pátek 24. května 2019

Americké nákupy

Vymetání místních drogerií a parfumerií mi šlo na výbornou. To jste viděli v minulém článku. Dnes už vám konečně ukážu, co všechno se mi vešlo do kufru. :-) Zdaleka to není vše, co jsem chtěla, ale ta nabídka byla tak široká, že to fakt nešlo. I tak je toho více než dost a mám rozhodně chvíli co testovat. 


Bath and Body Works byla jedna z nejočekávanějších destinací. Dostat se do jejich obchůdků není jen tak, protože po celé Evropě je můžete hledat lupou. Připadala jsem si jako v království a chtěla jsem ideálně všechno. Nakonec jsem to musela rozumně napočítat na váhu kufru. Jinak BABW je proslulé svými slevami. Ty jednotlivé ceny produktů jsou docela drahé, ale v klidu vše nakoupíte v nějakých akcích. My třeba vychytaly 3 + 3 zdarma za produkty na tělo. A jejich antibakteriální gely vyjdou v přepočtu na nějakých 25 Kč, ne na 70 Kč, za kolik je koupíte na českých eshopech. 


Při pohledu na výběr vůní si říkám, že jsem si snažila podvědomě navodit pocit u moře. Který letos zůstane opravdu jen u pocitu. :-) Brala jsem sprchový gel v mé nejoblíbenější parfemaci Stress Relief a poté náhodně, co mě zaujalo. Další sprcháč, tělové mléko a samozřejmě tělový sprej. 


U mýdel jsem měla štěstí a byla na ně akce, že všechny byly za 3 dolary. Ideálně bych jich koupila více. Jsou totiž skvělé, z pumpičky poté vyjede pěna. A také je to jedna z nejlepších věcí, které vymyjí Beauty blender. 


Moje nejmilovanější gelíky. Jo, měla jsem si jich vzít za tu cenu víc. :-) Ale měla jsem je hodně i jako dárek, tak se rozkutálely. 


U svíček jsem primárně zamýšlela nakoupit více, ale na ty klasické velké nebyla zrovna akce a co si budeme povídat, do kufru jsou opravdu těžké. Takže nakonec jen tyto dvě menší. Ale jsou také skvělé, už jsem pálila a provoní prostor pěkně. 


Různý mix dekorativky z drogerie. Moje nejmilovanější laky Essie a Kiko, ty nesměly chybět. Ze stojanu Wet n Wild jsem sáhla po chváleném makeupu a také ikonické paletce. Ta tedy bohužel úplně nepřežila transport, ale naštěstí to byla jediná věc. Poté následovaly sice u nás dostupné značky, ale produkty, které u nás neseženu. Můj svatý grál BB krém od Maybelline, stejně jako korektor Master conceal. Ten tedy máme, ale v odstínu 10 a 30. A mně nejvíce sedí odstín 20. Klasika. :-D Tak teď už ho mám. Na závěr ještě stíny Infaillible od Loreal. Určitě si na ně pamatujete, před pár lety se prodávaly i u nás. Bohužel to tedy vypadá, že budou končit i v Americe. Našla jsem je vždy jen v jedné drogerii, myslím, CVS a jen pár odstínů ve spodních poličkách. Je to škoda, protože lepší stíny v drogerii nikdy nebyly. 


Mix z Ulty. Stila efektové stíny jsou úžasné! Od Colour Pop jsem toho chtěla více, ale bohužel většina je stále jen u nich na eshopu, tak jen jeden rozjasňovač, který ale budu více využívat jako stín. A nakonec pudr od IT cosmetics. Chtěla jsem původně jejich CC krém, ale nějak jsem se nedomluvila s odstíny, tak tohle mi na léto do kabelky přišlo fajn. 




Paletek jsem si chtěla koupit asi milion, tak nakonec vyhrály tyto dvě krásky. U Morphe mě zaujala příjemná cena. Vyšla na 15 dolarů. A od Tarte jsem sice chtěla původně nějakou tu jejich kulatou, ale naživo mě okouzlila tato. Správná univerzální paletka do nepohody. 


Burt's Bees je značka, která mě neskutečně láká. Vzala jsme si jejich plátynkovou masku a poté zásobu věcí na rty, které mají bezkonkurenční.


Pečující produkty mě v poslední době baví přece jen o něco více, a tak nemohly v nákupech chybět. Chtěla jsem vyzkoušet značku Fresh a měla jsem štěstí, že byl zrovna v nabídce zajímavý set za příjemnou cenu, takže mám rovnou krém v plném balení a miniatury tonika, masky a balzámu. Jeden balzám jsem poté brala ještě i v plné velikosti. Další zajímavou značkou pro mě byl Drunk Elephant. Ten je ale neskutečně drahý, nicméně jsem měla štěstí. Dvě miniatury jsem dostala jako dárek k narozeninám a třetí za nákup (jo, nechala jsem tam fakt hodně peněz :-D ). Nakonec ještě deodorant La Vanilla, který si zahraniční blogerky hodně chválí, stejně jako tonikum Thayers. 


Ještě mi tady zbyly dva kity. Slavnou rtěnku Kylie jsem prostě musela vyzkoušet. A když už, tak pořádně, takže jsem šla pro výrazném červeném odstínu. Naopak u Marc Jacobs jsem se rozhodla vyzkoušet nude sadu na rty. Za fajn cenu mám konturku, rtěnku i lesk. 

Tak to by bylo vše. Vůbec toho vlastně není moc. :-) Zatím se tím prokousávám, ještě jsem ani úplně vše nezkoušela, ale jsem moc spokojená a hlavně nadšená, že můžu vyzkoušet tolik nových produktů. 

Dejte vědět, co vás z toho nejvíc zaujalo a zda byste chtěli na něco recenzi, i když se to u nás nedá sehnat. 

5 komentářů:

  1. Super výběr, ode všeho něco! Já jsem si všimla, že vždycky když jsem v zahraničí a mají věci, co u nás nejsou, tak jsem úplně nemožná, nevím, co si vybrat, a nakonec skončím s hromadou kravin :D Ale teď naposled jsem si z Edinburghu přivezla pár věcí z Boots a Superdrug (který mi tedy tady hodně chybí), a jsem spokojená, vzala jsem hlavně skincare od Superdrug-jejich vlastní značky, která je levná a super.

    Recenze by mě zajímala hlavně na pudr od IT, na Marca Jacobse a Kylie a taky na tonika :)

    xxx Tess

    OdpovědětVymazat
  2. Je jasný, že by toho člověk chtěl víc, ale holt jak zavazadla, tak finance mají svoje limity, ale nákupy fakt hezké. Nejvíc se mi líbí produkty BABW, pro tuhle značku mám dlouhodobě slabost. Ten rozdíl v ceně antibakteriálních gelíků tam a tady je tedy dost značný. Pak se mi líbí paletky, rtěnka Kylie a set Marc Jacobs, těším se na recenze:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní nákupy. Dovezla sis toho opravdu dost. Asi bych dopadla stejně, když jsem viděla ty regály plné kosmetiky v minulém článku. Jsem zvědavá, co řekneš na tu rtěnku od Kylie.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  4. Wau, no super, málem jsem článek přehlédla.....:-(, tak antibakteriální gelíky bych si určitě vzala taky, paletky se mi moc líbí, ale co mě oslovilo asi nejvíce je Marc Jacobs. Opravdu super, no je toho ještě málo, určitě bys uvezla více :-), měj krásnou neděli. E.

    OdpovědětVymazat
  5. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat