neděle 10. května 2015

Aktuální kosmetické novinky

Tento článek tady dlouho nebyl. V posledních dvou měsících jsem trochu ubrala tempo a nechala kosmetické novinky chvíli spát. Byť tedy samozřejmě, kdo viděl moji statistiku, úplně jsem na ně nezanevřela. Za tu dobu se však nastřádalo spoustu lákadel a je třeba si sesumírovat, co z novinek nutně potřebuji a co vynechám. Pojďte si to projít se mnou.


Pleťová řada Yves Rocher

Yves Rocher přichází s novou odnoží řady Végétal. A jsem za to ráda. Tahle jejich řada je mi neuvěřitelně sympatická, ale bohužel žádná z dosud nabízených variant mi nesedí. Modrá pro normální a smíšenou pleť hrozně lepí, zelená pro mastnou pleť vysušuje a hrudkovatí a žlutá je zase pro suchou pleť a je na mě moc hutná. Tak že by růžová řada pro citlivou pleť byla tou pravou? To ještě nevím, ale samozřejmě vyzkouším. Skladba produktů je bohatá a já si nejvíce brousím zuby na odličovací mléko a tonikum a přemýšlím i o hydratačním krému. Sensitivie Végétal je již dostupný v obchodech Yves Rocher a když použijete jejich oblíbené slevy, produkty vyjdou cenově cca kolem 200 Kč za kus.

Loreal makeup

Pojďme na smršť novinek od Loreal. Do naších drogerií doputoval celosvětově chválený makeup Indefectible. Nadchl mě na první vyzkoušení. A to prosím jen takového letmého v drogerii. Zkoušela jsem ho jen na kousek obličeje, ale vypadá to, že moc hezky kryje a byť je matující, tak nezvýrazňuje šupinky. A hlavně, je u nás dostupný v použitelných odstínech! Těch je 5 nebo 6 a mně naprosto dokonale sedí druhý nejsvětlejší v řadě. Plus pro bledulky s růžovým podtónem je tam připraven ten úplně nejsvětlejší. Kdyby měl makeup SPF, už ho mám doma, bez něj se mi ale úplně nehodí do letního makeupového arzenálu. I tak si ho plánuji časem pořídit. Cena v Rossmannu je 300 Kč, v DM je dokonce dlouhodobě zlevněný na 250 Kč.

Řasenka Loreal
Zdroj: tisková zpráva Loreal

Loreal taktéž rozšířil svoje portfolio řasenek a novinka False Lash Superstar vsází na dva kartáčky, z nichž jeden je zaměřený na objem a druhý na délku. Všechno to vypadá moc zajímavě, ale přiznám se, že ji asi hned zkoušet nemusím. Ty kartáčky vypadají až příliš obyčejně a nehezká je i cena, která šplhá cca k 250 Kč. 

Loreal paletky

Teď trocha toho kochání. Bohužel, tyto paletky do našich drogerií namířeno nemají. Zatím. Zahraniční blogerky však sází jednu pozitivní recenzi za druhou. Paletky jsou opravdu nádherné, i když se nemůžu rozhodnout, kterou bych chtěla. Ta první je univerzální, ale zase hnědých stínů mám spoustu a tu druhou bych si asi potřebovala pořádně prohlédnout, protože nevím, zda bych takové stíny upotřebila. Tahle váhavost může za to, že paletky doma nemám, i když jsem měla tu příležitost. Naprosto náhodně jsem na ně narazila ve Freeportu v Hatích. Bohužel neměli testery a já jsem na rozmyšlení měla si půl minuty, takže stihl zvítězit zdravý rozum a nevzala jsem ani jednu. Ale doteď mi to vrtá hlavou. Každopádně, kdo se budete motat kolem Hatí a toužíte po této paletce, máte možnost. Cena se pohybovala kolem 500 Kč. 

NYC BB tvářenky

Několik novinek se objevilo ve stojanech NYC. Namátkou třeba báze pod rtěnku či stíny (které vypadají divně na první pohled) nebo hned několik věci s přízviskem BB, které v sobě pro tentokrát ukrývá slovíčka be beautiful. Nejvíce mě zaujaly tvářenky. Sama tedy krémové tvářenky nepoužívám, ale kdo z vás ano, tyto kousky určitě stojí za povšimnutí. Sehnat jdou u nás dvě barvy, obě univerzální a slušivé. Na ruce vytvořily hezký efekt a hlavně, vůbec to nešlo dolů. :-) Cena je 100 Kč. 

Gabriella Salvete matné laky na nehty

Gabriella Salvete stále vsází na svoji slávu, která se motá především kolem laků na nehty. Po návalu písku a třpytek přichází s umírněnou matnkou kolekcí a něžnými jarními barvami. K dispozici jsou čtyři barevné laky a dva efektové kousky, které zaručí stoprocentně matnou manikúru. Asi nejsem úplně cílová skupina, ale ten růžový lak mě možná trochu láká. Cena je kolem 100 Kč za kus.

Makeup Ryor

O této novince mluvil Ryor snad už loni, ale teprve koncem dubna spatřila světlo světa. Jedná se o první dekorativní kousek této značky, a to makeup. Vůbec se toho do začátku nebáli a makeup slibuje možné i nemožné. Ale jestli zvládne aspoň půlku a dokáži si vybrat ze tří nabízených odstínů, nemuselo by to být špatné. Docela mě to láká. Bohužel makeup zatím nebude dostupný v Rossmannu a najdete ho pouze na eshopu a v menších prodejnách. Cena je 200 Kč.

Tak co, do které novinky jdete vy?

24 komentářů:

  1. Mě zaujal ten makeup o L´orealu a Ryoru :-)

    Zvu tě na blog :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/05/dobarvilo-se-barvit-se-bude.html

    OdpovědětVymazat
  2. Zaujalo mě rozhodně YR a nový make-up L`Oreal. Naopak make-up Ryor vůbvec, podle mě by se Ryor měl držet jen pečující kosmetiky.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Tak zaujal mě především makeup od Loreal a také ten Ryor nevypadá vůbec špatně. Matný lak od Gábiny si musím alespoň jeden pořídit, jen nevím jestli zvolit nějaký barevný nebo radši ten matný top coat :D

    Radu - Jarní Rita Ora Giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Ryor make-up mám a je naprosto super, vřele doporučuji.
    Zvu tě na můj blog.
    http://monalisabeautyeri.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Já si asi tentokrát nechám ujít úplně všechno, nic na mě nezapůsobilo dojmem "wow, tohle prostě musím mít!" :D Možná ten make-up, ale matné laky a moje nehty obecně moc nejdou dohromady... spíš bych vsadila na ten top coat :)

    Zrzavá katastrofa

    OdpovědětVymazat
  6. Bože, další paletka na obzoru a Freeport nemám tak daleko. Achjo, jdu aktualizovat wishlist :D
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  7. Najviac ma zaujal makeup L'Oreal a paletka ocnych tienov L'Oreal. Novinkovy clanok by ma potesil aj castejsie ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je pravda, že jsou tyto články čtenější než klasické recenze. pokusím se na něj myslet častěji, novinek je kolem nás pořád spousta. :-)

      Vymazat
  8. Makeup mám taky na wishlistě, ale spíš až pak na zimní období :) (přesně jak píšeš ty - SPF). A paletka je moc pěkná, ale za 500 Kč? Docela dost.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to docela pálka, ale když se vezme, že mono stín od Loreal stojí 250 Kč, tak to na celou paletku zase tolik není. Ale dokáži si představit, že právě ta cena bude důvod, proč se to do našich drogerií neprobojuje.

      Vymazat
  9. zaujala ma rada YR, makeup od ryoru a hlavne matne laky :) neviem sa rozhodnut medzi tym ruzovym a tym bledsim telovym...ach jaj :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dneska jsem si koupila ten tmavší nude a jsem z něj docela zklamaná. Tvářil se tak zvláštně nafialověle a je to mrtvolná béžová. Takže jestli tomu dám ještě jednu šanci, tak půjdu do růžového. Ale kdo by zkoušel ten světlejší, dejte vědět, jestli to vypadá dobře ;)

      Vymazat
  10. Paletky se mi líbily už jak jsem je registrovala na blozích, makeup je fajn, ale další nutně nepotřebuji. Gs laky mají krasne barvy.

    OdpovědětVymazat
  11. Zaujal mě ten make-up od lorealu. Určitě budu investovat do kolekce matte od GS, protože matný lak sháním už dlouho.

    Life by Peggie

    OdpovědětVymazat
  12. Ty paletky jsou jedním slovem nádherné.. Ale dost mně zaujal make-up L'Oreal, minimálně odstíny prozkoumat musím:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Musím uznat, že mě celkem zaujala Loreal paletka :)))

    http://style-and-smile15.blogspot.cz/2015/04/giveaway-3.html

    OdpovědětVymazat
  14. Po tom make upu se mrknu, akorát sháním nějaký nový :)

    OdpovědětVymazat
  15. Hezky přehledný článek :-). Nejvíce mne zaujaly L'Oreal paletky, asi zamířím na Hatě :D

    OdpovědětVymazat
  16. Dobrý článek. Líbí se mi makeupy, ale na léto si žádný nový pořizovat nebudu. V létě se totiž moc nemaluju.

    OdpovědětVymazat
  17. Ta paletka od L´Oreal vypadá krásně, tak cena už tak ne , ale zase u téhle značky mě to až tolik nepřekvapuje, jinak makeup L´Oreal i Ryor by mě zajímal.

    OdpovědětVymazat
  18. Na první pohled mě zaujaly Loreal paletky a matné laky od GS. Bílý už jsem viděla v akci a moc se mi líbil :)

    OdpovědětVymazat
  19. Mě zaujaly matné laky od GS a makeupy od Ryoru.Na ty jsem obzvlášť zvědavá, protože Ryor je spolehlivá a osvědčená značka, ale do dekorativky se zatím nepouštěli. Tak uvidím jaké budou recenze, a pak bych do něj klidně šla. Momentálně mám doma makeupů dost, takže bez jednoznačně kladných recenzí si rozhodně teď makeup kupovat nebudu.
    simply-pleasures.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Jako milovnice lak od GS, půjdu do nich :) Ale nemusím řasenky typu 2 kartáčky. Protože se vždy spletu a místo kartáčku se snažím namalovat tubou kde je řasenka.

    OdpovědětVymazat