středa 19. července 2017

Aktuální kosmetické novinky

Myslela jsem si, že přes léto bude klid a materiál na tento článek ani nenasbírám. Ale chyba lávky, kosmetické firmy nás zásobují novinkami neustále, a tak pro vás mám dnes pěknou dávku lákadel. Pojďme na to.

Rimmel pudr

Rimmel si připravil nový pudr, tentokrát transparentní Insta Fix and Matte. Moc se na něj těším a ráda ho vyzkouším. Rimmel a pudry, to je prostě legenda, navíc transparentní kouskům teď dávám přednost. Cena je 199 Kč a už by se měl pomalu začít objevovat v drogeriích, byť sama jsem na něj zatím nenarazila. 

Rozjasňovač Yves Rocher

Yves Rocher přišel s novým rozjasňujícím duem. Byla jsem na něj moc zvědavá, ale musím říct, že na živo mě dost překvapil. Je to hrozně obrovitánské. A ani ne ten produkt samotný, jako spíše ty zlaté okraje. Celé je to pomalu větší než dlaň. To mě dost zklamalo, nelíbí se mi to. A je to škoda, protože naopak obsah se zdá super a využila bych obě barvy. Nechám si to ještě projít hlavou. Cena je 540 Kč, ale s klidem koupíte s 40% slevou. 

Gabriella Salvete letní limitka

Gabriella Salvete svůj regál vyletnila dvěma kolekcemi nových laků na nehty, tekutými třpytivými linkami, novou řasenkou a transparentním pudrem. Mě nejvíce zajímají ty linky. Mám takový efekt ráda. Jen jsem na ně zatím moc neslyšela chválu, ale musím je sama omrknout. 

Balea pěna na ruce

Zábavnou blbinku si pro nás připravila i Balea. Namísto krému na ruce můžete vyzkoušet hydratační pěnu. Dostupná je ve dvou slaďoučkých vůních a cena je 40 Kč. Už jsem je v drogerii viděla, ale neměla jsem odvahu si je koupit. Podle mě to ve finále moc hydratovat nebude, ale jako kravinka na stůl to není špatné.

Balea krémy na ruce 

Balea ještě jednou, tentokrát ukradeno z německé stránky a zatím bohužel nevím, jestli se dostanou k nám. Jedná se o set naprosto rozkošných krémů na ruce. Pokud k nám dorazí, určitě je musím mít. 

Nivea sprchové pěny

Konečně sprchové pěny Nivea dorazily už i do našich drogerií. Vybrat si můžete maliny s rebarborou nebo letní limitku citron a moringa. Ještě jsem je nestihla vyzkoušet, ale těším se na ně. 

Nivea limitka antiperspirantů

Letní limitka antiperspirantů se Nivee skutečně vyvedla. Ty obaly jsou neskutečně rozkošné. Já osobně spreje moc nepoužívám, a když už, tak spíše v zimě. Nějak se pořád nedokážu přenést přes to, že sprej vám vydrží měsíc a tuhý antiperspirant klidně tři měsíce a přitom oba stojí stejně! Zpátky ale k této rozkošné limitce. Určitě na ni mrkněte, dokud je v prodeji a já se docela těším, až v lednu vytáhnu Hello Sunshine. Podle mě to skvěle rozzáří i pochmurné mrazivé ráno. 

Loreal masky

Humbuk kolem jílových masek od Loreal ještě nestačil utichnout a už jsou na cestě další dvě nové verze. Žlutá s citronem (hádám, že bude rozjasňovat) a šmoulí modrá s řasou. Zatím jsou dostupné pouze v zahraničí, ale myslím si, že si cestičku najdou i k nám. A rozhodně se na ně těším. 

Maybelline rozjasňovač

Když je to léto, tak přihodím ještě jednu roztomilou novinku. Jednorožci stále táhnou a pestrobarevné rozjasňovače jakbysmet. Jeden bláznivý má teď nově v nabídce i Maybelline. Zatím jen pro zahraniční trh.

Maybelline korektor

Co však míří do českých drogerií, tak konečně tento super slavný korektor. Během července ho najdete ve dvou odstínech - light a nude za cenu 199 Kč. Měla jsem ho v minulosti ve špatné barvě a moc mě nebavil, ale dám mu druhou šanci. Pro mě osobně light bude tím pravým, ale bohužel, kdo je hodně světloučký a má podtón do růžova, tak ten úplně nejsvětlejší kousek se k nám neprobojoval. 

Kat von D

O Kat von D se šušká již nějaký ten čas a nyní je to oficiální, dočkáme se jí i v českých prodejnách. Zatím k tomu nemám žádné podrobnosti, kdy a kde bude dostupná, ale věřím, že se vše včas dozvíme. A já už se těším, až si zajdu koupit nové linky, které jsou prostě bezkonkurenční. Za info děkuji mé čtenářce Skalinky. 

Pěkná nálož, co říkáte? A která novinka vás nadchla nejvíc? 

18 komentářů:

  1. Korektor jsem sháněla a zatím nic, tak snad budu mít štěstí příští týden, ještě má docela pěkné novinky Milani.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem ho ještě v drogerii reálně neviděla, ale mělo by to být snad co nevidět.

      Vymazat
  2. Jeeej, dakujem za spomenutie v clanku. Ak by som niekde nasla dalsie info, tak dam vediet 😉
    Ja sa najviac tesim na Maybelline korektor, pretoze je to moj svaty gral a potrebujem nove balenie do zasoby. Planujem kupit aj Balea mini kremy na ruky a asi aj tu mandlovu penu na ruky 😊

    OdpovědětVymazat
  3. Najviac ma zaujal Maybelline korektor :) Aa nemôžem si pomôcť ale Rimmel púder na začiatku mi hrozne pripomína Miss Sporty dizajn výrobkov.


    www.recenzie-kozmetiky.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. Novinky od Balea vypadají lákavě, už jen když jsem se podívám na ty obaly, tak bych je hned brala. Stejný případ jsou novinky Nivea a docela mně láká i pudr Rimmel. Myslela jsem si, že přes léto bude s utrácením trochu klid, ale asi ne:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak kromě Kat Von D mě zaujalo asi vše :D Tu pěnu na ruce od Balea mám doma a je to opravdu spíš taková kravina, nehydratuje to asi vůbec, jen má člověk namazané ruce, aby se neřeklo :D Ale hezky to voní a ta aplikace je zábavná.

    Určitě musím vykzkoušet korektor Maybelline, sprchovou pěnu Nivea, hezky vypadá i ten rozjasňovač od Yves Rocher, pudry od Rimmelu mám ráda, ale cena 199,- je na mě docela dost (většinou kupuju v akci kolem 90,-) a z Gabriella Salvete má skvělé laky na nehty a tyhle barvy jsou moc hezké. To zase bude peněz za kosmetiku :D A to jsem si ještě včera objednávala z feelunique kosmetiku od Zoelly. Ach jo

    OdpovědětVymazat
  6. Nemůžu uvěřit, že se k nám po tolika letech dostane Maybelline erase korektor:-) A z Kat von D jsem taky nadšená.

    OdpovědětVymazat
  7. Zaujali ma novinky od Balea a nový Rimmel fixačný púder :)

    OdpovědětVymazat
  8. Opět super článek :-) nejvíce se tedy těším na ten korektor od maybelline... to snad ani není pravda, že je v našich drogeriích :D

    OdpovědětVymazat
  9. Tady mě celkem zaujali právě ty nové masky od Loreal, jelikož jsem v UK a u zahraničních youtuberek z UK byli na meetingu, tak to mrknu a možná si koupím tu modrou. :) Jinak ty balea krémy by byli fajn kdyby se dostali i k nám :)

    OdpovědětVymazat
  10. Moc se těším na značku Kat von D a zaujal me ten pudr od Rimmelu :))


    LITTLETHINGSFOREM

    OdpovědětVymazat
  11. Tak na Kat von D už se těším jak na smilování :) Linky od Gabrielly jsem zkoušela a myslím, že to bude spíš trápení, je to taková vodička se třpytkama, takže šmouhují, mažou se a nakonec tam ani těch třpytek moc nezbyde :( Vypadaly krásně, ale určitě do nich nepůjdu :( Pak mi přijde nádhernej ten rozjasňovač od YR, mě se právě líbí ty obrovské obaly :D A pak bych asi konečně mohla zkusit masky od Lorealu, ještě jsem žádnou neměla a ani mě nelákaly, ale tyhle vypadají dost zajímavě :)

    since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem ty linky taky včera zkoušela a fakt nic moc, hrozně tekuté :-( je to škoda.

      Vymazat
  12. Najviac ma zaujal ten Rimmelácky puder. Ten si hneď kúpim :)

    AN Beauty Blog

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  14. Zaujal mě ten korektor, všichni na něj pěli ódy :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Na Balea pěny na ruce a Nivea sprchové se moc těším. Také rozhodně musím okouknout rozjasňovač z Yves Rocher. A Kat von D je prostě pecka. Na to, že si většinou značky dávají přes léto pokoj to zatím tak moc nevypadá.

    OdpovědětVymazat
  16. Tie Balea krémy na ruky vyzerajú krásne, určite nejaký vyskúšam <3 A teším sa aj na Kat Von D :D

    OdpovědětVymazat