pondělí 6. února 2017

Lednoví oblíbenci

První letošní měsíc je definitivně za námi, díky bohu. Nemám ráda zimu obecně a zvláště leden u mě bývá hodně depresivní. Pořád je tma, zima, zlepšení v nedohlednu. Letos mě ten splín chytil opravdu pořádně, ale snažila jsem se upínat k těm pozitivnějším myšlenkám a činnostem a neustále hledat něco, na co se těšit. Byť by to byla jen drobnost. A právě pár takových maličkostí jsem vměstnala i do tohoto článku.


Lednová kosmetika byla ve znamení péče a neustálého mazání, ale nezapomínala jsem ani na dekorativku. Hodně jsem zkoušela novinky, které jsem dostala k Vánocům. Mezi ty nejlepší určitě patří makeup Rimmel. Je to hodně kontroverzní kousek, který spousta lidí odsuzuje, ale mně neuvěřitelně sedl. Moje oblíbená zimní tvářenka je již několik let Hourglass. Nevybrala jsme nic na oči. Sice jsem poctivě jela kouřkovky celý měsíc, ale daří se mi mé paletky pocitvě střídat, a tak z toho nikdy nevypadne jeden konkrétní oblíbenec. Co jsem flákala, tak rty. Měla jsem je pořád vysušené a neměla jsem náladu na žádnou barvu. Vedly u mě nejrůznější balzámky. Nehty jsem poté halila nejčastěji to neutrální béžové.


Na tělo jsem nejvíce používala tělové máslo od Dove, které je nejen skvělé, ale také úžasně voní. Je to trošku výraznější vůně kašmíru, ale právě na leden je úplně ideální. Bavil mě také krém na ruce od Douglas, který shodou okolností voněl skoro stejně jaké krém Dove. A mé rty zachraňoval hydratační balzám Clarins.


Svíčku Bath and Body Worsk už jste viděli v předchozím článku, ale musím ji zmínit i tady. Stress relief bylo přesně to, co jsem potřebovala jako sůl a nejednou mi to pomohlo zvednout náladu.


Z mé kuchyně tady mám dvě super rychlovky aneb moje heslo je: uvařit za 30 minut, a to včetně nádobí. :-) Můj super rychlý oběd batáty s fazolkami a kuřecí nudličky a poté rychlá večeře - omeleta a salát.



Ráda bych vám sem přidala také jedno video. Linda Hallberg je švédská youtuberka a byť mi to rozum nebere, vůbec nemá milionové sledovanosti jako její americké kolegyně, i když by si to zasloužila. Tahle holka je bezedná studnice inspirace co se líčení týče a dokáže fakt neskutečné věci. Tohle video je přehled všech loňských looků, které vytvořila. Opravdu doporučuji všem, kteří milují makeup.



A na závěr ještě jedno selfie. Vlasy poctivě foukám a používám produkty J Beverly Hills a na rtech mám rtěnku od Tom Ford, o které jste si tento měsíc také mohli přečíst. 


Co vy a leden? Máte rádi zimu nebo také už netrpělivě vyhlížíte jaro?

12 komentářů:

  1. Dove - kašmírovou řadu mám moc ráda, miluji tu vůni. Odstín rtěnky, kterou máš na rtech je krásný.
    Narozeninová giveaway

    OdpovědětVymazat
  2. Hourglass ti teda závidím, a Clarins balzámek jsem měla taky a je skvělý. Jen teda hrozně rychle ubývá.

    OdpovědětVymazat
  3. Také mi velmi sedl makeup od Rimmel, ale celkově jejich makeupy mám velice ráda :) Dove kašmírovou sadu mám také tělové mléko a musím říct, že mi jeho vůně sice vyhovuje, ale asi mám na něj alergickou reakci, protože se na nohou škrábu po namazání.

    OdpovědětVymazat
  4. Zimu ráda nemám, vlastně ji vždy přetrpím. Snad už brzy přijde jaro, protože tahle zima se mi zdá nekonečná. Leden jsem se snažila zpříjemnit si pálením vosků a svíček a taky dlouhými koupelemi ve vaně plné pěny. Mám nutkání koupit si ten make-up od Rimmelu, ale ty ohlasy na něj nejsou vždy dobré, tak váhám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten makeup je hodně zvláštní a chápu i ty negativní recenze. Buď člověku sedne nebo ho nenávidí, nic mezi tím. :-)

      Vymazat
  5. no tie rýchle večere vyzerajú super :) mňam :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Výjimečně mě u článku zaujalo mnohem víc jídlo než kosmetika. :D Batáty pečeš v troubě, nebo jak je děláš (a kořeníš je něčím)? Zimu ráda nemám, hlavně mrazy. Vadí mi to dlouhé oblékání a vrstvy oblečení, ale hlavně v zimě často trpím na nevolnosti (resp. ne často, ale častěji než v ostatních ročních obdobích). Jde o to, že mi pomáhá čerstvý vzduch, jenže jakmile je silný mráz a otevřu okno, praští mě do obličeje nepříjemný mráz místo příjemného vzduchu. :D Tvoje vlasy se mi tady moc líbí, možná víc než na fotce od kadeřnice (tady to vypadá přirozeněji) a odstín rtěnky jsi vybrala naprosto přesně ke svému typu, to se ti povedlo. Já zimu vždycky tak nějak přetrpím, jediným pozitivem je akorát větší libido. A úplně hrozná zase není, před mraze se člověk může schovat doma a zatopit si, zatímco při vedru se člověk nikam neschová. :) http://kliknisem.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V troubě jsou batáty nejlepší, ale tu bohužel nemám, takže je dělám v remosce. přidám jen kapku olivového oleje, mají skvělou chuť samy o sobě, takž u nic nepřidávám, dokonce ani sůl.

      Vymazat
  7. Dove řada cashmere se hodně povedla. Moc ti to sluší :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Nad tím kalíškovým make-upem také uvažuji. :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat