středa 17. února 2016

Zimní oblíbenci aneb mix recenzí

Rozhodla jsem se připravit pravidelnou čtvrtletní rubriku o sezónních oblíbencích a jelikož se zima (snad) pomalu blíží ke konci, je nejvyšší čas si zrekapitulovat, co mi v tomto mrazivém období ulehčovalo kosmetický život. A samozřejmě, jak je u mě v poslední době dobrým zvykem, půlku věcí už mám dávno vypotřebovanou a recenzovat jsem je měla ideálně v prosinci, ne v únoru. :-)

Parfemovaná voda Hugo Boss Nuit


Mojí top zimní vůní se stala tato černá lahvička od Hugo Bosse. Tahle vůně si mě jednoduše našla. Na první dojem mě nenadchla, protože jsem ji ze sebe necítila. Jenže mé okolí reagovalo jinak a sklízela jsem nadšená komentáře vždy, když jsem ji zkusila. To mě dovedlo až k jejímu nákupu. Jak na mě voní, vlastně nevím dodnes. Jednoduše se mnou splyne a patříme k sobě. Vzájemně o sobě nevíme, ale okolní svět nás vnímá pozitivně. A o tenhle dokonalý soulad by mělo u vůní jít především. Jsem s ní moc spokojená. 

Tonikum Lirene


Jak jistě víte, tonika u mě mizí rychlostí blesku, a tak tady máme další kousek. Tonika od Lirene mám obecně hodně ráda. Měla jsem jich již několik a nikdy nezklamaly. Stejně tak tomu bylo i u tohoto hydratačního kousku. Tonikum dokázalo pleť hezky dočistit, lehounce hydratovat a přitom nelepit a pleť nezatěžovat. Celkově jsem z něj měla hodně dobrý pocit a zvlášť v kombinaci s cenou kolem 70 Kč jsem ho určitě neměla naposledy. (PR produkt)

Tělové mléko Yves Rocher


Tuto bio řadu od Yves Rocher mám hodně ráda. Je z více než 90% přírodní, obsahuje med a oříšky a voní jako marcipán. Už jsem měla krém na ruce a balzám na rty a potěšilo mě i tělové mléko. Konzistenčně to dělalo čest svému jménu. Bohužel se to hůře roztíralo, ale ta vůně i následná hydratace to vyvažovala. Asi ho nemusím mít hned znovu, ale jsem ráda, že jsem ho měla a na zimní mazání bylo docela fajn. 

Plátýnková maska Rival de Loop


Na plátýnkové masky jsem hodně ulítlá, takže když jsem se dozvěděla o docela levná drogérkové variantě, musela jsem ji hned vyzkoušet. Maska není vůbec marná. Má velmi nenápadnou pudrovou vůni a dokáže pleť hezky zhydratovat. Navíc stojí ani ne 25 Kč, což je fakt super. Nicméně Missha masky jsou pořád o třídu lepší, takže budu používat spíše je.

Micelární voda Bioderma

U micelárních vod jsem vždy tíhla k hydratačnějším variantám, protože ty běžné moji pleť často vysušují. To byl problém i slavné růžové Biodermy. Tuto modrou mi darovala kamarádka a jsem z ní naprosto nadšená. Obsahuje všechny benefity, jaké mám její ségra růžovka a k tomu navíc mě po ní pleť nepne a je naprosto spokojená. Stala se tak mojí micelární královou a pro mě je právě tato lahvička tou nejlepší micelárkou. Určitě ji nemám naposledy. 

Tělový peeling Avon



Peelingy používám jen velmi zřídka, zhruba jednou měsíčně, ale svoji cestu do mé koupelny si přeci jen našly a vždycky tam nějaký je. Nyní je to tato laskomina od Avonu. Oficiálně má vonět jako bambucké máslo, ale ve skutečnosti je to daleko lahodnější. Ve mně vždy vzbuzuje vzpomínku na Vánoce a maminčino cukroví. Ta vždycky rozpustí cukr a do vzniklého karamelu přidá kondenzované mléko. Nakonec do toho nasype burizony a vytvaruje kuličky. A tenhle peeling voní na chlup stejně. Asi v tom hraje roli i moje fantazie, ale já tam cítím i ty burizony. :-) Je to prostě sladká cukrovo karamelovo krémová vůně a po celou dobu, kdy to na sebe mažu, mám chuť to sníst. 

Co se účinků týče, peeling je velmi jemňoučký a obsahuje menší množství drobných cukrových částeček. Pro mě je to naprostý ideál a ten efekt na kůži vidím. Je viditelně hladší, ale zároveň není podrážděná nebo vysušená. Kdo má rád drsnější peelingy, asi to nebude pro něj to pravé. (PR produkt).

Jakého pečujícího pomocníka používáte v zimě vy?

8 komentářů:

  1. Biodermu Hydrabio miluju, zvlášť pak jejich sérum :)

    OdpovědětVymazat
  2. Peeling od Avonu jsem měla a taky jsem docela měla chuť ho sníst, ta vůně k tomu vybízela:-D No a hydratační tonikum od Lirene teď právě používám a jeví se mi fajn, až budu v dm, tak si pořídím další:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Jejda, tonikum od Lirene mám taky někde doma, úplně jsem na něj zapomněla :-)

    Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Hugo Boss parfém ani tenhle černý ani bílý mi vůbec nevoněly ale každá jsme jiná. Ten peeling od Avonu mám a používám ho moc ráda.

    OdpovědětVymazat
  5. Ja mám momentálne veľmi suché čelo, čo sa čudujem, keďže vonku už nie sú také mrazy a rozmýšľam nad nejakou maskou, tak asi sa pozriem po tejto z DMka :) už som od nich nejaké vyskúšala a za tú cenu určite nesklamali.
    Original copy blog

    OdpovědětVymazat
  6. Take mam vuni hugo boss tuhle v cernem a voni mi naprosto dokonale. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovědětVymazat
  7. Tá špecialita z burizónov a karamelu je veľmi chutná, robievame ju doma a často mi ju robievali aj na intrák, nech tam nezhyniem od hladu. Mne micelárka Bioderma tá ružová vôbec nesedí, jedine tá zelená, po ružovej mi ostáva na pleti taký nepríjemný lepkavý povlak.
    Bianka

    OdpovědětVymazat
  8. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat