pondělí 2. března 2015

Jarní kosmetické novinky

Delší dobu jsem tento článek nedělala, ale za posledních pár dní se nasypalo tolik novinek, že je opět musím dát všechny dohromady. Vypadá to, že jaro oficiálně klepe na dveře a s ním i obměna kosmetického arzenálu. Které novinky mě nadchly nejvíce?


Loreal laky na nehty

Cokoliv, kolem 50 odstínů šedi, mě nechává chladnou. Ovšem jen do té doby, dokud se to nezačne týkat kosmetiky. Nad touhle limitkou laků jsem se rozplývala již v Německu. Jenže tam chtěli za jeden lak nelogických 8 eur. Proto jsem moc ráda, že se laky probojovaly i do našich drogerií. Sice, jak už je zvykem, v oslabení a menším výběru odstínů, ale aspoň za přátelštější cenu. V DM vás vyjdou na 80 Kč a v Rossmannu je dokonce ode dneška akce 1+1, takže vás vyjde kus na 50 Kč a ještě máte zcela adekvátní důvod koupit rovnou dva laky. Tato kolekce nabízí speciální textury, pod jejichž názvy si ne vždy dokáži přestavit, jaký lak bude. Efekt je buď voskový, latexový, žulový, metalický a efekt trnu (tam předpokládám pískový lak). Mně se nejvíce líbí ten prostřední se třpytkami a asi sáhnu i po ,,voskovém". 

Loreal Color Riche oční stíny
Zdroj: tisková zpráva Loreal

Stíny Color Riche se u zahraničních blogerek těší velké oblibě. Konečně zavítají i k nám. Bohužel tedy opět a zase v omezeném počtu barev. Těšit se můžete na 4 matné, 4 neutrální, 1 tmavší a 1 speciální stín. Na můj vkus je to barevně možná trošku nuda a chybí mi tam barvičky. Ale vyzkoušet je rozhodně chci. Nicméně se asi vyplatí čekat na akci, protože cena za kus je 235 Kč, což je na mono stín docela dost. 

Pleťový olej Loreal

Loreal přišel s překvapivou novinkou, a tou je olej na obličej. Docela mě to zaujalo. Kouzelná lahvička nabízí směs 8 esenciálních olejů, nemastnou strukturu, 98% přírodních ingrediencí a vyživenou, obnovenou a rozjasňěnou pleť. Mám v koupelně vzoreček z časopisu a ihned jsem si zamilovala vůni. Účinky z pár použití bohužel nedokáži posoudit, ale na pleti je mi olej příjemný. Rychle se vsákne, nezanechá mastný film a pleť je po něm hodně jemná. O plném balení pouvažuji.

Řasenka na obočí Maybelline
Zdroj: tisková zpráva Loreal

Produkty na obočí jsou v drogerii vítány. Není jich tam totiž moc. Tato novinka mě navíc nadchla o to víc, že právě s takovým druhem produktů se nyní seznamuji a hledám další a další kousky k vyzkoušení. Speciální kartáček má rovnoměrně pokrýt barvou všechny chloupky a udržet upravené obočí po celý den. Prodává se ve třech provedeních - tmavá blond a světlá a tmavě hnědá. Cena je 169 Kč (tento týden v Rossmannu za 109 Kč). Sama chci řasenku určitě vyzkoušet. 

Makeup Maybelline

Po tomhle makeupu už také nějakou dobu pokukuji a jsem ráda, že se objevil i u nás. Tím lépe, že v drogerii najdete hned 5 odstínů, včetně toho nejsvětlejšího, který vypadá fakt dobře. Makeup slibuje dokonalé, ale přesto přirozené krytí a k tomu také péči o pleť. Pleť bude zářivější a zdravější. Tak uvidíme, každopádně bych ho chtěla vyzkoušet. Cena je 260 Kč. 

Benefit řasenka

Nejsem sice zastáncem drahých řasenek, ale přišel čas udělat výjimku. Tahle řasenka byla stvořena pro mé řasy. Slibuje spolehlivé natočení řas a skoncování s kleštičkami. Fakt jsem na to zvědavá, protože mé řasy jsou sice uspokojivě husté i dlouhé, ale jsou rovné a padají dolů. Natočení je přesně to, co potřebují. Přesnou cenu nevím, ale bude jistě astronomická. Nicméně si na ni ráda našetřím.

Vůně Chloé

Chloé, to je moje srdcovka a vždy s nadšením vyhlížím, kdy vyjde další novinka. Pro tohle jaro byla zvolena pouze limitovaná edice, a o to víc mě samozřejmě láká. Klasická SeeBy tedy nepatří mezi mé oblíbenkyně, ale podle popisu by se mi její nová verze líbit mohla. V SeeBy  Si Belle najdete neroli, břízu, gardénii, pomerančové květy a bílé pižmo. Těším se, až ji vyzkouším. Dostupná by u nás měli být každou chvíli. Na internetu už k sehnání je. 

The Body Shop novinky


Zajímavé novinky nabízí i The Body Shop, byť jsem je tedy ještě nestihla zkontrolovat osobně. Pečující řada se rozrostla o novou parfemaci Smoky Poppy, který obsahuje extrakt z vlčích máků a láká na těžší orientální vůni. Na poli dekorativky jsou nově v nabídce lips a cheek pastelky. 

Dermacol peelingy

Aroma Ritual se u Dermacol opět rozrůstá o nové kousky. Tím jsou tři cukrové peelingy. Samotnou mě mrzí, že tento druh kosmetiky nepoužívám a drásavá zrníčka bych na své kůži asi nesnesla. Nicméně, pokud peelingy milujete, je skoro povinnost si aspoň jeden pořídit. Cena je od 150 Kč. 

Balea sprchové gely

V DM se rozhodli jaro přeskočit a přehoupnout se rovnou do léta. Nyní jsou v nabídce tři limitované vůně sprchových gelů, které lákají na šťavnaté ovoce. Mně se nejvíce líbí varianta ananas a kokos. Jelikož mám ale sprcháčů doma asi tak na dva roky dopředu, koupila jsem si tekuté mýdlo právě ve výše vzpomínané vůní. Určitě doporučuji omrknout. 

Urban Decay

Ano, je tomu tak. Po dlouhých slibech a odkladech k nám oficiálně míří Urban Decay. Konečně si jejich produkty budeme moct osahat a prohlédnout na vlastní oči. Přesné datum uvedení zatím stále není známo, ale vše by mělo být hotovo nejpozději do léta. Stojany Urban Decay budou dostupné ve vybraných Sephorách. 

Která novinka vás nejvíce zaujala?

24 komentářů:

  1. Těším se skoro na všechno, vyjma laků a řasenky. A UD v ČR je pecka! :-) Konečně doplním svou sbírku :-D

    OdpovědětVymazat
  2. Me se nejvic libi peeling, az dodelam dvoji zasobu, urco po nich mrknu.
    Sprchacu mam take dost, ale Baleu alespon ocicham a uvidim :D
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  3. Hahaa, zrovna jsem se chystala sestavit podobný článek.. :D také jsem z aktuálních novinek úplně hříčná :D ale tak odkážu na tebe, to bude jednodušší :) :D

    OdpovědětVymazat
  4. Už se těším na UD, konečně :). A taky ty Loreal mono stíny, zajdu se na ně podívat :).

    OdpovědětVymazat
  5. Úplně nejvíc mě zaujaly cukrové peelingy od Dermacolu :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  6. Ty efektové laky vypadají zajímavě a peelingy od Dermacolu musím vyzkoušet.

    OdpovědětVymazat
  7. Nejvíc mě zaujala řasenka na obočí a nový makeup ve světlém odstínu :). Minimálně pro tu řasenku na obočí si tento týden musím skočit :). Prosím, neví někdo, zda je u nás v prodeji i Loreal lak z této fotky nahoře druhý zleva, moc byste mi usnadnily rozhodování, jestli akci 1+1 využiju: https://behappyandbuypolish.files.wordpress.com/2014/12/loreal-dark-sides-of-grey-collection.png :). Děkuji !

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na ten se bohužel nedostalo. Ale taky se mi líbí nejvíc. U nás budou jen ty odstíny, které jsou na fotce, kterou jsem dala do článku.

      Vymazat
    2. Ach jo, zase ten nejhezčí u nás není :(. Tak aspoň ušetřím! :D

      Vymazat
  8. Ta řasenka na obočí od Maybelline vypadá skvěle :)

    Všedně a nevšedně o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  9. sprcháče Balea už jsem ukořistila, peelingy od Dermacolu mě lákají také, asi je zase začnu používat :D dále se mi líbí řasenka na obočí a možná bych ráda vyzkoušela ten Makeup.. a na UD se samozřejmě těším :)

    OdpovědětVymazat
  10. Super článek, nalákala jsi mě. Určitě so pořídím gel na obočí od Maybelline a nějaký sprcháč od Baley :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Teda brala bych uplně všechno!! Dneska se chystám aspoň na ty laky:))

    OdpovědětVymazat
  12. jee, ten make-up jsem si na podzim přivezla ze Slovinska a ještě jsem se k němu nedostala, tak jsem ráda, že bude aspoň recenze k něčemu, když bude i u nás :)

    OdpovědětVymazat
  13. Chystám se pořídit si make-up od Maybelline, už jsem ho v dm okukovala. Baleácké limitky mně nikdy nenechají chladnou, takže určitě očichám:-) No a zajímavě vypadají i cukrové peelingy od Dermacolu.

    OdpovědětVymazat
  14. Tak tady me zaujala jen Balea a dermacol peeling.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  15. Na Urban decay se moc těším :)

    OdpovědětVymazat
  16. ooo ty laky vypadaji bozsky, at uz jsou tu :)

    OdpovědětVymazat
  17. Ten olej na pleť vypadá ohromně a myslím, že bude skvělý!

    OdpovědětVymazat
  18. Nejvíc mě zaujaly ty peelingy, budu muset vyzkoušet :)

    OdpovědětVymazat
  19. UD v Cechach je od vcera hodne propirane tema :) Z toho mam asi nejvetsi radost, vzdy si ho vozim z cest, nebo objednavam online z UK, ale vzhledem ke kurzu koruny si myslim ze v Sephore ve slevach se bude vyplacet mnohem vice. Revolution rtenky a All Nighter, uz se na vas tesim :)
    Small Everyday Joys blog

    OdpovědětVymazat
  20. Jeden z těch nových L'Oréal stínů už mám doma a nemůžu si ho vynachválit, vydrží věčnost a pigmentace je skvělá! Jinak jsou teď v Rossmannu taky v akci za nějakých 180, co si tak matně pamatuju :)

    www.hilychee.com

    OdpovědětVymazat
  21. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  22. Stíny od Lorealu se mi líbí a nemít doživotní zásoby neutrálních stínů, možná si nějaké pořídím :)
    A na UD se už třesu, pevně doufám, že bude i v naší brněnské Sephoře!
    http://my-makeupstore.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat