středa 26. října 2016

Novinky od Loreal (řasenka, tvářenka, balzám)

Minulý týden jsem mluvili o Cushion makeupu od Loreal. Ten byl sice hlavní hvězdou na posledním blogerském setkání, ale zároveň jsme dostali i další kousky. A jak už jsem psala, tak nějak se mi všechny trefily do noty a já je začala hned používat. Můžeme si je tedy zrecenzovat také. 


Začněme rtěnko balzámem Sexy Balm, na který jsem si brousila zuby od té doby, co se objevil v drogeriích. Tak nějak to přesně splňuje to, co já mám na produktech na rty nejraději. Balzámy seženete ve dvou verzích, jedny jsou sheer a dodají spíše jen letmý tón a ty další jsou krásně pigmentované. 106 Clueless je právě jedna z těch nenápadných. Nekryje plně, ale na rtech zanechá šťavnatý růžový nádech. Je velmi příjemná, srovnatelná s balzámem. Výdrž samozřejmě nic moc, tak za dvě tři hodiny to samovolně vymizí. 

Je to ale ideální věc pro ty dny, kdy nechcete nic řešit a jednoduše mít na rtech něco příjemného, ale zároveň hezkého.



Je to taková barva jara, takže i vzhledem k předchozímu článku je vám asi jasné, že ji zrovna teď nenosím denně, ale její chvíle určitě přijde. 

Sexy Balm seženete v drogeriích kolem 200 Kč v šesti odstínech.


Jedna z mnoha variant na klasiku Volume Million Lashes. Já mám obecně řasenky od Loreal hodně ráda a patří k mým stálicím. Ani tato mě vyloženě nezklamala, ale přímo střídala neskutečnou Féline, jejíž kvalit bohužel nedosahuje. 

Řasenka je technicky dobrá. Náplň výborně drží a můžete si být jisti, že se během dne nepohne. Kartáček mi také vyhovuje, mám tyto ,,plasťáky" ráda. Jen tedy bohužel ten efekt je velmi decentní. Řasy to tak letmo prodlouží a obarví, a to je tak všechno. Není to špatné a vím, že mít ji před pár lety, jsem z ní nadšená, protože právě něco obdobného jsem nosila a vyhovovalo mi to. Jenže teď mnohem častěji nosím linky a k těm to chce výraznější řasy. 




Je to fajn řasenka na běžný den, ale příště bych raději sáhla po nějaké její kolegyni. Cena je kolem 300 Kč.



A nakonec tvářenka. V těch jsem docela ,,rypák" a mám ráda krásné drahé tvářenky s nejrůznějšími reliéfy. Nakonec mě ale dokázala ukecat i tato jednoduchá kráska.

Jedná se o odstín 120 Sandalwood Pink a je to naprosto ideální barva pro pozdní léto a začátek podzimu. V září jsem ji nosila v podstatě denně. I přes svůj název má spíše než k růžové blíže k oranžové a díky drobným třpytečkám dokáže pěkně odrážet světlo.



Svými vlastnostmi je úplně v pořádku. Dobře se nanáší. V první vrstvě je velmi decentní, ale dle potřeby jde navrstvit. Výdrž je celodenní s tím, že večer již není v plné intenzitě.

Součástí balení je i zrcátko a mini štěteček, ten je ale úplně nanic. V září jsem hodně cestovala, tak jsem doufala, že si s ním vystačím, ale nakonec jsem skončila tak, že jsem tvářenku radši nanesla prsty. 

Seženete za něco málo přes 200 Kč.

A tady všechny produkty v akci, včetně Cushion makeupu. Všechny produkty jsou ideální pro nenáročný lehký look všedních dní.


Se všemi produkty jsem spokojená. Snad jen řasenka by mohla být o něco výraznější, ale to je celé o osobních preferencích. Loreal je podle mě ,,perlou" našich drogerií a jejich produkty dosahují kvality daleko dražších kousků. Já osobně mám značku ráda, a tyto novinky mě v tom jen utvrdily.

Za poskytnutí produktů k recenzi děkuji zastoupení Loreal.

Co vy a Loreal? Jaký je váš oblíbený produkt?

9 komentářů:

  1. Ta řasenka mě dost zaujala.
    Můj blog: Beauty by K. + na IG i na blogu probíhá soutěž!

    OdpovědětVymazat
  2. Rtěnkobalzám mě zaujal, mám podobné produkty moc ráda.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Mě se moc líbí ta tvářenka :). Jinak mám od L'oreal ráda rtěnky a make-up True match. BeautyOfLife blog

    OdpovědětVymazat
  4. Mě tady právě jen zaujal rtěnkobalzám, takové produkty já osobně mám velmi ráda a je hezky jemný :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  5. Sexy balm mám doma, a presne ako píšeš, je to na také dni, kedy sa mi nechce riešiť, čo si dať na pery, a vyzerá jemne ale zároveň niečo na perách mám :)
    MakeUpByVeo

    OdpovědětVymazat
  6. Líbí se mi odstín tvarenky a v DM mě zaujal i ten balzamek - bohužel už ne svojí cenou, takže ho zatím nemám.

    OdpovědětVymazat
  7. Po Sexy Balm pokukuji a určitě si chci aspoň jeden odstín pořídit.

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat