pátek 16. března 2018

Marie Claire Box

Kosmetické boxy mi vážně chybí, hlavně Ladybox, který i přes vlnu nevole a nedlouhého trvání, pro mě doteď zůstal tím nejlepším boxíkem, co se týče poměru obsah versus cena. Teď na trhu nějaké jsou, ale buď jsou fakt drahé, takže zvítězí zdravý rozum, že to nepotřebujete anebo levnější, ale ty zase nabízí nezajímavý drogérkový mix, takže se mi krabičky nějak ze života vytratily. 

Marie Claire box patřil vždy k těm, který se mi obsahem líbil, ale je drahý a u mě postrádá ono krabičkové kouzlo překvapení. Ono, když ty produkty předem vidím, tak nějak racionálně dojdu k tomu, že je nepotřebuji. Ten pocit napětí a překvapení mě kolikrát zlákat dokáže. Jenže na druhou stranu, kupovat si překvapení za devět stovek, s tím bych asi sama měla problém. Prostě je to zapeklité. Ale zpět k jádru pudla. Na poslední Marie Claire box jsem se přece jen nalákat nechala, a tak si ho teď můžeme projít. 


Marie Claire box vychází sezónně, případně mají třeba Sephora edice. Čeká na vás kolem deseti produktů - vzorky i plná balení a k tomu půlroční předplatné časopisu. Vyjde vás i s poštovným bez nějaké koruny na 900 Kč. Levná sranda to není, ale pokud vám sednou produkty a víte, že je využijete, tak se vám ta cena vrátí. Plus k tomu máte šest čísel časopisu. 


Plátynkové masky jsou hit a do boxů dost vděčné. Je to vlastně plné balení, i když je to jen jednorázová záležitost. Já je mám ale ráda, tak jsem je uvítala. Klasickou pleťovou masku od značky Package přidám do mého dalšího maskovacího testování a dám vám o ní později vědět. Těším se i na vlasovou masku Kocostar, na takové blbinky mě užije. :-) 


Dvoufázový odličovač očí Nivea patří k takovým všednějším věcem v boxu, na druhou stranu, tohle se vždy využije. Navíc jsem zjistila, že jsem ho vlastně nikdy nezkoušela, tak konečně nastal ten pravý čas. 


Krémů na ruce není nikdy dost, znáte to. Vůbec nevadí, že jich doma mám víc než deset, ten od Dr. Hauschka má 30 ml, takže ideál do kabelky nebo do práce na stůl, těším se na něj. 


U termální vody Avéne asi není co dodávat. Mám ji v práci na stole, doma na stole, doma na nočním stolku a přes léto i v kabelce. Stejně bych si ji kupovala a kupovat ještě budu, nějak mi ty lahvičky všechny dochází, takže tohle stoprocentně využiji. 


Whamisa patří naopak k velmi zajímavým značkám. Tohle je odličovací gel, který v sobě nemá vodu a měl by úžasně čistit pleť. Už jsem ho přestěhovala do koupelny a musím říct, že je fajn. Příjemně decentně voní, neskutečně pění a čistí dobře. Pleť je po něm navíc neskutečně hebká a spokojená. Jsem ráda, že jsem vzorek mohla vyzkoušet. 


Balzámky Crazy Rumors už jsem v minulosti měla a jsou super, takže se k němu ráda vrátím. Respektive, zatím jsem ho hodila do mých železných zásob a časem na něj přijde řada. :-) 


Nyx Lingerine je jediný produkt, u kterého mi to nevyšlo. Sice jsem se na něj těšila, ale přišel fakt v ošklivém hnědém odstínu. Já už doma dvě miniaturky mám a také jsou spíše do hněda, takže tento už fakt nevyužiji. Měla jsem smůlu, protože odstíny tam jsou namixované, ale mně se úplně netrefili do vkusu, tak poputuje dál .


Nová řasenka od Benefitu budí velké pozdvižení a jsem docela ráda, že jsem ji takhle mohla vyzkoušet. Sice jsem tak trošku předpokládala, že nebude na moje řasy, a ano opravdu není, ale můžu si to odškrtnout. :-) Co se jí ale musí nechat, dělá neskutečnou délku, to jsem fakt nezažila. Ale její formule je fakt dost těžká a byť se snažím ji nanášet co nejlehčí rukou, tak stejně na řasách zůstane nános a udělá mi to takové slepené super dlouhé jehličky. Není to efekt pro mě, ale miniaturku určitě spotřebuji. 


Noční maska na nehty od Sally Hansen je pro mě takové překvapení. Produkt mě nejdříve vůbec nezaujal a z celého boxu jsem se na něj těšila nejméně. Nakonec si ale myslím, že budeme kamarádit. Zkoušela jsem ho zatím jen jednou, ale i tak jsem viděla rozdíl a těším se, až budu mít čas jej používat pravidelněji. Funguje tak, že ho večer nanesete na nehty a ráno smyjete. Zasychá velmi rychle, nejde vůbec ničím cítit, což jsem ráda. Bála jsem se, že mě to bude přes noc obtěžovat, ale je to dobrý. A ráno fakt stačí jen voda a jde to lehce dolů. Nehty vypadaly spokojenější, ale pro větší efekt se musí používat víc dní za sebou a to jsem ještě nestihla. 


Celkově jsem s boxíkem spokojená. A bodejď by ne, když jsem předem věděla, co kupuji. Pro jednou si udělat radost, proč ne. Však víte, jak vypadala moje únorová statistika, byla jsem kosmeticky vyhladovělá a chtělo to něco nového na zkoušení, takže tohle mi přišlo vhod. Navíc mám pocit, že vše využiji a nic nebudu hromadit. Takže za mě ano, byť to tedy můj hlad po krabičkách úplně nehasí. Ladybox mi prostě pořád chybí.

Co vy krabičky krásy, dokážete si na dnešním trhu vybrat nebo vás už nechávají chladnými?

15 komentářů:

  1. Boxy mi také chybí, dávat ale takovou sumu se mi úplně nechce a mám ráda to překvapení. Kupuji pouze Glanc box, což je ale i mix drogerie. Tenhle obsah je fajn, ale zas ne za ty peníze :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Fantastic post!
    Kisses ...
    Dilek .

    OdpovědětVymazat
  3. Zrovna tenhle box by mně lákal, ale ..za ty peníze nerada kupuji zajíce v pytli a na druhou stranu, když předem vidím, co tam bude, tak to pro mně nemá už to kouzlo.

    OdpovědětVymazat
  4. Ja velmi odporucam lookfantastic box, cena je okolo 17 eur (lepsia cena vychadza, ked date platit v librach). Tento mesiac je tam napr 30ml krem Omorovicza, ktory sam vychadza na viac nez 70 eur. Objednat sa da kazdy mesiac do vypredania, ja som ho kupila tusim tento tyzden.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten už jsem dvakrát měla a asi mi momentálně přijde jako nejlepší volba. i když také už je to dost peněz za překvapení, ale časem ho zase znovu zkusím.

      Vymazat
    2. Ked sa chces vyhnut prekvapeniu, vzdy v prvy den mesiaci najdes na internete zoznam produktov (;

      Vymazat
  5. Super, moc se mi líbí všechny produkty ! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ahojky, ja som mala jeden cas Lookfantastic box, ale zrusila som to. Bohuzial som si nevsimla, ze si to nemozes objednat na mesiac, ale kazdy mesiac sa to automaticky predlzuje. Mna to neuchvatilo, trvalo mi dva mesiace, kym so to vobec odhlasila. Boli tam veci,ktore som nevyuzila, bud mi doteraz lezia doma alebo som ich porozdavala.

    OdpovědětVymazat
  7. Taky mi krabičky s překvapením chybí. Tohle není ono, když víš, co kupuješ. Ale zase za tu cenu by mě asi naštvalo, kdyby mi přišly výrobky, které nevyužiju. Jinak obsah je pěkný a nejvíce by mě potěšil balzám na rty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  8. Moc se mi líbí obsah Marie Blaire boxíku :)

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  9. Taky jsem nad tímto boxem přemýšlela, ale zdá se mi předražený. A vlastně vidím, ze jsem udělala dobře, když jsem ho nekoupila. Zaujal mě jen dr. Hauschka a řasenka.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou predrazenostou mas uplnu pravdu, pride mi to ako vyhodene peniaze...

      Vymazat
  10. Takhle drahý box není nic pro mě, produkty v něm celkem fajn. Já mám předplatné na rok Lookfantastic boxu, takže každý měsíc mám překvapení. :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat