pondělí 18. května 2015

Sladký peeling Dermacol

Dermacol před nedávnem uvedl na trh nové peelingy spadající do všemi oblíbené řady Aroma Ritual. Vizuálně byly úžasné, ale byla jsem přesvědčená, že mě to tentokrát mine. Sice už nějaký čas peelingy používám, ale jen velmi sporadicky a hlavně co nejjemnější. Tohle přesvědčení mě však opustilo v momentě, kdy jsem tuto voňavou krabičku držela v ruce. Vůbec nevadí, že peelingy moc nepoužívám, tohle je tak krásné a voňavé, že to prostě nikomu nedám!



Vůně je prostě boží, tak jak už je u Aroma Ritual dobrým zvykem. Je tedy pravda, že zrovna kombinace jahoda - rebarbora nikdy nepatřila k mým favoritům. Sprcháč i mléko mi přijdou takové ostré a rebarbora nedává jahodě příliš prostoru. U peelingu mi to přijde malinko jiné. Je to sladké, šťavnaté, jahodové a kapku zvýrazněné právě rebarborou. Vůně jde cítit jen pří aplikaci, jinak se na kůži bohužel neuchytí.



Konzistenčně je to cukrová hmota. Jsou to zrníčka cukru ponořena do mastnější tekutiny. Vše to drží dobře pohromadě, takže se to dobře nabírá a koriguje se množství. Na pokožce cukr začne tát a tekutina lehounce napění. 

Já osobně, jelikož je cukr na mě příliš hrubý, hmotu vždy chvíli mnu v dlaních, než se zrníčka trochu zmenší a poté až aplikuji na pokožku. Nanášet jde dobře rovnoměrně, ke kůži dobře chytá a peelinguje tak, jak zrovna potřebujete. Díky rozpustnosti zrníček to jde lehce korigovat. 



Výsledek je takový klasický, jak lze u cukrového peelingu předpokládat. Kůže je obroušená a sametově hebká. Po aplikaci vždy ještě použiji klasický sprcháč a určitě se i namažu krémem, protože kůže přece jen dostala trochu zabrat.

S tou hrubostí to u mě berte s rezervou. Opravdu nejsem velký příznivce peelingu a má hranice toho, co už je hrubé, je velmi nízko. Pokud máte citlivou pleť nebo také peelingy příliš nepoužíváte, bude Dermacol docela hrubý. Pokud však peelingy používáte běžně a hrubost naopak vyžadujete, bude pro vás naprosto ideální.

Já sama ho ve své koupelně nechám a zhruba jednou za 3 - 4 týdny ho opatrně použiji. Ta cukrová hmota je prostě sympatická a nádherně voní. A co si budeme povídat, ono taková péče tomu tělu čas od času prospěje. 


Peeling seženete ve třech voňavých provedeních - jahoda/rebarbora, hrozny/limetka a vodní meloun. Koupíte ve všech drogeriích za 150 Kč. Pokud aktuálně sháníte letní peeling, tohle je skvělá volba.

Za poskytnutí produktu k recenzi děkuji PR Dermacol.

Co vy a peelingy Dermacol? Už jste je zkoušeli?

14 komentářů:

  1. Ještě jsem je v DM nezahlédla, ale chystám se tam tento týden, tak je omrknu :)

    OdpovědětVymazat
  2. viděla jsem melounový a ten mi srmdí.. :( Ale na tenhle se ráda mrknu díky za tip :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/me-elfi-zlaticko.html

    OdpovědětVymazat
  3. Ta vůně mě hrozně láká, ale mám hrozně citlivou pleť , můj peeling vypadá tak, že si namýchám kokosový olej s cukrem, cukr obrousí a kokosový olej uklidní podrážděnou pokožku a vyživý. Tenhle bych klidně vyzkoušela , ale bojím se , že se mi pak rozjede ekzém , tak radši volím šetrnější peeling než pak vyhodit dermacolí do koše.

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám ten melounový a je super. Až ho dodělám, tak se chystám na ten s hrozny a limetkou. Ten je snad nejsvěžejší a na léto jako dělaný. Měla jsem ho i jako sprcháč a tělový olej a voněly bezkonkurenčně. Teď mě Dermacol moc potěšil s novými gely Rozpustilý citron a Mandarinkový sorbet, na ty už se taky chystám :)

    www.simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Přesně tuhle parfemaci mám v merku, jahodovo-rebarborová vůně mně potěšila už ve sprchovém gelu, tak bych moc ráda vyzkoušela i tenhle peeling. A do budoucna bych chtěla vyzkoušet i melounovou variantu:-)

    OdpovědětVymazat
  6. Je to urcite skvela vec a chtela bych si ho casem poridit, ale mam toho ted dost :D
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Mě štve, že není v kávové a pomerančové vůni, jinak je ale už delší dobu na mém wishlistu :) Jen mě meloun vůbec neláká, hrozny s limetkou nebo jahody a rebarbora už zní fajn :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  8. Podle toho jak popisuješ vůni to musí být k sežrání !
    LENNY MALI
    in Denmark

    OdpovědětVymazat
  9. Nenávidím když bydlím v úúúúplném zapadákově, a tyhle sem produkty ještě nedorazily :'(

    OdpovědětVymazat
  10. Mám hroznový peeling a taky je na mě moc hrubý :(.

    OdpovědětVymazat
  11. Mám ho v melounové verzi a ještě jsem ho nezkoušela. Musím ale říct, že úžasně voní :)
    High Heels & the City

    OdpovědětVymazat
  12. Tento peeling mě neskutečně láká =)

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  14. Úžasný článek.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat