středa 10. února 2016

Zimní radosti EOS

EOS mánie se objevuje v pravidelných vlnách. Nejdříve je všichni chtějí a milují, poté je všichni zatracují, ale nakonec je jich stále všude plno. Stejně jako v mých zásobách. Od té doby, co mi kamarádka přivezla můj první balzámek z Ameriky, mám doma vždy aspoň jeden. V poslední době se k nám dostali i krémy na ruce, takže jsem musela vyzkoušet i ty. 

Aktuálně mám tedy vanilkovo mintový balzám a okurkový krém na ruce.



Produkty se prodávají v ochranné fólii tak, aby vám do nich nikdo nelezl dříve, než si ho koupíte a budete chtít rozbalit vy sami. :-)


Balzám na rty mám již po třetí. Je pravda, že se od sebe kousky mírně liší, a to i složením,  a asi ne každý je tak dobrý, nicméně já jsem zatím měla docela štěstí. Acai Berry byl asi nejvíce hydratační, Lemon zase obsahoval SPF a byl ideální na léto. Nyní mám Vanilla mint a jelikož větrové věci na rty miluji, jsem spokojená i tentokrát. 



Co se hydratačních účinků týče, považuji EOS za takový lepší průměr. Asi to není věc, po které bych sáhla, kdybych měla opravdu hodně suché nebo popraskané rty, ale na takové to běžné mazání během dne, když rtům nic zásadního nechybí, je to naprostý ideál. Na rtech je to příjemné, v tomto případě i lehounce mentolové, obstojně to vydrží (dokud se nenajíte), rty to nevysušuje a obstojně je chrání.

A hlavně je to opravdu roztomilé a pořád mě ten obal baví. Stejně tak i široká plocha balzámu, kdy můžete po rtech přejíždět tisíckrát a nic se vám nezlomí ani nerozpadá. Myslím si, že pro balzámové maniaky je to nutná výbava.



Krém na ruce je pro mě novinka a kupovala jsem si ho před koncem roku. Opět je tady na prvním místě roztomilé balení a poté až všechno ostatní. Krém  ve tvaru vajíčka je opravdu prcek a hravě se vám vejde do dlaně. (Obsahově má 44 ml)



Krém je hodně lehoučký a roztírá se jedním tahem. Stejně tak rychle se vstřebá. Zůstává svěží okurková vůně. Pozor, kdo ji nemáte rádi, zkuste raději jinou variantu. 

Hydratace je zcela průměrná. Rukám to nijak neublíží, přes den jim dodá nějakou tu péči a nijak nezdržuje při aplikaci. Je to takový ideální kousek na pracovní stůl na takové to letmé přemazání, hlavně pro ten pocit, nežli nějaký zásadnější efekt. Na noc nebo na hodně suché ruce bych ho asi nepoužívala, nepomohl by. 

Opět bych to brala jako roztomilost pro kosmetické maniaky nebo jako milý dárek. 


Složení je z 90% přírodní.


Já jsem ráda, že oba kousky mám a nespatřuji na nich nic špatného. Asi raději mám balzámy, u kterých jsem si jistá, že je budu kupovat opakovaně. Krém jsem brala spíše jako srandičku na vyzkoušení. Svými vlastnostmi jsou spíše průměrné, ale v kombinaci se svým nevšedním vzhledem se z nich stávají pěkné ozdobičky kosmetických stolků nebo vděčné dárky pro známé. Za sebe vám je určitě můžu doporučit.

Kupovala jsem na parfums.cz, kde můžete vybírat z mnoha variant. Balzám vyjde na cca 150 Kč, krém je o nějakou desetikorunu dražší.

Máte něco od EOS vyzkoušené?

14 komentářů:

  1. Nemůžu této značce přijít na chuť. Na druhou stranu pokud je hydratace průměrná, mohlo by mi to svědčit. Nemám ráda příliš mastné krémy

    Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  2. Mám balzám na rty a to v ostružinové verzi. Ségra mi jej přivezla z USA za pár kaček. No a já jsem spokojená. Nádherně voní a chutná a v hydrataci je to průměr. Takové roztomilé každodenní mazání, když rty nemají nějaký problém. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Krém som si nedávno kúpila (ružový) a som dosť spokojná. :) Balzamy síce nie sú najlepšie, no aj tak ich mám veľmi rada. Mám tri - mint, lemon a strawberry.

    http://nicolland.blogspot.co.at

    OdpovědětVymazat
  4. Balzám na rty je super pod rtěnku, ten krém mě neoslovil a další nepotřebuji :)
    HAUTE BASICS urban decay giveaway

    OdpovědětVymazat
  5. já měla růžový krém na ruce a nebyl vůbec nic moc, pro mě spíš zklamání :-(

    OdpovědětVymazat
  6. Kremy na ruky ma vobec nelakaju. Mam rada vyzivne hutne kremy a 44 ml je za tu cenu skutocne malo. Balzamy na pery mam 2(mandarinkovy s SPF a cerveny - summer fruit, ci ako sa vola) a som spokojna.

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám verzi borůvka, jahoda a citron, k Vánocům jsem dostala i ostružinu. No, zbožňuji jejich roztomilé obaly, to ano, ale hydratací a výživou to úplně bomba není, ale i tak je mám ráda:-)

    OdpovědětVymazat
  8. :) přesně jak si napsala, mám je na stole v práci, protože po namazání rukou například, mohu hned fungovat a nemusím čekat na zaschnutí, nebo si s tím neulepím doklady a stůl, ale na pořádnou hydrataci je tu něco jiného.

    OdpovědětVymazat
  9. U Eosu mě taky hodně baví jejich obaly. Mám doma balzám na rty summer fruit, ale vůbec mi nevoní. S hydratací souhlasím, na popraskané rty bych taky použila něco jiného. Měla jsem i krém na ruce fresh flower a s tím jsem byla velmi spokojená. Byl takový lehký a navíc krásně voněl. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Mám od Eos balzám na rty s borůvkovou vůní. Mám na to podobný názor - hydratace a výživa je spíš průměrná, takové Labello je v tom o hodně lepší. Eos mám ráda hlavně kvůli té chuti a vůni.

    OdpovědětVymazat
  11. Ten krém si chci pořídit ale nemohu ho momentálně sehnat :(
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  12. Ja jsem ji kdysi ch6ela vyzkouset, ale ted uz moc nechci. Stoji hodne penez na celkem obycejny balzam.

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  13. EOS balzám na rty je, podle mě, průměrný. Ale Eos krém na ruce je super.

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  14. Já ten vanilkovo-mintový EOS mám, ale vůbec z něj necítím vanilku ani mentol :/

    Kosmetický wishlist 2016

    OdpovědětVymazat