středa 19. října 2016

Sada pečující kosmetiky Clinique

Ani se mi tomu nechce věřit, ale značka Clinique má u mě na blogu svou premiéru. Nevím, jak je to možné, protože jejich produkty jsou mi hodně sympatické a už dlouho jsem přemýšlela o spustě z nich, a to jak péče, tak dekorativky. Jenže ta jejich cena není úplně nejnižší a všechny ty krásné miniaturky, které by si člověk potřeboval vyzkoušet, obvykle dávají až za nákup plných balení. 

Nedávno jsem si však řekla, že to musím prolomit. A když jsem na narozeniny dostala poukaz na Notino.cz (bývalé Parfums.cz), tak jsem se rozhodla zainvestovat a pořídit si tuto roztomilou sadu Clinique Hydration Solutions


Za 750 Kč jsem dostala tři štědré miniaturky, pytlíček s makeupem a pěknou taštičku. Ještě teď se mi protáčí panenky nad tou částkou, ale ani zpětně toho nelituji. 

Pytlíček s makeupem byl veskrze nanic, protože odstín 3 je pro mě hodně mimo. Když už je to testovací sada a navíc stojí tolik, mohli tam dát těch pytlíčků třeba více, aby si člověk našel ten svůj odstín. 

Zbylé tři produkty jsem ale využila na maximum a všechny mi vydržely zhruba měsíc. A radost mám i z taštičky, která je skladná a praktická, takže jsem ji hned nastěhovala do mé kabelky. 



Projdeme si teď jednotlivé produkty. Nejvíce jsem vsázela na oční krém, který byl v 5ml balení. Používala jsem ho dvakrát denně asi měsíc, což mi na dostatečné otestování rozhodně stačilo.

Krém má nulovou parfemaci a příjemnou texturu, která se dobře roztírá i dobře vstřebá. Já mám teď s očními krémy krizi, protože mám pocit, že mi nesedí vůbec nic. Ani Clinique mi neseděl na sto procent, ale určitě patřil k těm lepším, co jsem za poslední dobu vyzkoušela.

Více mi seděl ráno, protože oční okolí dokázal hydratovat, ale zároveň na něm dobře seděl makeup. K noční péči už mi přišel slabší a snesla bych i více hydratace. Na zimu by mi určitě nestačil. 

Celkově jsem ale spokojená a jsem ráda, že jsem ho vyzkoušela. Možná bych do něj byla i ochotna investovat a používala ho právě pro ranní hydrataci. 


Pleťový krém byl ve štědrém 15ml balení. Nejdříve jsem ho asi tří týdny používala jen ráno a poté ještě asi týden dvakrát denně. 

Konzistenčně je hodně lehoučký, dobře se roztíral i vstřebal, bez problémů na něm držel makeup. Co se hydratace týče, opět bych ji označila za takovou střední. Na běžný den to bylo fajn, ale dlouhodobě by bylo potřeba ho kombinovat s něčím výživnějším. 

Spadá u mě to klasické kategorie dobrý krém, ale není důvod si ho koupit znovu. Není mu co vytknout, ale ani není ničím speciální a nevidím důvod za něj dát tisícovku. Pokud bych se s ním ale někdy v budoucnu potkala znovu, nevadilo by mi to.


Na pleťovou masku jsem vsázela nejméně, ale nakonec mi právě ona učarovala. Vzoreček v sobě ukrývá 7 ml a vystačilo mi to na pět štědrých aplikací. 

Jedná se o noční hydratační masku. S těmi já obecně nemám nejlepší zkušenosti, protože mi vadí na obličeji přes noc něco nechávat, ale tady jsem s tím neměla problém. 

Texturou je to jako krém, který jsem vždy v silnější vrstvě nanesla na obličej. Do pár minut se to obstojně vsáklo do pleti. Zůstával sice ulepený pocit, ale vše bylo uzamčeno v pokožce a nikdy se mi nestalo, že bych si upatlala polštář. 

Masku jsem tedy vždy aplikovala večer místo krému a ráno jsem poté obličej opláchla. Výsledkem byla neskutečně jemná, vypnutá, hydratovaná a spokojená pleť. Opravdu jsem z toho měla dobrý pocit a ráda bych si koupila plné balení, protože tady bych se investice nebála. 

 

Jsme moc ráda, že jsem si sadu pořídila. Makeup nepočítám, ale jinak jsem měla tři plnohodnotné vzorky. Se všemi jsem byla spokojená, jen u očního a pleťového krému prostě nutně nepotřebuji plné balení. Maska mě nadchla, tam o něm přemýšlím. A rozhodně bych ráda dál prozkoumávala tuto značku.

Sadu pořídíte na Notino.cz za 749Kč. 

Máte nějaký oblíbený produkty od Clinique?

7 komentářů:

  1. Já měla od Clinique jejich tři kroky, oční krém, pastelku na rty, lesk na rty, BB krém, Pop rtěnku a řasenku. Za mě spíše průměr, ale jejich řasenka je TOP, rozhodně nejlepší objemová, kterou jsem měla a asi dlouho si nekoupím jinou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Měla jsem vzorek Moisture Surge krému a souhlasím s tebou, řasenku High Impact - ta byla moc fajn, měla jsem vzorek ze zahraničního časáku, už je to déle. Testovala jsem 3 kroky, DDML emulzi jsem si koupila ve velkém balení a stejně tak mycí gel 2, tonikum neskutečně čpělo alkoholem, takže to ne-e. Jinak ten oční krém se myslím vyrábí i ve verzi rich, kdybys chtěla něco výživnějšího.

    OdpovědětVymazat
  3. Ježiš ten název, to je fakt divné... stejně tomu podle mě budou všichni pořád říkat Parfums, nový název mi fakt evokuje nějaké tabákový výrobky :D jinak z tebou zkoušených věcí jsem měla akorát oční krém a úplně odvázaná jsem taky nebyla. Jak píšeš, na noc nebo na zimu to chce něco víc. A ani jsem si nevšimla nějakého účinku na otoky nebo kruhy...

    OdpovědětVymazat
  4. Sada vypadá dobře a podle mě by byla i fajn dárek :).
    Můj blog: Beauty by K. + u mě na blogu i na IG najdeš soutěž :).

    OdpovědětVymazat
  5. Škoda, že těch vzorečků makeupu tam nedali více. Ale tý jo ta noční maska i mě celkem zaujala, ale je mi líto dát za ní tolik peněz :D
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. Clinique má z rady All about eyes aj tento krém na oči vo verzii RICH, ktorý ja používam na noc, je dosť hutný, vyživujúci, nevhodný pod makeup a pod (aspoň pre mňa). Takže na noc verzia Rich a na deň klasika, ktorú máš ty.
    Veľmi dobrá kombinácia.

    OdpovědětVymazat
  7. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat