neděle 26. února 2017

Oblíbenci za únor

Já vím, ještě nám nějaký ten den do konce února zbývá, ale já už ho chci mít za sebou a začít naplno vítat jaro, a tak si poslední zimní měsíc shrneme už přednostně.


Naštěstí už únor nebyl tolik pochmurný jako leden, ale stejně jsem se chytala každého stébla a hledala maličkosti, které by mi mohly zpříjemnit den. Tak například i tato krásná kytička, kterou mi dala kamarádka. Prý abych měla pěkné fotky na blog. :-)

Kosmetika

Nesmí chybět kosmetika, protože ta mi dělá radost celoročně. Došel mi můj oblíbený makeup Astor, a tak ho vystřídala novinka od Rimmel. Fresher Skin je skutečně  zvláštní, ale mně naprosto sedí a když se člověk ještě stále maluje každé ráno potmě, tohle mu ulečuje život. Po delší době jsem také vytáhla Hervanu od Benefitu. Nějak mi zapadla, ale je to škoda, protože ten odstín je zkrátka geniální a na zimu jako dělaný.

Dermacol mě tento měsíc zásobil novými 16H Lip Colour a byť jsem je dříve používala spíše minimálně, novinky mě nakoply k tomu, že jsem si tu formuli zamilovala a oprášila i starší odstíny v mé sbírce. A také jsem se konečně pustila do většího testování korektoru Born this way od Too Faced. Pořád vám ještě nedokážu říct, jestli ho mám ráda nebo ne. Není to s ním úplně lehké, ale uvidíme časem.


Oční stíny jsem vám v oblíbencích dlouho neukazovala, protože je prostě tak střídám, že obvykle nejde určit, co jsem v daný měsíc používala nejvíce nebo nejraději. Ale rozhodla jsem se vám v paměti osvěžit mé top 3 paletky, které obecně používám nejčastěji. Mám je shodně už několik let a jsou mými nerozlučnými parťáky. Se všemi jde vykouzlit jednoduchý denní look - hnědé, šedé, černé kouřovky a jejich různé kombinace.

Je to Natural Glow Palette od Barry M, How to make nude eyes od Essence a Iconic 2 od Makeup Revolution.

Tady ještě otevřené, abyste mi věřili, že je používám opravdu hojně.


Připomenout musím i vlasovou péči J Beverly Hills. Té jsem v únoru věnovala dva články a a nemůže chybět nejen v oblíbencích měsíce, ale má zároveň rezervované místo i v objevech roku 2017. Články si můžete připomenout zde a zde


Thajská masáž
Jak už jsem psala výše, chtělo to neustále nějaké pozitivní podněty, aby se člověk z té zimy nezbláznil, a tak jsem s povděkem přijala nabídku na vyzkoušení thajské masáže. Byla to moje první zkušenost, ale rozhodně to byla příjemná záležitost.

Vydala jsem se do centra Zenergy, které sídlí v Top Hotelu v Praze. Ten je tedy mimochodem moc pěkný. Trošku jsem se bála toho, že masáž bude moc silná, a tak jsem zkoušela její olejovou variantu a ještě požádala o "jemnější zacházení". A bylo to fakt skvělé. Krásně jsem si odpočinula a udělala si pěkný sobotní večer.



Jídlo
Na závěr ještě střípky z mého stolu. Byla zima, takže jsem si pěkně dopřávala. Na jarní detox najedeme až v březnu. :-) Takže můžete vidět moji oblíbenou čočku nebo čuňárničku v podobě kuřecího řízku s bramborovým salátem.



Nakonec to nebyl tak špatný měsíc, ale už se těším, až sundám kabát, začnu se probouzet za světla a celkově si více užívat teplejšího počasí a sluníčka.

Čím jste si únor zpříjemňovali vy?

10 komentářů:

  1. Pěkní oblíbenci. Také jsem si hodně zamilovala makeup od Rimmel :) A také se už hodně těším na jaro, až sundám zimní bundu. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Hodně se mi líbí ty nové odstíny dlouhotrvajících rtěnek od Dermacolu. Jsem ráda, že únor tak rychle utíká a za pár dní je tu březen, jaro už je pomalu cítit ve vzduchu, neskutečně se těším, až bude zima definitivně pryč:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Fotky jídla na konci mě potěšily, čekala jsem nějaký kuskus nebo salát, ale autentický lehce připálený řízek mi udělal radost, hned bych si dala:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejsem food blogerka, takže jídlo bez načančání. Holt se trošku připálil :-D Ale jsem ráda, že vás to baví i tak.

      Vymazat
  4. Jee ty sis dopřávala jídlo, takhle to má být, ne samý saláty :D dermacolí rtěnky miluju :) škoda, že tu essence paletku jsem teď nikde už neviděla :(

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta paletka se prodává jen v Německu. A je to škoda, protože takhle dobré stíny Essence jinak vůbec neumí.

      Vymazat
  5. Paletky očních stínů vypadají krásně a 16H Lip Colour už musím konečně také vyzkoušet!

    OdpovědětVymazat
  6. Paletka Barry M je moc pěkná a už dlouho uvažuji, že nějakou paletku od této značky zkusím.. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Thajskou masáž jsem si koupila k Vánocům v lednu jsem na ni zašla :). Měla jsem olejovou aromatickou a úplná paráda. Thajka mě promasírovala od hlavy až k patě a když jsem tam tak ležela, tak jsem si říkala, ať ta masáž neskončí :D. Teď přemýšlím, že bych tam šla speciálně na masáž nohou. Jestli mám říct svůj oblíbený kousek z kosmetiky za únor, tak je to selfie makeup od Dermacolu :)

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat