pátek 13. ledna 2017

První letošní kosmetické novinky

Článek o novinkách tady opravdu dlouho nebyl. Před Vánoci na to není ideální doba, protože se vše točí spíše kolem dárků a různých limitek. Ani leden není na novinky úplně ideální a všichni si své poklady schovávají spíše na jaro. Ale i tak se přece jen něco našlo a dala jsem to pro vás dohromady. 


Dermacol laky na nehty

Sázkou na jistotu je Dermacol, který sype novinky celoročně. Již brzy se můžeme v jejich stojanech těšit na nové laky na nehty 5 Day Stay. Kromě 25 nových odstínů bude dostupný i base a top caot. Cena je 99 Kč za jednu lahvičku. Jsem na ně moc zvědavá, protože laky Dermacol nikdy nebyly mé oblíbené, a tak se třeba zrovna ta nejnovější formule povedla.

Dermacol stíny v tužce

Další zajímavou novinkou jsou krémové stíny v tužce. Dostupné budou v osmi odstínech a jeden vyjde na 149 Kč. Na tohle se hodně těším, protože něco takového bych zrovna teď potřebovala a také jsem zvědavá, jestli to zvládne má mastná víčka.

Gabriella Salvete paletka

Paletky očních stínů Gabriella Salvete se loni velmi povedly, a tak pokračování na sebe nenechalo dlouho čekat. Třetí kousek 03 Grey obsahuje paletu šedivých odstínů a láká na stejně dobrou kvalitu jako minulé kousky. Už jsem se na paletku v drogerii dívala, ale zrovna tyto barvy mám už doma několikrát, tak jsem ji tam zatím nechala. Cena bez slevy je 186 Kč.

Gabriella Salvete matné rtěnky a laky na nehty


Matná bude i letos vládnout světu, a tak si ve stojanu Gabriella Salvete můžete vybrat sladěné duo matného laku na nehty a rtěnky. Už jsem je také v drogerii viděla. Vypadají moc pěkně, ale matný finiš jednoduše nepatří k mým oblíbeným, tak tentokrát vynechám.

Peelingy Teta drogerie

Docela mě zaujala i novinka v sortimentu drogerie Teta od neznámé značky Perlé Cosmetic. Cukrové peelingy s olejovou složkou vypadají skutečně lákavě. 200 gramů seženete za 130 Kč. Zrovna teď jsem si koupila peeling od jiné značky, ale třeba na léto bych sáhla po jednom z těchto kousků.

Too Faced Peach Collection

Zabrousíme trochu i do dražších vod. Too Faced se vrátilo se svojí Peach paletkou a zároveň přišlo i s novými produkty. Paletku mám doma již od loňska, ale ráda bych jí pořídila kamaráda v podobě lesku na rty. Rozjasňující trio i tvářenka sice také vypadají dobře, ale asi za každou cenu je mít nemusím.

Urban Decay paletka stínů

Paletky stínů Urban Decay jsou pro mě jako zakleté. Pořád nějakou chci, ale pořád žádnou nemám. Vždy si najdu něco, co se mi na ní nelíbí. A další pokušení se jmenuje Nocturnal. Barevně se mi líbí moc a fajn je i cena, která činí 870 Kč. Kaňkou je už jen to, že půjde sehnat jen na eshopu. Kdyby byla v Sephoře, já si ji mohla osahat a ještě na ni hodit 20 % slevu, tak neváhám. Takhle to bude za plnou cenu a ještě s poštovným. Tak ještě uvidím. Dostupná bude od února.

Jak se novinky líbí vám a co byste si z nich pořídili?

13 komentářů:

  1. Tak mě se moc líbí paletky i laky od GS a taky nové peelingy v Tetě, na ty určitě půjdu mrknout.
    Můj blog: Beauty by K. + soutěž o přírodní kosmetiku

    OdpovědětVymazat
  2. na tu paletku od Gabrielky jsem také zvědavá :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Na ty peelingy se musím podívat :)

    OdpovědětVymazat
  4. Nejvíc se mi líbí kolekce od Too Faced, ta vypadá skvostně:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Peelingy v Tetě mě opravdu zaujali a uvažuji nad jedním :) GS paletka se mi líbí :))
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  6. Já se nejvíce těším z toho, že se Broskvička vrátila do stálé kolekce, protože je nádherná a přiznám se, že jsem byla trochu nešťastná, že jsem ji předtím nestihla.. :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak laky od Gabrielly musím okouknout, vypadají suprově :)

    OdpovědětVymazat
  8. Sweet Peach paletka je opravdu moc hezká, zbytek kolekce mě zase tolik nezaujal. Ted mám dvě nové palety, tak si ji asi kupovat nebudu, ale ráda bych si aspon viděla naživo :)

    OdpovědětVymazat
  9. U laků nemusím matný finiš, takže laky Gabrielly Salvete mě nechávají chladnou. Na paletku šedých stínů jsem v Tetě koukala, miluju šedé stíny, ale nakonec jsem si koupila šedý stín UMA ve výprodeji za 20 Kč. :D Na rtěnky určitě mrknu.
    http://story-of-diana-s-life6.webnode.cz/nase-menu/

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek plný lákavých novinek :) Na ty peelingy z Teta drogerie jsem na jejich FB taky narazila a moc mě zaujaly, budu se po nich muset podívat, až tam půjdu :) Jinak mě zaujaly taky matné rtěnky od GS :)
    LOVELY IMPERFECTIONS

    OdpovědětVymazat
  11. peelingy vypadají dobře, na ty budu muset mrknout :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jeden matný lak od GS mám a musím povedať, že je naprosto skvelý. Mám aj rúž, ale ešte som ho nevyskúšala.
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat