pondělí 17. října 2016

Relaxační akce s tetesept

Tuto sobotu jsem si užila skutečně relaxační akci. Značka tetesept nás vzala do wellness, kde nám představila zbrusu novou značku, mladší ségru teteseptu, a to t:by tetesept. Kromě novinek jsme si ale také užili obvyklého blogerského povídání, sešla se opět výborná parta a vše jsme zakončili relaxem v saunách. 


Značka tetesept je známá svými produkty do koupele a její mladší ségra jde v jejích šlépějích. Oproti klasice je ale více zaměřena ,,lifestylově" a oslovuje trochu jinou cílovou skupinu. Nabízí hravé, ale přitom kvalitní produkty, pro které nemusíte do speciálních obchodů, ale najdete je v drogerii. U nás konkrétně je exkluzivně v dm. 


K dostání jsou dvě koupelové pěny a dvoje sáčky s mořskou solí. Asi největší ohlas u nás měla pěna ,,Pro mě" s vůní fíků. Já bohužel nemám vanu, ale rozhodla jsem se, že si tento kousek nechám a budu ho rebelsky používat jako sprchový gel. :-)


Pěna s názvem ,,Odpočinek" mě zaujala asi nejméně, protože nejsem milovník květinových vůní. Ale pořád voní moc hezky a své zastánce si jistě najde. Voní po Ylang-Ylang a růžové orchideji.


Sáčky s mořskou solí také nesou sympatické názvy. ,,Porce štěstí" voní po broskvých a vanilce a ,,Porce lásky" jako šampaňské s černým rybízem. Obojí jsou opravdu krásné a věrné vůně. Až je mi líto, že je doma nemám kam nasypat. Ale beru je při nejbližší příležitosti k rodičům, kde vana je a náležitě je vyzkouším.

Domů jsme dostali nejen všechny jmenované novinky,ale také příjemný ručník a odznáček s názvem našeho blogu.


V drogerii také nyní seženete i vánoční balíčky, které navíc obsahují pěny a soli, které samostatně zatím nejsou u nás k dispozici. 


Jak už jsem psala v úvodu, sešla se nás stará dobrá parta, takže jsme spolu strávili skvělé odpoledne. 

V jedné ruce foťák, v druhé skleničku. Na blogerském setkání by to jinak ani nešlo. :-)


A nezapomněla jsem vám vyfotit ani jídlo, které bylo výborné, ale zároveň docela lehké, takže nás pak při následném saunování netížilo v žaludcích. :-)





Den ještě zdaleka nekončil. Skupinka se nám sice zúžila, ale staré dobré blogerské jádro vydrželo až do pozdních hodin. Užívali jsme si relaxu, sauny a úžasného výhledu, které toto místo nabízelo. Sem už jsem ale foťák netahala. Ale pokud jste z Prahy a máte rádi sauny, určitě se na toto místo mrkněte

Za toto krásné odpoledne moc děkuji týmu Mark Distri (kupkoskmetiku.cz).

Používáte pěny a soli tetesept? Zaznamenali jste už tuto novinku?

9 komentářů:

  1. Bylo to fakt parádní :) my už máme odzkoušeno, fialovou pěnu, ta fíková je na mě asi sladší, ale uvidím, jak se rozvoní pak ve vodě.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásná akce, čiší z ní pohoda a relax :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Novinky se mi líbí moc, až budu v dm, tak je určitě omrknu:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Super akcia, tiež by som niečo podobné u nás v SR brala. ;)

    www.rebelliouslily.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  5. Musela to být skvělá akce :) Novinku jsem ještě nikde neviděla a rozhodně vypadá dobře! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  6. zaujímavá akcia :) ten nápad s odznakom s názvom blogu je veľmi milý :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  7. Musela to být skvělá akce! A produkty vypdají nádherně!

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  9. Tam to musí být super. Určitě tam někdy zajdu. Chtěla bych si pořídit saunu domů, ale to v nejbližší době nehrozí, tak vyzkouším tuto saunu. My máme doma akorát akumulační kamna na dřevo, která jsem si koupili kvůli úspoře, tak teď nemůžu přijít za manželem s tím, že chci saunu :-D .

    OdpovědětVymazat