neděle 31. května 2015

Nový beauty box na scéně

Tento týden mě čekalo jedno hezké kosmetické překvapení, a tím je nový beauty box od eshopu kupkosmetiku.cz. Vůbec jsem nevěděla, že mi přijde a i když proběhly klasické peripetie s poštou, tak jsem jej nestihla zahlédnout jinde a neměla jsem tušení, co otvírám. A tak jsem po dlouhé době mohla zažít tu radost při otvírání krabičky a přehrabování se nové kosmetiky. Tenhle pocit je na celé vizi těchto boxů naprosto nejlepší a stojí prostě za všechny peníze. A tím u mě bylo splněno, bez ohledu na to, co budu dělat s obsahem. I když samozřejmě, i ten stojí za řeč. 


Samotný vzhled krabičky je totožný se slavnějšími kolegyněni. Krabička je vizuálně krásná, pevná a určitě najde využití. V boxíku na vás čeká průvodní dopis a pod kopou žlutých pilin spoustu produktů. Za cenu 249 Kč máte slíbena 4 plná balení a k tomu několik menších vzorečků. Vše vychází logicky ze sortimentu eshopu. Krabička má dle prvních reakcí kladné přijetí a pokud vše vyjde, mohli bychom se na ni těšit v čtvrtletních intervalech. 

Rtěnka a řasenka Essence

O dva zástupce dekorativní kosmetiky se postaral Essence a novinky z posledního update. Řasenka Plumb no clump a nude rtěnka. Jednotlivé odstíny rtěnky se box od boxu lišily a já jsem dostala 04 Its Nude Time, což je hodně světlá, až pomalu korektorová barva. Ještě jsem se úplně nerozmyslela, jestli do ní půjdu, trochu se té barvy bojím. :-) A řasenka se nikdy neztratí.

Čisticí gel Lirene

Tahle lahvička mi udělala největší radost. Vypadá to na dost netradiční odličovací přípravek, a takové věci já zkouším ráda. Jedná se o micelární gel, který jde použít na mokro i na sucho. Tak jsem na to hodně zvědavá. Zrovna teď jsem tedy začala zkoušet jiný gel, takže Lirene musí počkat, ale určitě se dočkáte samostatné recenze. Každopádně je super, že v boxu dostal prostor takhle zajímavý produkt, kterého by si člověk v regálech asi ani nevšiml, ale přitom toho může tolik nabídnout.

Sprchový gel tetesept

Sprchový gel od tetesept se taktéž objevil v několika verzích, a na mě padla Aktivita. Jedná se o hodně svěží citrusovou vůni, která opravdu probudí. Sprcháče od této značky jsem ještě nezkoušela, takže po nich ráda sáhnu. I když tedy, když se podívám na své zásoby sprchových gelů, dostane se na něj asi tak za rok, v tom lepším případě. :-)

Vzorečky Sebamed

Bez vzorečků Sebamed by to nešlo. Mám tyto miniaturky docela ráda, protože jsou super na cestování. Nejvíce mě nadchl opalovací krém, který se teď v létě v kabelce neztratí. Tonikum už jsem jednou zkoušela. Sice je na můj vkus moc alkoholové, ale při cestování se opět neztratí. Kondicionér už mám ve velkém balení a moc mi neubývá, takže tento vzoreček spíše rozdám.

Pytlíkové vzorečky

Na závěr dva pytlíčky. Pleťový krém mě potěšil moc, protože o Lirene chci výhledové nějaký zkusit, takže je super, že si ho můžu takhle osahat. CC krém mě nechává chladnou, protože je v naprosto nemožném oranžovém odstínů. Klasický problém.

Celkově mi krabička jednoduše udělala radost. Moc dobře víte, že jsem měla pro beauty boxy od jak živa slabost a docela se mi po nich stýská. Samozřejmě to asi nebude pro každého. Box bude vždy vycházet ze zásob eshopu, takže značky se budou logicky opakovat, jen se vždy budou objevovat sezonní novinky. S tím je potřeba počítat. Hodně lidí to přepočítává i na peníze, takže za box dáte 249 Kč (plus poštovné nebo při osobním převzetí zdarma). Hodnota produktů v tomto boxu činila 394 Kč + vzorečky. 

Je na každém, jestli se pustí do kosmetické překvapení, já osobně se však na letní edici nemůžu už teď dočkat.

Za poskytnutí krabičky k recenzi děkuji eshopu www.kupkosmetiku.cz.

Aktuální krabička je stále v prodeji a seženete ji zde.

Zaujal vás tento beauty box?

18 komentářů:

  1. Ten gel od Lirene je super :)

    http://www.svetsminek.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Keby som zaplatila 249 Kc a prislo by mi toto, tak by som bola velmi sklamana (slusne povedane). Zase raz sa mi potvrdilo, ze asi nie som vhodna cielova skupina na boxy akehokolvek druhu.

    OdpovědětVymazat
  3. Boxík se hodně povedl :) Škoda, že jsem o něm zrovna nevěděla když jsem byla v Česku, hned bych si ho objednala. :) Všechny produkty bych totiž využila :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  4. Pro mě by to byly vyhozené tři stovky, protože kosmetiku od Essence si můžu koupit ve výprodeji za 20Kč. Lirene mě vůbec nebaví, jediné co by mi udělalo radost je sprcháč od Tetesept.

    OdpovědětVymazat
  5. Pre mňa to je dosť nezaujímavý box. Jedine čo ma zaujalo je sprcháč Tetesept, pretože som o ňom ešte nič nepočula :-) Takže pre mňa by to bola novinka :-)

    OdpovědětVymazat
  6. mě zaujal ten gelík od Lirene, tak se budu těšit na recenzi, tetesept jsem nezkoušela , řasenky od essence mám ráda , akorát ta rtěnka je teda opravdu moc světlá. Sebamed je super , ale odzkoušenou mám jen dětskou řadu, a vzorky asi neurazí nikoho, jsem zvědavá na další boxík.

    OdpovědětVymazat
  7. Mě se právě líbí to překvapení, ted mi přišla Beauty bag z kosmetika-usa.cz, ktetá mi udělala radost. Tohle by mě také potěšilo, na druhou stranu vše seženu v drogerii, takže asi bych neobjednávala pravidelně, ale kdoví, také mám slabost :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  8. Ten pocit při otvírání krabičky a zjišťování co je uvnitř ní je úžasný:-) Ale u tohoto boxu bych byla z obsahu vyloženě zklamaná, nezaujal mně.

    OdpovědětVymazat
  9. celkom ma zaujal, ale u nás je k dostaniu myslím len dm box, takže na ten sa už teším :)
    ľúbezná

    OdpovědětVymazat
  10. Krabička je skvělá. Našla bych využití pro všechny produkty. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  11. Já ze začátku byla z boxů taky nadšená a těšila jsem se na každý nový. Postupně mě ale přestaly bavit a tady ten by mě bohužel taky nepotěšil.

    OdpovědětVymazat
  12. Páči sa mi myšlienka škatuliek s prekvapením, ale čakala by som naozaj prekvapenia, niečo, čo len tak nezoženiem v drogérke. Ale pokiaľ ide o efekt, môže byť :)

    OdpovědětVymazat
  13. Pěkný boxík :-)

    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/limitovany-beauty-bag.html#more

    OdpovědětVymazat
  14. Box mě zaujal na první pohled, chtěla jsem si ho objednat, ale odradilo mě poštovné, tak jsem objednávku ani nedokončila. Když se nad boxem zamyslím, jsou tam jen věci, které si můžu koupit sama a navíc neobsahuje značky, které by mě až tak lákaly. Jsem ráda, že jsem neobjednala a nepodlehla prvotnímu nadšení, které přišlo jen proto, že bych měla nějaké překvapení.

    OdpovědětVymazat
  15. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  16. Box má fajn obsah, líbí se mi všechno až na barvu rtěnky :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojda,

    boxík je pěknej... chtěla jsem si objednat, ale platí se tam zvlášť poštovný, který je na můj vkus dražší a z toho důvodu na to kašlu...
    Jediný, co mi zaujalo je Lirene gel =o)

    OdpovědětVymazat