neděle 20. listopadu 2016

Vánoční wishlist

Myslím, že nastal nejvyšší čas napsat Ježíškovi. A jelikož Ježíšek čte poctivě můj blog a loni mi přinesl vše, co jsem si přála, rozhodla jsem se mu práci i letos usnadnit mým seznamem přání. Ovšem není nutné se dle něj úplně přesně řídit, přece jen ze všeho nejraději mám překvapení. 

A jelikož mně udělá radost především kosmetika, bude se wishlist točit kolem ní. S ohledem na ježíškův rozpočet i možnosti jsem opět záměrně volila levnější a dostupnější kousky. Zároveň jsem tam toho napsala více, aby bylo z čeho vybírat. 



Makeup Miracle Match od Max Factor - Mám tohoto fešáka vyhlédnutého od jeho jarního uvedení na trh. Jenže se hodí spíše na zimu, a tak by mu to pod stromečkem moc slušelo. Seděl by mi nejsvětlejší odstín 45 Warm Almond.

Paletka stínů Rimmel - U stojanu Rimmel to bude na dlouho, protože je zde plno novinek, které chci vyzkoušet. Jednou z nich je i paletka očních stínů. Vyrábí se ve třech provedeních, ale jelikož se mi líbí všechny a nedokáži se rozhodnout, nechám to na Ježíškovi, aby jednu z nich vybral za mě.

Makeup Fresher Skin Rimmel - Zajímá mě i nový makeup od Rimmel. Baví mě i odstíny, protože všechny u nás dostupné jsou dost světlé. Nejvíce mi však padne druhý v řadě 100 Ivory.

Rtěnka Rimmel - Vyhlédnutou mám i nude růžovou rtěnku v rose gold obalu. Odstín 54 Rock n roll nude.

Řasenka Sculpt Loreal - Od této značky mě řasenky baví nejvíce a tuto letošní novinku jsem ještě nestihla vyzkoušet.

Olej na rty Clarins - Pokud by se Ježíšek chtěl plácnout přes kapsu, potěšil by mě tento všemi opěvovaný kousek. Nejvíce se mi líbí medová varianta, ale nevadily by mi ani ty ostatní. Sehnat jde v parfumeriích nebo na eshopech

Kniha Bloom od Estée Lalonde - Knihy od youtuberek jsou hit a byť je neskupuji ve velkém, tak přece jen ta od Estée by mi chybět neměla. Byla to první youtuberka, kterou jsem začala sledovat a která mě k tomu všemu přivedla. I když je kniha v angličtině, naštěstí ji nabízí hned několik našich knihkupectví a eshopů

A mohla bych samozřejmě pokračovat, protože má kosmetická přání nemají konce. Proto, pokud si bude Ježíšek lámat hlavu, že nemůže sehnat něco z výše uvedeného, s naprostým klidem může sáhnout po čemkoliv jiném. Mně opravdu není těžké vybrat kosmetiku, věřte mi.:-)

A jaká vánočně kosmetická přání máte vy?

18 komentářů:

  1. Hezký seznam, Clarins olejíček by mě taky potěšil :). Já si přeju bareMinerals pudr, Beauty Blender a Clinique řasenku, tak snad něco z toho pod stromečkem objevím :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já chci letos od Ježíška hlavně oblečení a knihy :D. Ale u Rimmelu jsem taky okukovala jejich novinky a chtěla bych zkusit matné rtěnky The Only 1 :)
    Double Infinity by Ella

    OdpovědětVymazat
  3. Od Rimmel tento makeup mám, ale musím si sehnat ve světlejším odstínu, je na mě moc tmavý :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  4. Rtěnkou Rimmel z této rosegold edice jsem se odměnila sama, taky mně nejvíc očaroval odstín 54. Jinak, já si vybrala nějaké produkty od Revlonu a NYX, tak snad je pak pod stromečkem objevím:-)

    OdpovědětVymazat
  5. Stáňo, to jsou milá přání, snad ti Ježíšek vše nadělí ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Ten makeup od Rimmelu jsem nedávno zkoušela ze vzorečku a musím říct, že jsem z něj nadšená. :) Taky ho mám na wishlistu, akorát se rozhoduji mezi Urban Decay makeupem a tímto :)

    Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  7. Krome rasenky a paletky Rimmel se mi tva prani moc libi.Rasenku mam a jsem z ni nestastna je hrozne tekuta, na rasy nabaluje moc barvy a s tim kartackem to nejde vubec rozcesat.Vysledkem jsou sice krasne cerne,ale totalne slepene rasy. A ta paletka je zas strasne slabe pigmentovana.

    OdpovědětVymazat
  8. To je skvelé :D Takto to napíšeš na blog a ježiško ti to prinesie :DDD Tuším to tiež tak urobím ♥ Ten make-up od Rimmelu som mala ako vzorku a keď chceš môžeš sa pozrieť na moju recenziu :))
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  9. Ta nude rtěnka od Rimmel se mi líbí asi nejvíce :) BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  10. Jé, to máme hodně podobné, akorát já vím, že od Jéžíška dostanu popkornovač ;))

    OdpovědětVymazat
  11. Pěkný wishlist. Miracle Match mám vyhlídnutý už od minulého podzimu, kdy jsem ho poprvé spatřila v Madridu, potom jsem od něho nějak upustila a opět o něm začínám přemýšlet. Já jediné co potřebuji je nový telefon protože ten dosavadní už je pomalu kaput. Jinak si wishlist nedělám, nevím co bych na něj dala. Celkově mám vše a nic vyloženě nutného nepotřebuji.

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to mas riadne supr, ze jizisko cita blog, clarins olej by som aj ja chcela
      galantosfun

      Vymazat
  13. Z tvého wishlistu by mě zajímal olej od Clarins a po rtence Rimmel jsem také už pokoukavala, ani nevím, proč na ni nedošlo... Jinak já už jsem příteli podstrcila paletku od Essence, u nás jsem ji neviděla, ale je parádní! A za 5 euro :) Jiná kosmetická přání snad ani nemám.

    OdpovědětVymazat
  14. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  15. Make up od Rimmelu chci koupit sestře na Vanoce a na olej na rty čtu samou chválu.

    OdpovědětVymazat
  16. My jsme měli na loňské Vánoce velký úkol. S manželem jsme si řekli, že si pořídíme saunu a tak jsme vybírali sauny na klíč. No, jako co si budeme povídat, fakt zajímavé záležitosti to jsou. :-) A musím říct, že to bylo jedno z nejlepších rozhodnutí v našem životě. Mít vlastní domácí saunu je prostě sen! :)

    OdpovědětVymazat