pondělí 31. července 2017

Kosmetická statistika (červenec)

Mám takový pocit, že jsem posledně psala, že v červenci se bude šetřit a bude toho málo. No, nějak to nevyšlo. :-) Utrácela jsem, kde se dalo a kosmetické firmy také moc nespaly. Výsledkem je opět tučná hromádka. Celkem 48 novinek. Spotřebováno se drželo ve svých obvyklých kolejích a mám tady 23 kousků.

Novinky

Já vážně nevím, jak se to podařilo. Obdaroval mě Loreal i Nivea pak jsou to samé nákupy. Na Notinu.cz, asijské masky, něco z drogerie... Ono to naskakuje samo.


Nejkouzelnější balíček jsem dostala od zastoupení značky Nivea. Určitě vás na Instagramu všech blogerek neminulo. Byla to krásná krabice plná živých květin a novinek od Nivey. Tady už je protříděná hromádka. Nechala jsem si dva antiperspiranty, dvě pěny na mytí, dvě mléka. Mini parfémky k tomu byly jako dárek. 


Jestli někde neprázdninují, tak je to v Lorealu. Přišly mi celkem čtyři balíčky. Opět jsem je hodně vytřídila, ale nechala jsem si pro sebe dávku Baby Lips, nové linky Maybelline, stejně tak jako korektor a nakonec dva laky od Loreal.


Tohle je takový mišmaš. Lékárenské produkty jsem dostala od kamarádky. Makeup na nohy od Dermacolu mi přišel od zastoupení značky. Konečně ho dělají i v normálním odstínu, tak jsem si řekla, že ho zkusím. Yves Rocher sprcháč byl jako dárek k časopisu. Můj oblíbený BB krém od Maybelline jsem si objednávala z Ebay a nakonec mi uhranul lak na nehty z aktuální limitky Trend it up.


Menší objednávku jsem dělala i na Notino.cz a tentokrát jsem se zaměřila na své oblíbence. Co mě nejvíce nadchlo, tak když jsem tam objevila Affinitone korektor. Ten už se nějaký pátek v drogeriích neprodává, ale je to ten nejlepší korektor, co jsem kdy měla. Takže jsem ho hned musela mít. A aby mu nebylo v objednávce samotnému smutno, sáhla jsem po dalších svých stálicích - pásky Nivea, antibakteriální gel Bath and Body Works a termální voda Avéne. 


Drogérkové nákupy - chtěla jsem vyzkoušet značku Diadermine, také jsem konečně natrefila na plátynkovou masku Balea a zbytek stálice do zásoby.


Pomalu připravuji speciál o asijských plátynkových maskách a tohle je první dávka od Skin 79. A aby mě to poštovné tolik nebolelo, vzala jsem jich hodně a ještě i něco k nim. 

Spotřebováno

Tady to celý měsíc nějak nešlo, taška byla pořád skoro prázdná. Ale pak jsem uklízela, hodně používala jednorázové masky a ke konci měsíce přece jen pár lahviček došlo, takže je z toho moje klasika, celkem 23 kousků. Omlouvám se, že tentokrát nejsou fotky produktů zvlášť. Zapomněla jsem je vyfotit a vzpomněla jsem si asi pět minut po tom, co jsem vynesla odpadky..

1) Čisticí pásky Nivea - Známe všichni. :-)

2) Maska na nohy Lirene - Teď se o ní hodně mluví a opravdu nebyla špatná. Podrobnější recenze ještě bude.

3) Odličovač očí Yves Rocher - Moje stálice na kterou nedám dopustit.

4) Tonikum Lirene - Mám ho moc ráda a kupuji ho opakovaně.

5) Micelární voda Lirene - Tu naopak příliš v lásce nemám. Je hodně průměrná a znovu ji určitě nechci.

6) Gel na holení Gillette - Opět velký oblíbenec.

7) 8) 9) 10) 11) Masky všeho druhu - Čeká vás ještě samostatná recenze, tak vás budu ještě chvíli napínat.

12) Peeling Ryor - Velké překvapení a podle mě je lepší než Aroma Ritual od Dermacolu. Určitě si ho časem pořídím znovu.

13) Krém Sanct Bernhard - Trošku jsem s ním bojovala a pořád nevěděla, jak s ním zacházet. Nakonec mi přišlo, že se nějak divně zdrcnul a radši jsem ho vyhodila.

14) Sérum Leganza - Na to, že to bylo vůbec moje první sérum, tak jsem měla šťastnou ruku. Bylo krásně lehoučké a ta hydratace byla patrná po každém namazání. 

15) Rakytníkový krém na ruce Indulona - Můj letošní velký objev. Krásně voní, krásně hydratuje, je hodně příjemná. Ráda si ji pořídím znovu. 

16) Krém na nohy Indulona - Veskrze průměrný, Balea je lepší.

17) Mýdlo Vivaco - Moc mě nebavilo, protože nijak nevonělo a hrozně rychle se rozmočilo, vyhazovala jsem ho předčasně.

18) Paletka stínů Essence - Mám ji tady dlouho a navíc podobnou barevnou kombinaci mám v kvalitnějších paletkách, takže mi to tady jen leží.

19) Antibakteriální gel Bath and Body Works - Moje nejoblíbenější gely a jiné už nepoužívám.

20) Base coat Essence - Nejlepší věc na nehty, v kombinaci s top coatem udrží každou manikúru týden.

21) Krém na očí Botanicals - Nesedl mi a jak se udělalo tepleji, tak se roztekl. Vyhazuji předčasně.

22) Balzám na rty Blistex - Jeden z nejlepších balzámů, co jsem kdy zkoušela. Opravdu skvělý.

23) Rtěnka Essence - Moc ji nepoužívám, navíc se jí rozbilo víčko, takže vyhazuji.

Tak, a teď by to chtělo detox. Minimálně moje skříňka s pečující kosmetikou by ho potřebovala. Už se do ní nevejde ani sebemenší lahvička. Ale známe se. Už teď mám minimálně dva balíčky na cestě. Je to závislost. :-)

Jak jste na tom byli v červenci vy? Prázdninovali jste nebo utráceli jako já?

14 komentářů:

  1. Nivea ma ted lakave novinky. A Baby Lips bych si take nechala libit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Teda toho je! Moc by se mi líbil balíček značky Nivea :).
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  3. Jsem úplně na větvi z těch novinek Nivea, už jsem je v drogerie okukovala a určitě si něco z toho musím pořídit, to jinak nejde:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Bath and Body Works má úplne vynikajúce antibakteriálne gély, mám citrónový a milujem ho :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ty masky mě zaujaly, ale většina kterých jsem takvých podobných měla, byly takové nic moc svým efektem :)

    OdpovědětVymazat
  6. S žádným produktem nemám zkušenost. Plátýnkové masky jsem vyzkoušela od Skin a Tony Moly, přijdou mi na léto super na osvěžení v hodně velkém vedru.

    OdpovědětVymazat
  7. Ty toho teda ale máš :-D pásky na nos od Nivei mám také moc ráda.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovědětVymazat
  8. Odličovač Diadermine jsem zkoušela a je super, aspoň teda za mě :)
    Kriss

    OdpovědětVymazat
  9. Nivea novinky mě hodně lákají. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Perfektní novinky! A zaujala mě ta rakytníková Indulona!

    OdpovědětVymazat
  11. Tak tím Affinitone korektorem jsi mi udělala vážně radost. Byla jsem dost naštvaná, když jsem zjistila, že už ho neprodávají. Určitě objednám. Dále se moc těším na recenze masek.

    OdpovědětVymazat
  12. Já jsem poprvé zkusila pásky Nivea a nevím, co dělám špatně, ale je to tak 50:50 - vždycky s jednou náplastí se mi to povede a s druhou ne. Když jsem to dělala poprvé, vytáhlo to pěkně špuntíky z bradě, naopak z nosu to nevytáhlo nic. Při druhém použití asi po 3 týdnech přesně naopak. Na nos se náplast dobře přichytila, pěkně z pórů vytáhla bordel, zatímco náplast určena na bradu se na bradu vůbec nepřichytila a vytáhla asi jen 1 pór. Přitom postup dělám stále stejný a podle návodu. Možná bude lepší to nedělat v jeden den obojí najednou, příště si vyberu - bud' bradu, nebo nos. Snad to příště půjde, přecijen jsem to zkoušela poprvé a žádný učený z nebe nespadl. :-)

    http://kliknisem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě zkoušej dál, i mně se to občas prostě nepovede, a to jsem si jistá tím, jak to nanést správně. jak to člověk musí udělat rychle a napoprvé, tak to občas prostě nevychytá.

      Vymazat
  13. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat