neděle 29. ledna 2017

Soutěž o produkty Dermacol

Od adventního soutěžení nám utekl už nějaký ten čas, ale určitě na vás budu s giveaway myslet i letos a začneme právě dnes. Přichystala jsem pro vás balíček s produkty Dermacol. Něco jsou horké novinky, něco starší kousky, ale věřím, že jednoho z vás balíček potěší.



Mezi novinky patří propíraný Selfie Make-up. Vás konkrétně čeká v odstínu číslo 2. Nejnovější řasenkovým přírůstkem je Mega lashes dramatic look a vítěz ji vyzkouší také.



Součástí balíčků bude i bon bon oční stín s číslem 74, což je taková hnědo šedá s fialovými odlesky. A doputuje k vám bez ,,mého stínu" :-).


A nakonec perleťový pěnový stín. Plus ještě pár pytlíčkových vzorečků. 

Podmínky soutěže:
1) Sledovat můj blog přes jeden z komunikačních kanálů (GFC, Bloglovin, Blogerky, Facebook, Instagram (stannah.navlastnikuzi)).
2) Kontakt na sebe nechat můžete i nemusíte, ale v druhém případě nezapomeňte sledovat vyhlášení soutěže, které proběhne na mém Facebooku
3) Do komentářů mi napište tip na nějaký váš rituál, kterým si zpříjemňujete zimní období. Jednoduše něco, co vám v chladných chmurných dnech dělá radost.

Soutěž poběží do soboty 4. 2. Vítěze vybere random.org.

Všem přeji hodně štěstí a pěknou neděli!

49 komentářů:

  1. Gfc Eva Richterová
    Nevim jestli je to přímo ritual na zimni obdobi, spise na cely rok. Zacala jsem cvicit Jill 30 days shred, uz jsem za pulkou, nejen ze se mi zpevnilo telo, ale zacalo me to i bavit.
    Ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj :), sleduji tě přes GFC jako Eva Hladíková.
    Já si v zimě hodně ráda dopřávám vanu plnou pěny + k tomu si jednou za týden dám masku. V létě si takhle vanu moc nedopřávám, spíš to fakt dělám jen v zimě.

    OdpovědětVymazat
  3. GFC Kateřina Výmolová
    vymolovak@gmail.com
    Můj rituál je uvařit si teplý ovocný čaj s medem a zachumlat se do deky, to je vrchol blaha :). K tomu si ještě plácnu nějakou masku na obličej a užívám si to.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  4. Sledujem cez GFC ako Klaudy's enjoyment
    Zimné dni mi vie vždy spríjemniť atmosféra zapálenej sviečky, šálka dobrého čaju či kávy, zababušenie sa do deky a k tomu nejaký pohodový film :)

    OdpovědětVymazat
  5. Krásná GA! Můj zimní rituál je zapalování svíček a Ycandle vosků, horká čokoláda a čtení knížky nebo sledování filmů. Občas ale když chci být aktivnější, tak mě v zimě baví dělat DIY projekty a to je snad nejlepší rituál zimních časů. Sleduji tě přes GFC jako Jani a na fb Jana Racakova. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  6. GfC Tereza Blog
    Krásná soutěž, především řasenka a ten pěnový stín by mě moc zajímal.
    Já si zimní období zpříjemňuji horkou kávou či čajem, voňavou vanou , aromaoleji či svíčkami, ale už se spíš těším na jaro , zimy už bylo dost a tak mám už doma spíš tulipány a květinové vůně :-D
    terezablog0@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  7. Sleduji jako Charmedka
    Já zimu nemám ráda, vyloženě trpím, takže nejraději mám dny, kdy nikam nemusím, zachumlám se do deky, uvařím kafe do oblíbeného hrnku a pustím si třeba film či seriál.
    charmedka92@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  8. GFC: Karolína Brázdilová
    Pěkná soutěž a já mám celkem hodně tipů ,ale spíše jsou to takové klasiky ,jako například horká čokoláda se šlehačkou a marshmelounky ,maska na obličej,kniha do postele s teplými ponožkami ,vana s moooc pěny. :)
    email: karolbrazdilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. GFC Miška
    No tak to já mám velice ráda v zimním období si udělat teplé kakao, lehnout si pod peřinu a přečíst si nějakou pěknou knížku, nebo si dát relax ve vaně. :)
    Misa.Pavlikova15@gmail.com

    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  10. Sleduji
    tomanova.katerina@centrum.cz
    Ja mam rada prochazky v krupavem snehu a teply cajik ci kasi po ranu na zahrati a hooodne dek, jinak mazat balzamkem rty

    OdpovědětVymazat
  11. Ó pěkná soutěž :) v zimě nejraději sedím v ušáku a koukám do krbu, nejlepší relax - sledovat plamínky. Sleduji na FB jako Hana Koubová, januh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Zimu mi zpříjemňuje hlavně horká vana. Poté zalezu do postele a zapálím si svíčku Yankee Candle, která mi nádherně provoní pokoj a zpříjemní večer.
    GFC slovakovairca95
    slovakovairca95@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. AHOJ,
    můj oblíbený rituál jednou za čas je teplá sprcha, jílová maska na obličej, maska na vlasy, namazat si ruce,upravit nehty...k tomu kvalitní hudba, prostě pečující chvilka jen pro sebe.
    Sleduji jako Lucie.F
    Fiserova.C@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  14. GFC: Peťuška
    ja teraz veľmi čato pálim sviečky a vosky... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  15. ahoj, já si mrazivé dny zpříjemňuji hot jógou, člověka to tak krásně prohřeje :-). ssimka@centrum. cz GFC: Simona Zahrádková

    OdpovědětVymazat
  16. GFC: doniesworld
    horká vana, svíčky, něco dobrého na zub, vyhrátá postel a v neposlední řadě i sex :D
    p.etra5@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Sleduji přes GFC jako miss.velvet
    Zimu ráda nemám, tak se ji snažím si zpříjemnit jak jen to jde. Asi nejoblíbenější rituál je uvařit si svařák, punč nebo čaj, k tomu třeba něco dobrého na zub, zapálit si svíčku nebo aromalampu s voskem, zachumlat se pod deku a pustit si nějaký film. A pak taky horkou vanu plnou voňavé pěny a po ní se něčím voňavým namazat:-)
    miss.velvet@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Sleduji, jako Erika Uchytilová, eriuchytilova@gmail.comm
    Zimu příliš ráda nemám, ale přes zimu mám velice ráda koupele s plno pěny a také pak svařené víno. :-))

    OdpovědětVymazat
  19. sleduji jako kateřina kalábová - FB, GFC (katerina.kalabova@seznam.cz)
    V zimě mám po práci rituál, kdy si zapálím voňavou svíčku, uvařím dobrý čaj, vezmu knížku, zachumlám se do deky a relaxuju :)

    OdpovědětVymazat
  20. Zimní období si zpříjemňuji horkým kakaem, posezením u topení a dobrým filmovým zážitkem :-) gfc: Péťa K.; petabr2@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  21. můj klasický rituál při špatné náladě a počasí je, že zapálím svíčku, pustím si seriál, uvařím kafe nebo čaj do půllitru a relaxuju:) buď u youtube nebo seriálů. když mám náladu, přidám nějakou pleťovou masku nebo si dám vanu.
    sleduji všude:)
    karolfurmankova@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Já si navečer udělám kafe nebo čaj, dám do aromalampy olej, pustím si YT a zachumlám se do deky:-)
    scruffy@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  23. GFC Mirka Škampová
    Nemám takové rituály, nicméně určitě je fajn zapálit svíčku, číst nějakou prima knížku a dát si k tomu bylinkový čaj s medem :)
    miuka12@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj! :)
    Můj zimní rituál je odpočinek a pohodlí domova, kde si sednu ke krbu, klidně i s maskou na obličeji, zapálím si nějakou vonnou svíčku a čtu si mou oblíbenou knihu. To je tak, co se dá dělat v této zimě. :)
    kikina278@seznam.cz :)

    OdpovědětVymazat
  25. GFC: ZdeňkaM
    zdenkamartinakova@gmail.com
    Zapálit si svíčku a číst si. :)

    OdpovědětVymazat
  26. Čím si opravdu zpříjemňuji každý den jsou plyšákovské ponožky :). Jak už je večer a vím, že nikam nepůjdu, po sprše se celá pořádně namažu a nezapomenu ani na chodidla. Teď používám tělový krém Indulona a ten je hodně výživný. Nasadím teplé ponožky a hned je mi krásně :) Ideálně teď ještě zalezu do postele s knížkou od Lucky Dolejší
    VeruKru@seznam.cz a sleduju jako Verulfby/Veru Pařízková

    OdpovědětVymazat
  27. Sleduji jako Michaela Barthová.
    Mail: barthova.m@email.cz
    Můj rituál je zapálit svíčku, právě teď je to YC Sugared Apple, uvařit kafe, zachumlat se do deky a číst krásnou knihu.

    OdpovědětVymazat
  28. GFC: Martina Slancová, email: slancova.m@seznam.cz
    V chladných zimních dnech se nejvíc těším na to, až si uvařím nějaký dobrý čajík nebo kakao a užiju si chvilku pohody s dobrou knihou v ruce.

    OdpovědětVymazat
  29. Sledujem GFC July V, july.velkova@gmail.com
    V zime mam najradsej teplo a pohodu, takze dobra kava alebo cajik s medom, k tomu si zapalim solnu lampu alebo inu sviecku a k tomu dobra kniha alebo sledujem videa na YT.

    OdpovědětVymazat
  30. Ahooj,

    GFC KačaVal :)
    kaca.val.1996@seznam.cz

    Úžasná Giveaway, značku Dermacol mám strašně ráda. Hlavně ten selfie makeup, jsem chtěla dlouho vyzkoušet :)

    Co se týče otázky, tak já si zimní období zpříjemním vždy horkou vanou s plno pěny, taky mám ráda takové večery, kdy si uvařím oblíbený čaj, zachumlám se pod deku a čtu oblíbenou knížku. Nebo když si dělám jednou za týden beauty den a naplácám na obličej snad vše co doma mám :D :)

    Krásný den,

    Bella

    OdpovědětVymazat
  31. Ahojky,
    já si v zimním období, když je venku pořádná zima a vše halí bílá peřina, vychutnávám opravdu dlouhé chvilky ve vaně, napustenou až po okraj skoro až horkou vodou 😋 Samozřejmě nesmí chybět pěna do vody a jako bonus,pálím vosky YC a na mobilu koukám na své oblíbené youtuberky/youtubery, prostě relax a pohoda 🔝 Sleduji tě přes GFC jako Aneta Horáková a email je moravcova.anetka@seznam Měj se krásně, ahoj :)

    OdpovědětVymazat
  32. Sledujem cez GFC ako Aďa G. :)
    Zimné obdobie si spríjemňujem asi sledovaním môjho obľúbeného seriálu PLL, k nemu si uvarím teplý čas a zachumlám do deky :D ♥
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj,
    sleduji tě jako Hanka Blažková na GFC a jako Hanča Číča Blažková na FB. Mým oblíbeným kosmetickým rituálem je čokoládová hydratační maska ve sprše a pak také kakao a dobrá knížka:-) Můj email je hanicka.cica@seznam.cz.
    Hanka z www.ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Zimu si zpříjemňuji zázvorovým čajem, k tomu nějakou pěknou knížku a masku na obličeji. Je to takový rituál, který dělám alespoň 2x v týdnu a odpočinu si u toho. A pak taky miluju horkou vanu a do toho nějakou šumivku. :)
    GFC: Klára Svojanovská
    Klarka.Svojanovska@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Ja mam obecne rada chladne chmurne dny :) Radost mi dělá měkká deka a yankee svíčky :)
    majikh@volny.cz

    OdpovědětVymazat
  36. Sleduju pres GFC jako Anna. A v zime je mym oblibenym ritualem koupit si kavu cestou z prace domu. A nebo o vikendu klasika-caj a cist si. annp1418@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj, sleduju přes fb. Muj email je kiikii100@seznam.cz Já mám v zimě ráda když si zalezu do horké vany pak se namazu nejakym krasne vonavym telovym maslem a na oblicej si dam hydratační masku. :)

    OdpovědětVymazat
  38. GFC i FB Vendula Janků
    Mě vždy udělá dobře šálek horkého čaje :)
    kutrovavendula@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  39. Pro mě osobně se zimou hodně souvisejí knížky a nejrůzněšjí vůně doma :-) DOkonce i v lednu si dávám stále do aroma lampy vánoční vůni, protože mě stále baví :-) Ale co v zimně dělám pořád já je : Horká vana s nějakou krásně vonící pěnou do koupele nebo solí a nebo třeba i bombou :D K tomu svíčky, čim víc tím líp a knížka . Tohle je pro mě relax a velká radost v jednom :-)
    email: svabovajaja@seznam.cz
    Sleduji všude : Jana Švábová

    OdpovědětVymazat
  40. V zimě si užívám věcí, co jdou jen v zimě. Čtu knížky pod huňatou peřinou s kávou či čajem vedle, nasávám tu vůni a užívám si chladného okolí, které kontrastuje s mým teplem pod peřinou a teplem vycházejícím z voňavého šálku.
    Z kosmetiky zase miluji si vyčistit pleť a pořádně se namazat hydratačním krémem a vmasírovat řádnou dávku. Potom použití olejů do pokožky je pro mě oáza klidu, ta vůně k tomu...
    Z oblečení si zase užívám velkou měkounkou šálu, pletený svetr a babiččiny ponožky.
    Večer není nic lepšího než si napustit vanu s něčím voňavým a užívat si toho tepla a odpočinku.
    A jídlo... pořádně teplé jídlo, polévky kdykoli a pořád.
    Zkrátka miluju zimu, ALE miluju i ostatní období. Jak jsou každé jedinečné a v každém se v té naší zemičce dá dělat něco jiného. Nádhera
    theia.gab@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Určitě si zabalit vlasy do kokosového oleje ... vlasy jsou pak o stupeň kvalitnější a použivám to hlavně v zimě, protože v zimě je více upravuji.

    OdpovědětVymazat
  42. Sleduji tě jako Michaela Machalíková na FB i přes GFC :)
    Užívám si zejména hydratační masky na pleť a tělová hutná másla :) Nepohrdnu ani voňavým pěnám do koupele :)
    misa.machalikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  43. GFC: Lavandula diary
    lavanduladiarybytatiana@gmail.com

    Môj najčastejší rituál cez zimu je vaňa plná peny. Vždy pred zimou si nakúpim peny, soľ a iné somariny a užívam si kúpeľ :)

    Lavandula Diary

    OdpovědětVymazat
  44. GFC: Terezah-style
    Fb: Tereza Hájková
    Moje rituály jsou čajovo-kávové odpoledne s lázní. Miluji když přijdu ze školy a udělám si teplou vanu. Do vody si vždy přidám něco aby nebyla nuda, třeba sůl nebo olej. Občas, když mám náladu si pustím k tomu hudbu. Po vaně si udělám teplý nápoj v podobě čaje nebo kávy a něco si přečtu na blogách nebo se trochu učím na tu šílenou maturitu. Do pokoje pozvu Mícu, která mi dělá společnost a uklidňuje mysl. Zvířata jsou vážně léčivá. No, to je asi tak vše.

    OdpovědětVymazat
  45. sleduju bloglovin a FB
    Já mám ráda pití horkého čaje nebo kakaa při knížce, to je nej relax!
    FB - Nikol Horáková, slunicko1321@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj, když je venku zima, nejraději si zalezu do vany, dám tam bombu a lezim...:D

    surikatka000@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  47. Sleduji jako Klára Odehnalová.
    Jednou týdně si s holkama po škole zajdeme do vedlejší kavárny na úžasnou horkou čokoládu! Ta mi tu zimu zpříjemňuje! :D
    klara.odehnalova1@gmail.com

    OdpovědětVymazat