středa 15. února 2017

Vlasová péče J Beverly Hills 1/2

Jak jsem slíbila, je tady pokračování mého příběhu s vlasy a také kosmetikou J Beverly Hills. V posledním článku jsem mluvila především o salonu a účesu, ale zajímali jste se také o produkty. A těm se budeme věnovat právě dnes. 

Nakonec jsem se ale rozhodla článek rozdělit na dvě části, protože vám toho chci tolik říct, že by to bylo na pořádnou slohovku a mám obavy, že by to málokdo dočetl do konce:-) Dnes se tedy primárně zaměřím na představení značky a šampony/kondicionéry. A hned příští týden si dáme stylingové produkty a mé celkové pocity z této kosmetiky.

J Beverly Hills, jak už název napovídá, je kalifornská značka a stojí za ní pán jménem Juan Juan. Ten dodnes dohlíží na celý výrobní proces a také si zakládá na jeho úzké spolupráci s celebritami. Tyto vlasové produkty tak používá například Jennifer Lopez, Julia Roberts, Sandra Bullock, Brad Pitt a mnoho dalších zvučných jmen. J Beverly Hills se dnes prodává ve více než 40 zemích světa a k dostání je především v kadeřnických salonech. A to proto, aby tam byl stále někdo, kdo vám doporučí produkty přímo na míru a vy pak byli stoprocentně spokojeni. 



Co se složení týče, je to přesně podle mého gusta. Nenajdete tam silikony, parabeny, dokonce ani běžný sulfát. Je tam spousta přírodních složek, ale ten základ je stále chemický. Pro mě značka ideál, a pro mé vlasy taktéž.

Jak už bylo řečeno výše, ani já jsem si produkty nevybírala úplně sama. S kadeřnicí a zároveň majitelkou salonu jsem si nejdříve dlouze telefonovala a na základě informací, které jsem jí poskytla, vybrala 2 šampony, kondicionér, masku a dva stylingové produkty. Mé vlasy nejsou úplně jednoduché a špatně se popisují. I proto jsme nakonec po mojí návštěvě salonu jeden šampon vyřadili a nahradili ho druhým. A já si tak aspoň mohla skvěle vyzkoušet, že ten individuální výběr pro každý typ vlasů je hodně důležitý. 

A jak jsem se přesvědčila záhy, dost mi pomohlo, když jsem si osobně s kadeřnicí popovídala o tom, jak produkty používat a jak je vzájemně kombinovat. S výjimkou jedné lahvičky mám produkty doma už od prosince. A byť jsem s nimi neměla žádný problém již od začátku, jejich kouzlu jsem naplno propadla až po mé lednové návštěvě kadeřnictví, kde jsem se o nich dozvěděla více a naučila se je používat. 



Vezmeme teď popořadě všechny produkty a pak si dáme ještě jedno větší shrnutí. Takovým základem pro mě byl šampon Everyday a maska s příznačným názvem Masque, kterou jsem ale používala jako kondicionér. 

Everyday je takový nejuniverzálnější kousek celé řady a měl by jednoduše sednout téměř všem vlasům. Obsahuje mango, rozmarýn a směs proteinů a vitamínů. Já z něj však na první dobrou cítím banánky v čokoládě. Je to jednoznačný vítěz, co se vůně týče. Mým vlasům vyhovuje. Pěkně je umyje, nezatíží, hlava nesvědí. Baví mě, ale neumí to, co Addboddy, o kterém budu mluvit níže. 90ml balení vyjde na 190 Kč větší 350ml pak na 590 Kč.


Masque mě naučila pravidelně používat kondicionér. Ano, konečně něco, co můžu používat při každém mytí, mým vlasům to očividně svědčí a vůbec je to nezatěžuje. Produkt jde použít i jako maska, stačí ho nechat působit déle, ale mně se osvědčil právě jako kondicionér. A voní úžasně mentolově. Malé 90ml balení vyjde na 220 Kč, větší 350ml balení potom na 690 Kč.


Přejděme k největší hvězdě dnešního dne, a tím je šampon Addbody, který je určen na objem. Obsahuje rozmarýn, mrkvová semínka a mandle. Voní však po vanilce. Tento šampon se ke mně dostal později, ale kompletně vše změnil. Troufám si říct, že tohle je ON. Ten šampón, který hledám celý život a díky kterému jsem vyzkoušela desítky šampónů všemožných značek a ke kterým jsem se už nikdy nevrátila. Addbody dělá přesně to, co já požaduji. Je šetrný k mé vlasové pokožce, vlasy nezatěžuje a dělá je jednoduše nádherné. Těžko se to popisuje, ale ty vlasy prostě vypadají jinak a jsem z něj opravdu nadšená. Malé 90ml balení stojí 190 Kč a větší 350ml balení vás vyjde na 590 Kč. 



Dáme si malou odbočku k platinové řadě, která je to nejlepší a nejúčinnější, co značka nabízí. Já osobně ale nejsem úplná cílovka. Šampon je určený pro jiný typ vlasů, a tak jsem jej po dvou použitích věnovala kamarádce, která je z něj nadšená. Mohla jsem si tak aspoň vyzkoušet, že to individuální doporučení od profesionála, který zhodnotí váš stav vlasů, je hodně důležité a dokáže vás navést přesně k těm produktům, které jsou dělané na míru vašemu typu vlasů.

Nechala jsem si však kondicionér, který pro změnu používám jako masku. Je tedy hodně silná, ale když si jí dám trochu a třeba jen jednou za dva týdny, tak to dokáže dát vlasy hezky do kupy. Obsahuje mandarinky, lipový květ a 25 esenciálních olejů a přesně tak i voní. Je to výrazná vůně, která kombinuje šťavnatý citrus s teplejším bylinkovým čajem. 170ml balení vyjde na 1560 Kč. 



Celkově jsem z produktů nadšená, a to především z důvodu, že mi poskytují přesně ten kompromis, který již několik let hledám - jsou šetrné k mé pokožce hlavy a zároveň dělají vlasy opravdu krásné. Pokud čtete mé ,,vlaso články" delší dobu, tak víte, že hodně bojuji se svědivou vlasovou pokožku a musela jsem kvůli tomu vyhodit spoustu jinak skvělých šampónů. Jenže čistě přírodní kousky, po kterých byla pokožka v pohodě, mě zase dováděly k šílenství tím, jak hnusné po nich vlasy byly. J Beverly Hills tento problém smetlo ze stolu. Produkty používám už dva měsíce a žádné svědění, lupy ani nic jiného se nekoná. A to se dokonce nacházíme v tom náročném období nošení čepic a střídání teplot, kdy jsem k těmto problémům nejvíce náchylná. 


Všechny produkty jsou také uživatelsky velmi příjemné. Dominantní pro ně jsou krásné a snadno rozpoznatelné vůně. Jistě jste si výše všimli, že jsem neměla problém vám přesně popsat, po čem voní. Ty vůně jsou krásné, výrazné, ale zároveň neobtěžující. Taktéž se mezi sebou vůbec netlučou, byť se od sebe odlišují. Vůni si totiž užijete při aplikaci produktu. Ve finále ale vaše vlasy nevoní jako mix banánu, vanilky a mentolu, ale "jen" jako čistě umyté vlasy, jako byste právě opustili kadeřnictví. 

Stejně tak se jednoduše aplikují, dobře vymývají. Stačí jich malé množství, a tak dlouho vydrží. Pěnivost je trochu nižší než u konvenčních kousků, ale stále natolik patrná, aby mytí bylo pohodlné. 

Samotné je mi to k nevíře, ale nemůžu najít žádné negativum. Snad jen, abyste věnovali pozornost správnému výběru, protože když sáhnete po řadě, která není pro váš typ vlasů, nebude to ono. A také cena, která je vyšší, ale věřte mi, že pokud také neustále tápete a nemůžete najít to pravé pro vaše vlasy, tak ani tohle nebude překážka. V přepočtu na to, na jak dlouho to vydrží a jak skvěle se budete s vašimi vlasy cítit, to za to stojí. 

Šampony a kondicionéry ale nejsou to jediné, co činí mé vlasy v poslední době šťastnějšími. Mám tady ještě dva úžasné stylingové produkty. A ty, včetně postupu, jak si vlasy upravuji a jak značka J Beverly Hills celkově změnila můj vztah k vlasům, vám představím v druhé části, na kterou se můžete těšit už za týden. 

Produkty J Beverly Hills zakoupíte v kadeřnictví Colour by Nikola v Praze 1 (Dušní 11). A já moc děkuji zastoupení značky za možnost tuto kosmetiku vyzkoušet. 

Slyšeli jste někdy o této značce, máte s ní zkušenosti?

4 komentáře:

  1. Tak to je super, že ti to na vlasy pomohlo. Pro mě je tohle neznámá značka, ale už jsem něco o ní slyšela. :)
    Soutěž o pečující produkty

    OdpovědětVymazat
  2. Tuto značku neznám, ale líbí se mi jak o ní píšeš. Určitě bych ráda zkusila.

    OdpovědětVymazat
  3. Já dost uvažuju nad no shampoo metodou. https://www.zena.cz/moda/zahodte-sampony-noveho-trendu-se-chytly-i-celebrity/r~i:article:804732/?redirected=1487398715 Čistě teoreticky, šampony odmývají přirozené oleje, které vyživují pokožku vlasů a kořínky, takže logicky, když to vymyjeme, narušíme tím přirozenou rovnováhu a vlasy se začnou mastit častěji. Takže člověk pak jak blbec myje a myje, zkouší neustále nové a lepší šampony a výrobci šamponů se radují. Hodně lidí si myje vlasy třeba žitnou moukou smíchanou s vodou, jako kondicionér použijí třeba jablečný ocet s vodou. Dost si to některé pochvalují, prý nejen, že se vlasy tak nemastí, ale dokonce jsou silnější a mají větší objem. Jde hlavně o to, že si chci nechat vlasy narůst a dlouhé vlasy si mýt každý druhý den by bylo utrpení. Mým snem je vlasy si mýt třeba 1x - 2x týdně. :) http://kliknisem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat