středa 21. března 2018

Jarní kosmetické novinky

Když nám oficiálně začíná jaro, je potřeba se mrknout i do kosmetických regálů a poohlídnout se po novinkách, které pro nás firmy představily. A že se toho opět nastřádalo více než dost. 

Too Faced Natural Collection


Začneme netradičně nejdříve u nás zatím nedostupnou kolekcí Natural od Too Faced. Ale já věřím, že k nám doputuje. U nás je to jen trochu opožděné, a tak se aktuálně radujeme z Chocolate Gold a Peach kolekce, ale dávám tomu tak měsíc, dva a snad přivítáme i tento skvost. Já jsem z této kolekce neskutečně nadšená a potřebuji asi všechno. Ráda bych zkusila rtěnku, rozhodně paletku tvářenek, líbí se mi i paletka očních stínů, a když už jsme u toho, klidně bych snesla i bronzer. Tohle se prostě povedlo a něco mi říká, že mě to bude stát hodně peněz. :-) 

Benefity paletka tvářenek

Zůstaňme ještě v zahraničních vodách, i když předpokládám, že hned jak dozní rozruch kolem nové řasenky, dorazí i tyto krásky od Benefitu. Ten každoročně představuje paletku tvářenek, která je vždy cenově fakt výhodná a pokud vám tam sednou barvy, určitě do ní běžte. Ta letošní se fakt povedla a kdybych si jich nekupovala loni, hned bych ji brala. I tak mám choutky je vyměnit. Oproti loňsku je tam totiž jediná změna, chybí Hoola Lite, kterou stejně nepoužívám a namísto toho je tam nový rozjasňovač. Za mě je tohle fakt pecka, kde bych využila všechno. Ale jak říkám, mám tu loňskou, takže tentokrát vynechám. A nový rozjasňovač Gold Rush půjde sehnat i samostatně. 

Lancome Lip Laquer

Do třetice jeden dražší kousek, a pak už se přesuneme do drogerie, slibuji. Nové lip laquer od Lancome mě totiž dost nadchly a ráda bych si nějaký kousek pořídila. Už jsou v našich Sephorách a na výběr je z devíti odstínů. Cena bezmála 800 Kč, ale s nějakou to slevou to určitě půjde. 

Dermacol rozjasňující perly

Dermacol se také začíná pilně připravovat na jaro a jednou z nejzajímavějších novinek je trojice rozjasňujících perel. To jsou produkty, které stále nejsou v našich drogeriích úplně běžné a věřím, že jedna taková krabička může být úžasnou ozdobou kosmetického stolku. A doufejme také, že budou i funkční. Těším se na ně. 

Dermacol matné rtěnky

Jestli Dermacol něco opravdu umí, tak jsou to rtěnky. I proto se na matnou novinku moc těším. Dostupná bude v 17 odstínech a cena je 169 Kč. 

Dermacol tělová mléka

Po té kupě dekorativky to chce i nějakou péči. Zaujala mě trojice tělových mlék od Dermacolu. V nabídce je vyživující s mandlovým olejem, hydratační s ureou a regenerující s karité. Cena je 139 Kč za 200 ml a klidně bych vyzkoušela všechny tři. 

The Balm bronzer

Bronzery jsou věc, která mě aktuálně hodně nadchla a pořád se poohlížím po nějakých nových. Chladnou mě nenechala ani novinka od The Balm. Ten nejsvětlejší odstín Take home the bronze by mi určitě seděl. 

Loreal primery

Loreal na jaro  také obměnil svůj stojan a nově v něm můžete najít například různé druhy primerů. Matující, rozjasňující, však to znáte. Upřimně, primery jsou věc, kterou jsem se dodnes nenaučila používat, a tak mě zrovna tohle vůbec neláká. 

Loreal konturující sticky

Podobně na tom jsou i tyto rozjasňující/broznující sticky. Není to nic, co by mě lákalo. U nás budou dostupné dva světloučké odstíny. 

Loreal řasenky

Naopak, co u Lorealu miluji, jsou řasenky, a tak mě hned dvě novinky velmi těší. Dle kartáčku bych dala přednost raději X fiber, ta by mi mohla sednout. 

Loreal produkty na rty


Je potřeba být vždy o krok napřed, a tak se mrkneme i na to, co Loreal připravil v zahraničních drogeriích. Jsou to barevné oleje na rty a poté peelingy na rty. Obojí chci vyzkoušet, tak doufám, že se toho do léta dočkáme i u nás. 

Kiehls maska

Na závěr ještě můj oblíbený Kiehls. Ten v dubnu přijde s plátynkovou maskou, která je nejen napuštěna super ingrediencema, ale také se skládá ze dvou kusů tak, aby přilnula ke každému typu obličeje. Láká mě to neskutečně, jen tradičně ta jejich cena. Balení se čtyřmi kusy vyjde na 850 Kč. 

Myslím si, že to byla dnes pořádná nálož, a to jsem ještě pár věcí vynechala. Jaro je prostě na novinky ideálním obdobím. A jelikož jsem si už doma v kosmetice udělala jarní úklid, na nějakou tu novinku mám nárok. :-)

Které produkty vás dnes nejvíce nalákaly?

12 komentářů:

  1. Líbí se mi snad úplně všechno. Nejvíce mě ale zaujaly perly a oleje na rty.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Too Faced, paletka tvářenka Benefit a neodolám nejspíš ani perlám od Dermacolu:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Novinky od Too Faced vyzerajú skvele a tiež bronzer od the Balm :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné novinky. Líbí se mi snad úplně všechno, ale nejvíce mléka od Dermacolu. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  5. Tenhle typ článku mám od Tebe úplně nejradši :) Přemýšlím o paletce tvářenek od Benefitu.

    OdpovědětVymazat
  6. Tady nevím co mě se líbí víc! :) Maska vubec nevypadá špatně, ta mě zaujala.
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat