středa 6. července 2016

Kosmetická statistika (červen)

Milovníci bohatých statistik si dnes přijdou na své. Červen se tak nějak zvrhl v jeden velký nákup a plno dárků, takže jsem to vytáhla na skutečně rekordní číslo, za které by se nemusel stydět ani tradičně nejbohatší prosinec. Nebudu vás napínat, novinek je 52. Se spotřebováváním to trochu vázlo a nakonec jsem nastřádala jen 17 kousků.

Novinky

Myslím, že to ani nepotřebuje komentář. Snad jen, že mi to dalo pořádnou práci vyskládat na jednu fotku. A také to potom uklidit. :-) Je to neuvěřitelná kombinace mých nákupů, spoluprací a dárků od známých a rodiny, které jsem dostala k narozeninám. 


Dermacol mi v červnu posílal balíčky hned třikrát. První obsahoval narozeninový dárek v podobě jejich nového parfému. Docela se mi líbí, i když ho nechám spíše na zimu. Poté následovala letní péče o tělo. Opalovací krém s SPF 50 se bude rozhodně hodit a vůbec nevadí, že je pro děti. :-) Mléko do sprchy i klasické tělové mléko jsou také fajn, již mají své místo v koupelně. A nakonec přišel balíček plný letní dekorativky. Nechala jsem si jen pár kousků, o zbytek si budete moct brzy zasoutěžit.


Náhodné dárky od známých, kolegů i rodiny. Jsem ráda, že se mi už lidé nebojí kupovat kosmetiku. Vždyť je to se mnou přece tak jednoduché. Nadšená jsem ze všech věcí. 


Tyto dárečky jsem si pro změnu kupovala sama. V Sephoře jsem byla rovnou dvakrát. Naháněla jsem paletku Sweet Peach od Too Faced. Než se to zadařilo, nakoupila jsem i jiné věci. Linky Sephora a bronzer Benefit. Tvářenky byly jako dárek k narozeninám a miniaturka opalovacího krému Clarins jako dárek k nákupu. 


Miniaturky termální vody Avéne jsou letní nutnost. Já si je ráda kupuji v lékárnách v rámci dárkových balíčků, kde za super peníze najdete jak termální vodu, tak spoustu dalších miniatur. 


Doplnění nezbytností. Sérum na vlasy Dove bylo navíc jako dárek k nákupu.


V červnu jsem byla v Břeclavi, kde ráda navštěvuji drogerii, kde mají komplet sortiment spousty zajímavých značek. Sáhla jsem po Ziaja a Lirene.


Micelárku Lirene a Bi-oil jsem dostala od eshopu kupkosmetiku.cz. Zásobičky Tony and Guy mi daly kolegyně. Hned jsem se zamilovala do slaného spreje. 


Milé pozornosti jsem dostala od eshopu jasminkashop.cz, kde pravidelně nakupuji svíčky, ale najít se tam dá i zajímavá kosmetika. A nakonec jsem dostala i ručně vyráběný lak z eshopu lakilaki.cz.


V červnu jsem pokračovala nákupem všemožných časopisů se zajímavými dárky. V Yves Rocher jsem sáhla po klasickém odličovači a také nové vůni, která je super na léto. Labello se na fotku přimotalo omylem, už je zvěčněno výše.

Spotřebováno

Není každý měsíc posvícení. Oproti novinkám je toto velmi skromná hromádka, která se navíc z velké části skládá z miniaturek. V červenci bych to ale snad měla dohnat, všechno mi zrovna dochází. 


1) Si Belle Chloé - Nějak se mi ta moje Chloé rodinka začala rozpadat. Měla bych ji obnovit. Tohle však byla loňská limitka. Byla to jarní květinová vůně, okořeněná pro Chloé typickým pudrovým ocáskem. Tato značka je pro mě srdcovka, takže si určitě další vůně pořídím.

2) Odlakovač Dermacol - Jasná stálice. Nedám na něj dopustit a vystřídalo ho rovnou nové balení.

3) Micelární voda Avéne - Taková klasika. Dostala jsem miniaturu jako dárek, vypotřebovat se dala v pohodě, ale plné balení neplánuji.

4) Zubní pasta Zendium - Mám tuto značku ráda a musím říct, že Sensitive mi sedí o něco více než klasická modrá řada.

5) Kondicionér Marilou BIO - Jeden z mála kondicionérů, které jsem mohla v klidu používat a nezatěžoval mi vlasy. Byla jsem spokojená, ale opakovaný nákup zatím neplánuji.


6) Pudr na objem Loreal - Svého času to nebyla špatná věc, objem to skutečně umělo vytvořit. Jen mě po tom neskutečně svědila pokožka hlavy, takže znovu asi nepořídím.

7) Krém na ruce EOS - Taková srandička. Jako ozdoba na stole dobrý, jako krém na ruce hodně průměrný. Znovu ho nepotřebuji.

8) 9) Sprchový gel a tělové mléko Loccitane - Obojí s vůní verbeny, což je naprosto úžasná letní vůně. Oba produkty jsem si užívala. Plným balením bych nepohrdla, ale tato značka mi přijde nesmyslně drahá a ty peníze bych za to nedala. Jsou to sice fajn produkty, ale pořád jen obyčejný sprcháč a mléko.


10) Micelární voda Bourjois - Byla fajn, patřila k těm lepším, co jsem kdy vyzkoušela, navíc péče od této značky je mi obecně hodně sympatická. Možná si ji v budoucnu pořídím znovu.

11) Tonikum Loreal - Tohle bylo zklamání. Neuvěřitelně z toho čpěl alkohol a při pravidelném používání to doslova oddělalo obličej. Používala jsem to výjimečně, jen když mě hodně trápilo akné. Znovu si ho nepořídím.

12) Sprchový gel Dermacol - Aroma Ritual je klasika a nejnovější hruškový přírůstek se také povedl. Jak jste si mohli všimnout výše, už mám další balení do zásoby.


13) Linky Essence - Technicky byly dobré, jen tedy vydržely asi na tři použití, potom se hrot zlomil. Znovu si je pořizovat nebudu.

14) Krém Avéne - Začínám zjišťovat, že krémy od této značky mi hodně sedí. Tento konkrétně je určen na první vrásky, a tak přemýšlím o tom, že bych si pořídila plné balení.

15) Olej Nuxe - Krásně voní, je dobrý. Nemám s ním problém, ale na druhou stranu, neuhranul mi natolik, abych dala pětistovku za plné balení.

16) Rozjasňovač Benefit - Tato slavná lahvička mě hodně bavila a je to vpodstatě jediný krémový produkt, který v líčení snesu. Ráda bych si ho koupila znovu, ale jen v této miniatuře. Plné balení je zbytečně, protože i tento prcek mi vydržel tři roky.

17) Rozjasňovač Mememe - Toho jsem při čistce také přihodila. Moc jsem ho nepoužívala, protože efekt je téměř nulový. Po dvou letech je nejvyšší čas se s ním rozloučit.

Červen byl bohatší než jsem na začátku předpokládala. Mé zásoby jsou ale nyní opravdu přeplněné a začíná mi docházet místo na skladování. Červenec tedy bude ve znamení šetření. Pár kousků samozřejmě bude, protože budu ještě proměňovat dárkové poukazy, co jsem dostala, ale jinak plánuji menší stopku. Tím spíše, že v srpnu plánuji zase utrácet, ale o tom zase až příště.

Co vy a červen? Doplňovali jste letní výbavu?

24 komentářů:

  1. 52 novinek je úžasné číslo. Teď budeš jenom testovat a každý den používat něco nového :-) Jsem asi jediná, kdo si nepořídil miniaturky L´Occitane. Závidím Peach paletku, určitě je skvělá
    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Moje Spotřebováno je podle tvého jako Popelka :-) Spoustu věcí mám a znám, např.miniaturky O'Loccitane jsem kupovala taky, jejich vůně je dokonalá.
    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
  3. To je neuvěřitelný číslo, tolik novinek. U mě byl červen naopak velmi skromný měsíc. Líbí se mi balíčky od Dermacolu a paletka Too Faced, ta je překrásná. Jinak se mi také v červnu povedlo spotřebovat krém Eos a na hruškový sprcháč se teprve chystám.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  4. Uz som sa tohto clanku nevedela dockat ;) Ja som si minuly mesiac odskocila na "mensi" nakup do rakuskej DM a Bipa, takze mam noviniek na moje pomery tiez pomerne dost, ale k cislu 52 sa nedopracujem snad ani za pol roka :) Ak spravne pocitam, tak mam 21 noviniek z toho 5 malych baleni. Uz sa tesim na tvoju statistiku za jul :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jak jsi dopotřebovala to tonikum od Loreal tak já ho měla taky akorát v rozjasňující verzi a na obličeji mi udělalo pěkné peklo.
    Novinek je spousta a samé zajímavé, pěkné :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Podle mě museli změnit jejich složení. Měla jsem ho tak dva roky zpátky a bylo v pohodě, ale teď na něj slyším kritiku ze všech stran a samotné mi nesedělo.

      Vymazat
  6. Ta paletka Too Faced je překrásná..bohužel, u nás nedostupná. Ale nákupy celkově vypadají skvostně a vůbec se nedivím, že dochází místo na skladování, je toho opravdu kupa:-) Taky jsem doplňovala zásoby víc než bylo třeba a snad aspoň tyhle dva prázdninové měsíce se mi podaří v nákupech zkrotit:-)

    OdpovědětVymazat
  7. Stáňo, tu broskvovou paletku ti upřímně závidím, je nádherná <3

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to byl opravdu bohaty mesic, skvele novinky :-) Zaujala me micelarka od Bourjois, urcite po ni mrknu :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  9. Tak to byl opravdu bohaty mesic, skvele novinky :-) Zaujala me micelarka od Bourjois, urcite po ni mrknu :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  10. Wow, tak ty máš toho teda veľa :D
    najviac ma zaujala micelárka od Bourjois. Segra má nejaký krémový odličovač očí a veľmi si ho pochvaľuje, takže si ju možno zaobstarám na návšteve Prahy, ak mi nejaké financie zvýšia :D
    World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  11. Moc pekný článok ♥ Všetko sú to zaujímavé produkty :)
    Girl with pink nails

    OdpovědětVymazat
  12. Waaau, 52 věcí, jedeš :O Ten hruškový Dermacolí sprcháč potřebuju vyzkoušet.

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  13. Tomu se říká pořádná várka! Dodatečně ti přeji taky vše nej k narozkám. Parfémy od Dermacolu by mě zajímali jak voní. Miniaturky kosmetiky se teď v létě na cestování určitě hodí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji za přání. Všechny vůně Dermacol jsou hodně silné a zároveň zvláštní. Opravdu si s tím vyhráli a je to zase něco jiného.

      Vymazat
  14. No ty novinky je teda sílá a jedním slovem wow! :)
    Miska blog

    OdpovědětVymazat
  15. by ma zaujimal ten odlicovac od YR uz sa ho dlhsie chystam kupit ale stale vaham
    inac riadny kopec noviniek :)
    galantosfun

    OdpovědětVymazat
  16. Nuxe olejíček jsem taky měla jen v miniatuře a nějak pořád nechápu, co na něm všichni mají, stejně jako na jejich medovém balzámu na rty v kalíšku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také tam nevidím žádný výrazný rozdíl oproti jiným olejům. Ale voní krásně, na to možná spoustu lidí naláká.

      Vymazat
  17. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj, mě by třeba zajímalo srovnání olejicku Nuxe s Nutrigold od Lorealu. Nemela jsi?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měla jsem od něj jen vzoreček. Největší rozdíl mezi nimi je, že Nuxe je multifunkční a hod se na všechno, ten loreal je jen na obličej. A musím říct, že mi nesedl. Póry se mi ucpaly dříve než jsem stihla pytlíček spotřebovat. Na druhou stranu, Nuxe používám na tělo. Na obličej jsem ho zkoušela párkrát a také to pro mě není úplně ono.

      Vymazat
    2. Díky za odpověď. Ja právě Loreal používám a spokojenost. Krásně se vsakne a voní. Pory mam ucpane pořád... Ted jsem testovala i olej od Avonu a prisel mi fajn. Jen tak hezky nevoni. Na telo to používat nechci.

      Vymazat
  19. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat