pátek 3. dubna 2015

Jarní wishlist

Čeká nás prodloužený víkend, a tak si dnes dáme jen něco lehčího. V předešlém článku jste viděli, že jsem v březnu kosmeticky hodně šetřila. Proto si myslím, že se v dubnu můžu lehce rozšoupnout. Sestavila jsem proto aktuální jarní wishlist s věcmi, které by mě rozhodně potěšily. Původně to růžové ladění nebylo v plánu, ale tak nějak se to ve finále hezky sešlo. Zkrátka jde na mě jaro.


Makeup a korektor Urban Decay - Tato značka se počátkem dubna začne konečně prodávat i u nás. A já opět a zase netoužím po Naked paletkách, ale učarovalo mě něco jiného. Po korektoru pokukuji již delší dobu, protože v posledních měsících vystřídal v kosmeticých videích slavný Nars. A o makeup je prý lehký a méně krycí, a to je přesně to, co bych na jaro uvítala. Oba kousky půjdu určitě vyzkoušet a pokud najdu vyhovující odstín, udělám si radost.

Řasenka Benefit - Nejsem milovník drahých řasenek a ani slavná They Real mi nesedla. Ale Roller Lash byla vyvinuta přímo pro moje řasy, takže je pomalu povinnost ji vyzkoušet. 

Chloé Si Belle - Svůj parfém na jaro a léto už mám také vybraný. Chloé jednoduše miluji a dostala mě i poslední novinka Si Belle. Je opravdu krásná. Ze začátku ovocná, poté se tam trochu přimíchá jasmín a nakonec to skončí pudrově jako stará dobrá Chloé klasika. A já to mám prostě ráda a hlavně mi to sedí. Takže teď spíš jen číhám na nějakou pěknou cenu, za kterou by se dala pořídit. Ale chci ji určitě, tím spíš, že je to jen limitka.

Too Faced Melted - Tuto zvláštní věc na rty chci také vyzkoušet již hodně dlouho. Ale stále nebyla ta správná příležitost se odměnit. Tak snad se brzy zadaří.

Tvářenka Essence - To, aby se mé peněžence při pohledu na wishlist neudělalo špatně. Tu stovku za tvářenku určitě unese. Limitka Brit-tea by se u nás měla ukázat v dubnu a tvářenka vypadá vizuálně fakt skvěle. Navíc Essence obvykle v limitkách tvářenky umí, takže si s ní prostě udělám malou radost.

Sephora Baked Sculpting - V poslední době si pohrávám s myšlenkou, že bych měla zkusit bronzer. Jenže je to věc nejistá a je dost možné, že to po prvním pokusu vzdám. Proto se mi nechce kupovat nějaký speciální bronzer a tohle trio má tu výhodu, že když se vykašlu na bronzer, pořád mi ještě zbývá rozjasňovač s tvářenkou. Celkově mi to barevně přijde vyvedené.

Rtěnka Mac - V každém mém wishlistu je něco od Mac. A víte co, já pořád od Mac nic nemám. Tenhle velký rest musím co nejdříve napravit. Nemám vybraný žádný konkrétní odstín. Uvidím, co mě oslní na první pohled.

Co vy, také vás chytá jarní nákupní horečka nebo ještě máte nasysleno ze zimního období?

23 komentářů:

  1. Já čekám na spnělé zkoušky, abych se mohla pořádně odměnit, ale zatim mi to nějak nevychází.. :D Tak budu ještě chvíli čekat. Tvářenka od Essence vypadá moc hezky, pokud na ni narazím, tak ji určitě více prozkoumám! Žádnou tvářenku z limitky od Essence zatím nemám.. a že častokrát byly dost vyvedené:)

    OdpovědětVymazat
  2. Tvarenku Essence chci take a nakupy planuji v Berline, kam jedu pristi tyden :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Mna z tvojho wishlistu zaujala tvarenka Essence (ale neviem, ci sa na Slovensko tato limitka dostane) a ruz MAC po ktorom tuzim uz takmer rok, ale zatial som sa nezamilovala do ziadneho odtienu. Na vybere finishu a odtienu to u mna stroskotalo :)

    OdpovědětVymazat
  4. Mac rtenku bych jednou chtela vyzkouset.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Tvářenku Essence chci koupit :)

    OdpovědětVymazat
  6. Můj wishlist je dost podobný, nedávno jsem si koupila dvě Melted a potřebuji další! A to Sephorácké trio snad také brzy pořídím :))

    OdpovědětVymazat
  7. Rtěnkku MAC mám na wishlistu už aspoň rok. Snad se to letos podaří. V dubnu mám v plánu konečně koupit štětce Hakuro

    OdpovědětVymazat
  8. Mám Roller Lash a je fajn, když se sní naučíš a fakt si s řasama pohraješ, jsou řasy natočené a dlouhé, ovšem zezačátku člověk musí hodně otírat kartáček, jinak má řasy slepené a takové blé. Jinak celkově konzistence té řasenky je taková lepkavá.. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Musíš vše dohnat, viď? :-D Pěkný wishlist. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
  10. Já si brousím déle zuby na nějaký dražší makeup, asi to vyhraje UD :).

    OdpovědětVymazat
  11. Na tvářenku Essence si určitě počíhám, vypadá dokonale:-) A určitě budou i jiné nákupy, přicházející jaro si žádá rozšířit výbavičku laků na nehty, rtěnek a dalších nezbytností:-)

    OdpovědětVymazat
  12. MAC odstín doporučuji Ruby Woo, je nádherně sytá červená. Používám ji do práce k uniformě a je úžasná pro lidi se světlou pletí.

    Ahoj Y.
    www.yirina.net

    OdpovědětVymazat
  13. mám velký zálusk na Baked Sculpting ze Sephory :))

    OdpovědětVymazat
  14. Tahle Essence tvářenka se mi taky moc líbí, celkově mě Brit-tea limitka docela zaujala :-) A rtěnku od MAC bych si jednou také chtěla pořídit, byl by to pro mě takový kousek pro zvláštní příležitosti. Odstín zatím také nemám vybraný, ale představuji si nějaký temně červený až vínový :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Ta tvářenka od Essence je nádherná, jen se bojím pigmentace... Trio od Sephory a řasenku od Benefitu bych brala taky, jen na to jako chudá studentka mít. :/ Ale tak třeba si to koupíš ty a já se budu moct aspoň kochat. :-D

    OdpovědětVymazat
  16. Rtěnky od MAC jsou úžasné, hlavně odstíny :)) Je jich tolik že je těžké odejít jen s jedním kusem, ověřeno :D:D

    http://www.lennymali.com/

    OdpovědětVymazat
  17. Na mém wishlistu mám také Mac rtěnku + dalších několik věcí..;);D

    OdpovědětVymazat
  18. Zrovna dneska jsem si říkala, že si musím pořídit rtěnku od Mac :D jinak tvářenka od essence mě zaujala, vůbec jsem netušila, že bude mít v dubnu limitku :)

    OdpovědětVymazat
  19. ja mám nasyslené, ale neznamená to, že by som niečo do wishlistu nenašla:DD

    OdpovědětVymazat
  20. Na tuhletu věcičku od Sephory jsem už taky koukala a líbí se mi, ale strašně mě štve, že jsou u nás dostupné pouze dva výraznější odstíny. Viděla jsem, že existuje i jeden takový světlý, jemný a bože dala bych za něj půl království a princeznu k tomu. Smůla no :D

    My Make-up Store

    OdpovědětVymazat
  21. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat