, který se mi ale zdál lehce oranžový, což mimochodem ty dva nejtmavší byly taky a to opravdu dost. Ale musím vám říct, že se není čeho bát. I když to v tubičce vypadá oranžově, na tváři je to úplně jiná. Po oranžové ani stopy. Naopak to vypadá hodně přirozeně.
Co lze z prvotních dojmů usuzovat, krém je hodně hodně řídký,  taková doslova hnědá vodička. Chvíli jsem to měla vystavené na poličce, ale po otevření jsem zjistila, že mi toho dost vyteklo do víčka, takže jsem pro jeho skladování musela zvolit vodorovnou polohu. A taky mi docela smrdí. Je to taková neidentifikovatelná, umělo-zatuchlá vůně, ale jde to přežít. Roztírá se hezky, netvoří masku, pleť sjednotí a má takový zdravější nádech. Dokonce se mi zdálo, že lehce korektoval, s menšími pigmentovými skvrnkami si poradil. Výsledek je takový hodně decentní. Na Facebook už jsem psala, že mi v obchodě nejdřív přišlo, že tam nějaký výsledek před a po použití snad ani vidět nejde. Když si to dám na celý obličej, tak už tam změna je, ale opravdu decentní. Musím říct, že zatím jsem docela spokojená. Budu testovat dál a plnohodnotná recenzce se tady objeví za nějaký ten týden. 
Radost tento BB určitě neudělá příznivkyním pravých korejských BB, to je opravdu jiná liga. Díky té decentnosti bych BB od Maybelline doporučila těm, kteří se líčí velmi málo nebo s tím  začínají nebo třeba někomu takovému, jako jsem já, který nemá rád a nepoužívá klasické makeupy.
Co se ceny týče, tak buď v DM stojí 199Kč a dostanete k tomu nový lak Colorama v hodnotě 59Kč zdarma (odstín si vyberete sami jaký chcete) nebo od příštího týdne je v Rossmannu v akci za 149Kč, takž je to na vás, jestli chcete dárek nebo slevu. :-) Já jsem brala ten lak, protože jsem ho chtěla taky vyzkoušet.

Tak co, láká vás BB od Maybelline k vyzkoušení?


13 komentářů:

  1. BB od Maybelline ma láka, no som velmi zvedavá či odolám ked pojdem dnes do DMka..uvidíme :D :D..Len neviem či u nás už bude, a ten lak čo bol zdarma je krásny :)

    OdpovědětVymazat
  2. po BB od Garnieru budu asi trochu skeptická, uvidím.. rozhodně se kvuli tomuto od Maybelline do drogerky nepoženu, radši si počkám na nějaké recenze:)

    OdpovědětVymazat
  3. Teda,pekný nákup,tie nové fľaštičky lakov sú podľa mňa hrozné,tie staré boli lepšie.A BB cream má krásny obal,celkovo ma zaujal,ale nekúpila by som si ho,ja potrebujem makeup.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby jen ty lahvičky, ale ten tenký a krátký štěteček, to taky stojí za to. určitě se tomu pověnuji více v samostatné recenzi. Ty staré byly opravdu lepší.

      Vymazat
  4. Těším se na pořádnou recenzi, ale obávám se, že teď na zimu už budu používat make- up. Škoda, že s tím nepřišli dřív :))

    OdpovědětVymazat
  5. Vzhledem k tomu, že makeupy nepoužívám a BB od Garnieru mám, ale byly to vyhozené peníze, nejsem si jistá, ale samozřejmě mě láká, kupovala bych v Rossmannu, lak mě (za přirážku 50kč) neláká.

    OdpovědětVymazat
  6. Taky jsem měla v plánu, že si pro něj zajdu do Rossmanna, ale když to teď čtu... Asi si vystačím s tonovacím krémem od Dermacolu a počkám, až v ČR bude konečně pořádný BB :)

    http://susan-delgado.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Určitě si nejdřív počkám na recenze, zatím to nevypadá, že bych se pro něj hnala :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Po tvých dojmech už ho v plánu koupit nemám.. :D vždycky si tak říkám, že bych mohla zkusit nějaký BB cream, ale vždycky si uvědomím, že já potřebuju silnější krytí, tak doufám, že se někdy nenechám fakt nalákat a nekoupím něco, co nebudu stejně používat :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tak po tomhle mě už ani neláká si BB od Maybelline kupovat :D Tuším v tom další zklamání.

    OdpovědětVymazat
  10. Já také měla to mléko od L´Oréalu a moc mě nenadchlo. Teď mám od Got2Be Guardian Angel spray a je fantastický. Můžu vřele doporučit :)

    OdpovědětVymazat
  11. Je mi milou poviností ti oznámit, že jsem tě nominovala do Blog- awards tak koukni : http://michellterritorium.blogspot.cz/2012/09/blog-awards.html

    OdpovědětVymazat
  12. Super, bbčko od maybelline i yves rocher mě zajímají a hned jak se dostanu do dmka tak minimálně vyzkouším.

    OdpovědětVymazat