středa 22. dubna 2015

Slavné paletky Wet n Wild

Je na čase odškrtnout si jednu celosvětovou blogovou legendu - oční stíny Wet n Wild. Jejich sláva je předchází a určitě je netřeba sáhodlouze představovat. 

Pokukovala jsem po nich dlouho, ale v našich končinách není úplně snadné je sehnat. Nakonec mi je loni na podzim přivezla kamarádka přímo z USA. Nemohla jsem se rozhodnout mezi dvěma odstíny, a tak můj požadavek zněl, ať kamarádka prostě jedny vybere. Ta to však vyřešila tak, že přivezla obě verze. A jsem za to ráda, protože barevně mi sedí oboje a dokonce to ani příliš nezatížilo peněženku, protože jedno trio vyjde na směšné tři dolary, takže zdaleka ne ani stovku. 



Když jsem si prohlížela swatche na internetu, dlouho jsem se nemohla rozhodnout, zda je hezčí hnědá verze Silent Tretment nebo černá klasika Don't Steal My Thunder. Později jsem přišla na to, proč tomu tak je. Byť se na první pohled zdají rozdílné, na oku vypadají téměř stejně. Ano, černá verze je o něco temnější, ale běžným okem je ten rozdíl jen špatně zaznamenatelný. Dokonce se mi stalo, že když jsem si fotila fotky k této recenzi, tak jsem si je nepojmenovala a po čase jsem nebyla schopna poznat, na které fotce mám jaké stíny. :-) Takže jsem to pro jistotu ještě fotila znovu. 

Tak schválně, na které ruce jsou které stíny? 



Nebudu vás dále trápit barvami a přejděme k tomu hlavnímu. Stíny jsou slavné hlavně díky tomu, že byť se cenově řadí k tomu nejlevnějšímu, co se dá sehnat, kvalitou předčí mnohé luxusnější značky. Začneme pigmentací, která je patrná z fotek výše. Je skutečně výborná a na víčka stíny takhle sytě chytají v jedné letmé vrstvě.

Stíny mají navíc velmi příjemnou texturu. Práší minimálně a na víčko si hezky sednou. Opravdu mě líčení s nimi baví, protože je rychlé, přesné a efektivní. Normálně to chce na černé kouřovky spoustu času, ale s Wet n wild to jde i v šest ráno. 



To, že jde ve skutečnosti o levné stíny, prozradí až po pár hodinách jejich výdrž. Báze je pod ně samozřejmost, ale bez té já obecně nedám ani ránu. Stejně tak, mně opravdu jen málo co vydrží celý den. Stíny v podstatě rozděluji to dvou skupin. Ty co dají aspoň 6 hodin a ty, co to jen s menšími nedokonalostmi dotáhnou k 10 hodinám. Wet n Wild je právě na té nižší hranici. Někdy odpoledně už se prostě umí trošku rozmazat nebo zalézt do vrásek. Neberu to nijak tragicky, dělá mi to polovina stínů, ale zmínit to musím. U mě jsou s výdrží obdobně jako třeba MUA, Makeup Revolution nebo Essence.




Snad jen to balení není zrovna dvakrát reprezentativní, ale ta kvalita ho natolik předčí, že je to až bezpředmětné. Někde se ta nízká cena projevit musí a raději ať je to na obalu, než na stínech samotných. Stejně tak přiložené aplikátory jsou úplně nanic.

Silent Treatment

Don't Stel My Thunder

Tak jako tak, stíny mě nezklamaly a jsem ráda, že je mám doma. Pigmentace a jednoduchost nanášení z nich právem dělá hvězdy. Výdrž není sice celodenní, ale s bází tak nějak standardní. Kdo nemá tak problémová víčka jako já, tak to ani nezaznamená. Není jednoduché se ke stínům dostat, ale pokud je někde objevíte, určitě nějaké vyzkoušejte. Za pár korun dostanete nadstandardní produkt.


Co vy a stíny Wet n Wild? Máte je doma nebo jsou stále jen na vašem wishlistu?

16 komentářů:

  1. Me se asi vice libi ty cerne, jsem spise na vyraznejsi.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle stíny znám, ale sama je vyzkoušené nemám. Poměr cena/výkon je určitě fajn, na druhou stranu i přes svou cenu a slávu mě odstíny nijak neuchvátily :)
    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  3. Řekla bych, že na té druhé fotce je hnědá paletka, která se mi moc líbí. Ta první je černá. :-)
    giveaway

    OdpovědětVymazat
  4. Ja mam od Wet´n´Wild paletku 8 ocnych tienov Petal Pusher a dost ma ta paletka sklamala. Keby som ju najprv videla nazivo, tak by som si ju nekupila. 3 ocne tiene maju pre mna uplne nepouzitelne farby a 3 maju v sebe obrovke trpitky, co na fotkach vobec nebolo vidno :( Mozno dam sancu este nejakemu triu, ale az potom, ked ho uvidim na vlastne oci.

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadají dobře, ale asi to nebude to co bych chtěla :))

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk/

    OdpovědětVymazat
  6. Jsou super, hrozně bych taky nějakou chtěla. Uplně lituju, že jsem si je v CVS nekoupila.. příště si ale určitě minimálně jednu pořídím! :)

    OdpovědětVymazat
  7. V létě se chystám do USA, takže Wet n Wild bude samozřejmostí :)

    OdpovědětVymazat
  8. Ve sbírce je nemám, ale pokud se mi naskytne možnost je sehnat, tak váhat určitě nebudu:-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ta s hnědými odstíny je krásná! :) No škoda, že se u nás nedají koupit...

    OdpovědětVymazat
  10. Tyto stíny jsou na mém wishlistu už pár let a obávám se, že tam ještě pár let zůstanou. Nezbývá než doufat, že se začnou dovážet i k nám.
    Na očích vypadají moc pěkně

    OdpovědětVymazat
  11. Tiše závidím.. :(

    Zvu tě na soutěž :-)
    http://wormake.blogspot.cz/2015/04/kokosova-soutez.html

    OdpovědětVymazat
  12. jsou nádherné, závidím! jednou bych chtěla taky nějakou paletku od téhle značky.. škoda, že není u nás :/

    >>> Nikola Mills

    OdpovědětVymazat
  13. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  14. čistě ze zvědavosti bych chtěla vyzkoušet jejich Comfort Zone :)

    OdpovědětVymazat