úterý 10. ledna 2017

Prosincoví oblíbenci

Prosincové ohlédnutí bude jen velmi stručné. Sice jsem to letos zvládla v pohodě a s co nejmenší dávkou stresu, přece jen jsem měla spoustu schůzek a nakonec část měsíce trávila mimo domov a také byla v jednom kusem tma, tak na focení ani nějaké oblíbence nebyl moc čas. Ale něco jsem přece jen dala dohromady.


Prosinec byl u mě ve znamení výrazných rtů a já tahala ze své sbírky ty nejzářivější odstíny a nosila je každý den. A bylo úplně jedno, jestli to byla červená klasika od Dermacol, stylová vínová Wet n wild nebo prostě bláznivá Urban Decay (recenzi čekejte brzy). V poslední době jsem také vypotřebovala větší množství makeupů a vlastně mi zbyly jen dva, které se hodí na zimu. A byť to zní fakt divně, cítila jsem se z toho úplně nesvá, že nemám moc na výběr. A to i přesto, že to jsou dva naprosto skvělé kousky. Můj top Astor Skin Match a ideál do chmurného počasí Revlon Colorstay. Tvářenka byla také jasná. Studená Justify my love od Too Faced. Oční stíny jsem díky výrazným rtěnkám nosila nevýrazné a dost jsem je střídala, proto jsem z toho nedokázala vybrat oblíbence. 


Prosinec byl také hodně ve znamení balíčků od firem. Asi nejkrásněji zabalený dárek dorazil z Avonu. Ten jste mohli vidět na mém Instagramu (stannah.navlastnikuzi) a sem vám dávám druhý v řadě. Elnino.cz zaslalo obří box plný vzorečků i plných balení a udělalo mi to obrovskou radost. 



Co se jídla týče, tak samozřejmě vedlo vánoční cukroví, kapr i salát. Jen nějak nemám ty fotky u sebe. Tak vám ukážu tip aspoň na super zázvorové bonbonky. Ty jsem dostala od Elixi.cz a zamilovala jsem si je. Byť v sobě mají jen 1 % zázvoru, tak jsou po čertech ostré. Kromě toho, že jsou super jako prevence před bacily, tak jsou také výborné, když potřebujete zahnat chutě. Ze začátku je to sladký bonbon, ale pak vás takovým způsobem pálí pusa, že notnou chvíli nemáte roupy pojídat něco dalšího. A přiznejme si to, i to se občas hodí. :-)

A na závěr ještě jeden čarovný západ slunce.


Jak jste si užili prosinec vy? V klasickém shonu nebo aspoň trochu v poklidu?

8 komentářů:

  1. UD Vice rtěnky musím taky vyzkoušet, když je všichni tak schválí. A balíček od Notino je moc hezký.

    OdpovědětVymazat
  2. Škoda , že se Wet n Wild u nás neprodává

    OdpovědětVymazat
  3. Ten makeup od Revlonu chci zkusit, láká mě už pěkně dlouho :)
    HAUTE BASICS giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Líbí se mi balíček od Elnina, věřím, že udělal radost:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Revlon makeup chci také velmi ráda vyzkoušet :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  6. Make-up Astor skin mám velice ráda a sedí mi ji jeho korektor .

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  8. Pořád se na UD Vice rtěnku chystám a ne a ne sehnat svůj vysněný odstín. Zase jsi mi ji připomněla :-)

    OdpovědětVymazat