úterý 27. března 2018

Masky na ruce

Plátynkové masky se staly v poslední době velkým hitem, a tak není divu, že kromě těch klasických na obličej, můžete vyzkoušet i verze na nohy či ruce. Já jsem si posvítila právě na masky na ruce a dnes se podíváme hned na tři z nich. 


Jestli je na plátynkových maskách obecně něco skvělého, tak je to ta chvíle, kdy ji nanesete a nemůžete dělat nic jiného než relaxovat. Už jen proto jsou tyto masky skvělé a je úplně jedno, na kterou část těla si je zrovna dáte. U masek na ruce to platí dvojnásob. Sice jde vždy o rukavice, které jsou napuštěny jen z vnitřní strany, takže nic neumažete. Ale rukavice jsou samy o sobě neforemné a nic moc s nimi neuděláte. Takže je fajn všeho nechat, jen tak si lehnout, pustit si nějaké video nebo hudbu a zkrátka si tu chvíli užít. 


Lirene se s maskami docela rozjela. Ty na nohy jsou skvělé, a tak jsem se těšila i na tuhle. Opět na vás čekají dvě fáze. V jednom pytlíčku je peeling a až poté nanášíte napuštěné rukavice. Peeling sám o sobě je nic moc. Je ho tam velmi málo a je hodně jemný. Ano, slyšíte člověka, co nemá rád hrubé peelingy, o něčem říct, že je to moc jemné. Tak si to zkuste představit.:-) Vlastně to samo o sobě nic zásadního neudělá. 


Rukavice jsou poté příjemné, dobře na rukou sedí a velmi příjemně voní. Masku jsem zkoušela už před nějakým měsícem a nedokáži si přesně vybavit, po čem mi to vonělo, ale zanechalo to ve mně velmi pozitivní pocit. Tekutiny je vevnitř dost, lehce to chladí a celkově mě ta aplikace prostě baví. 

A výsledek? Tak nějak nic moc. Respektive, hned po sundání jsou ruce jemné a v pohodě, ale za deset minut si je s klidem můžete namazat krémem a druhý den nevíte, že jste si něco takového dávali. Na to, že ta maska stojí přes stovku, tak prostě ten efekt je téměř nulový. Škoda. (PR produkt)


Další maskou byla arganová verze ze Sephory. Byl to dárek k nákupu, jinak stojí ale kolem stovky. Tady musím říct, že je jednoznačně nejlepší, co se týče propracovanosti rukavic. Krásně sednou, navíc si je na zápěstí můžete přilepit tak, aby nic nevyteklo. 


Vůně je perfektní, prostě arganový olej a celá aplikace opět příjemná, fakt mě to baví. Po sundání mi na pokožce zůstalo nejvíce tekutiny a musela jsem to i lehce otřít, všechno se to nevsáklo. Ruce byly krásně hydratované a možná to šlo trošičku poznat i druhý den. Opět to nebyl žádný wow efekt, za který by stálo utrácet stovku a používat pravidelněji, ale je to o poznání lepší než Lirene. 


Nakonec jsem si objednala i jeden přímo korejský kousek od značky Skinfood. Tu seženete i v Sephoře, ale nevím, jestli i tento konkrétní produkt. Stejně je lepší objednávat na ebay, kde je to několikanásobně levnější. Tento kousek mě vyšel zhruba na 70 Kč. 

Maska má tedy ze všech nejhorší rukavice. Jsou docela velké a hůře sedí. Ale není to zase takový problém. Voní naprosto fantasticky, já obecně vůni bambuckého másla miluji. 

Po sundání zůstalo tekutiny tak akorát, všechno šlo vetřít do pokožky, která zůstala krásně hydratovaná. Ten příjemný pocit setrval i do druhého dne. Ze všech masek je tato rozhodně nejlepší, a i přes horší rukavice ten výsledek aspoň za něco stojí. Na druhou stranu, pořád to není nic wow, co by vám neudělala větší vrstva normálního krému na ruce.

Celkově musím říct, že byť jsem schopna používat všemožné kraviny a vymoženosti, tak tady vám pořád nevím, jestli to má nějaký význam, kromě té relaxace. Žádná z masek mi neudělala tak super efekt, že bych si řekla, že to potřebuji zkusit znovu. Je to jen další krok navíc a příjemná věc, ale není to nic, co byste nutně potřebovali. Asi do příště zůstanu hlavně u masek na obličej, z těch jsem nadšená o poznání více. 

Co vy a masky na ruce, zkoušeli jste už někdy nějakou?

9 komentářů:

  1. Já měla pár masek na ruce v této formě a nikdy se wow efekt bohužel nekonal :/

    OdpovědětVymazat
  2. Sephora masku jsem měla a hrozně se mi tyto masky líbí :) ruce jsem měla jemné, sice na pár dní ale paráda =)

    OdpovědětVymazat
  3. Měla jsem masku na ruce ze Sephory a dojmy mám asi stejné, není to nic, co bych potřebovala znovu, mým rukám prokáže lepší službu dobrý krém na ruce.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Stani,
    za mna su tie masky, no, ako to napisat.....neurazi, nenadchne ale vzdy si to kupim a strasne si to uzivam, ked si to davam. Kupujem si ich raz za cas celu zasobu v Sephore, aj tie na nohy, lebo uprimne, postovne na Slovensko nie je najlacnejsie.

    OdpovědětVymazat
  5. Já masku na ruce ještě nikdy nezkoušela, ale tu od Sephory mám schovanou v zásobách, měla jsem ji v nějakém časopisu, takže se na ni docela těším. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  6. Mám tu od Lirene a po tomto článku se mi už ani nechce zkoušet :D Ale zítra se na ní asi vrhnu, je třeba zužitkovat sbírku :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Já žádnou neměla, ale nalákala mě ta Sephora. Ale ta cena mi na tu chvíli relaxu přijde vysoko no.. :D

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  9. O maskách na ruce jsem mnohokrát slyšela, dokonce mě lákají i masky na nohy. Ale ani jednu variantu jsem zatím ještě nezkusila, budu to muset napravit :)


    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat