pátek 22. února 2019

Valentynský Lookfantastic box

Já vím, Valentýn už nám nějak proklouzl mezi prsty. Schvátila mě nějaká viróza, tak jsem teď se vším trochu ve skluzu. Ale slibuji, od příštího týdne už se blog vrátí do starých kolejí a článků bude více. Teď se pustíme ještě do těch restů a ráda bych vám představila únorový Lookfantastic box. 


Kdo mě sledujete pravidelně, tak jistě víte, že mi teď chodí tak trošku nedobrovolně, kdy mi ten jejich úžasný systém prodloužil předplatné. Ale jak říkám, zlobím se na ně jen trošku, protože pravidelná dávka kosmetiky je zkrátka příjemná. Box vyjde na něco málo přes 400 Kč dle aktuálního kurzu a dorazí vždy v úvodu měsíce. 




Největším lákadlem valentýnské edice a i pro mě nejlepším produktem je konturovací trio od Sleek. Měla jsem radost, když dorazil odstín light, kde mi vše barevně perfektně sedí. Kvalitou jsou produkty velmi dobré, tu tvářenku dobře znám, už jsem ji před lety měla v samostatném balení. Tento kousek určitě využiji a zároveň se tím zaplatil celý box. 


Dále v boxu byla rtěnka v tužce od Lord & Berry. Je to krásný nude odstín, ale přiznám se, že jsem vám ji rovnou schovala do nějaké soutěže. Mám teď doma hrozně moc nových rtěnek a nestíhám je testovat, tak jsem si řekla, že tuto oželím. 


Tento box byl plný dekorativky, tak ještě řasenka od pro mě naprosto neznámé značky Doucce Punk. Zatím jsem ji schovala do zásob, uvidím časem, jaká bude. 


Od Philip Kingsley se v boxu objevil objemový sprej. To je věc, kterou já pravidelně používám, tak ráda na cestách zkusím i něco nového. Zatím jsem se k tomu nedostala, ale kdyby se z toho vyklubal zázrak, budu vás ještě zpětně informovat.


Černé mýdlo od Erno Laszlo už boxu jednou bylo a vůbec mě nepotěšilo. Tehdy jsem ho vyhazovala snad po prvním použití, a tohle jsem ani neotvírala. Je to na hodně mastnou problematickou pleť a mně to vůbec nesedí a extrémně vysušuje. 


Jako šestý produkt byl již ve třetím boxu v řadě nekosmetický kousek. Tentokrát kleštičky na řasy. Ty já sice používám denně, takže další doma snesu, ale stejně mě vždy mrzí, že tam není raději nějaká lahvička. Kvůli těm si ten box primárně objednávám. 


Asi to ze mě bylo tentokrát cítit, to klasické nadšení se úplně nekonalo. Ten box není špatný a především z paletky Sleek mám vážně radost, ale osobně mám radši boxy s krémy, maskami, séry a zkrátka věcmi na pleť. Dekorativka mě tolik nebere, a tady je jí požehnaně. Taky se tam pomalu začínají produkty opakovat. Už je nejvyšší čas dát si od boxu trochu pauzu. Nicméně březen ještě tak jako tak dorazí a pak to bude pro letošní rok asi vše. 

Co jste si na Valentýna nadělili vy?

12 komentářů:

  1. Jsem si říkala, jaký jsi asi měla z krabičky pocity. Byla to moje druhá a byla jsem nadšená úplně ze všeho, včetně těch kleštiček na řasy, protože jsem si už delší dobu chtěla koupit nový. Největší překvapení pro mě byla řasenka, která má sice masivní kartáček (hůř se mi s ním pracuje), ale asi nikdy moje řasy nevypadaly líp.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě je to asi i tím, že mi chodí už fakt dlouho každý měsíc. Podle mě to každého časem unaví. Technicky je ta krabička fajn a jsem ráda, že tobě udělala takovou radost. A tu řasenku si budu muset hned otevřít, ať ji taky vyzkouším, nalákala si mě.

      Vymazat
  2. Mna to tiez moc nenadchlo. Ta ceruzka je sice super, uz ale kedysi v boxe bola (presne v tom istom odtieni) a uz ju teda mam. Tiez by ma viac potesila starostlivost o plet. Objemovy sprej tiez asi nic pre mna. Mydlo si necham na nejake obcasne hlbkovejsie cistenie.

    OdpovědětVymazat
  3. Kromě paletky od Sleeku, ze které bych radost opravdu měla mi ten obsah připadá sice využitelný a přitom nemastný, neslaný. Rtěnka v tužce, kleštičky, řasenka, to jsou produkty, které bych využila, zároveň to nejsou produkty, které by mi v mé sbírce chyběly. Mýdlo a sprej na objem bych nevyužila asi vůbec.

    OdpovědětVymazat
  4. great post...
    have a nice day...
    Dilek...

    OdpovědětVymazat
  5. Sleek paletka by mě nejvíce potěšila. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  6. Taky bych neskákala radostí, ale třeba ty černé mýdla mám docela ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle černé mýdlo by mi asi vyhovovalo, dost mě trápí akné. Já si už nějakou dobu nekoupila kosmetiku, stále jsem ve fázi vyhazování/spotřebovávání, jen korektor od Essence jsem si krátce před Valentýnem koupila. A vyžádala jsem si od manžela, aby mi koupil čokoládu, když byl ten Valentýn. :D Jsem na sebe pyšná, že si toho moc nekupuju, spíš si chci nadělit něco na sebe a nějaké kadeřnické produkty na vlasy. Dekorativku momentálně nepotřebuju. Diana

    OdpovědětVymazat
  8. Mě se líbí ta paletka od Sleeku.. To je značka, kterou chci už roky vyzkoušet, ale nelze jí sehnat tam, kde objednávám nebo nakupuji :-( achjo..

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  9. Tak LF box je tentokrát pěknej! Paletka zajímavá a Sleek je hrozně fajn.
    Jo a k tý rtěnce, ehm pokud značku neznáš, tak si jí nech. Je totiž naprosto dokonalá a boží. Mám tu samou a jsem z ní fakt paf, vlastně už mám jen špačka a budu objednávat novou :-)
    Tentokrát se mi box líbí víc, protože dekorativka!

    OdpovědětVymazat
  10. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat