úterý 24. února 2015

Nadcházející novinky z dílny Avon

Minulý týden jsem byla na tiskové konferenci Avon, kde byly představeny novinky pro nadcházející období. Kromě několika jarních vychytávek, které přijdou na trh v březnu, se mluvilo také o průlomové novince v péči o pleť, která spatří světlo světa v dubnu. 

Konference se konala ve ,,východně - přírodním" duchu v restauraci Sasazu. Jejím osazenstvem byly především novináři, takže prostor pro ,,blogerské kecání" příliš nebyl. Potkala jsem se akorát s Ajou. Nicméně, i tak to stálo za to, protože některé novinky mě opravdu zaujaly. A jelikož povídat si budeme až v budoucích recenzích, dnes vás zahltím především fotkami.


Přítomná byla snad všechna velká jména pojena s Avonem. Majitelka firmy Andreea Moldovan, modelka Daniela Peštová, kosmetická poradkyně Eva Přibylová nebo vizážista Pavel Bauer.



Vrhněme se však na novinky. Jarní vlaštovkou je vůně Beautiful Butterfly. Moc se mi líbí ten flakonek. Vůně je taková typická lehoučká svěže ovocná. Asi by mi nevadila, ale ani to není nic, co by mě chytlo za srdce. Ale jako univerzální dárek pro každého to bude ideál.


Mnohem více mě zaujala nová řasenka Winged out, která slibuje až o 80% delší řasy. Má super kartáček, přesně podle mých představ a obsahuje drobná vlákenka, která by té délce měla pomoct. Zkoušela jsem jí zatím jen jednou, takže na nějaké soudy to zatím není, ale myslím si, že to prodloužení zvládne opravdu bravurně. 


Řada Planet Spa se rozrůstá o pár kousků s bílým čajem. Měla jsem kdysi slupovací masku, která vypadala a voněla úplně stejně jako tahle nová. A měla jsem ji moc ráda, takže doufám, že mě nezklame ani tato novinka. 


Oleje všeho druhu jsou stále v kurzu, a tak i Avon přichystal vlasovou péči, která obsahuje hned pět pečujících olejů. Přiznám se, že vlasovka je jediná věc, kterou u Avonu fakt nemusím, takže mě řada spíše nechala chladnou. I když ten dvoufázový olejíček mě docela láká.


Nového složení se dočkal krém z řady Anew Ultimate. Je vhodný pro pleť 45+ a řada obsahuje denní, noční a oční krém.


Největším novinkou je nová řada pleťových krémů a odličovačů Nutraeffects. Avon je na tuto novinku velmi pyšný a chystá se mohutná propagace, takže o nich ještě letos hodně uslyšíte. 

Jedná se o krémy, které jsou k pleti šetrnější, neobsahují ty nejhorší chemické látky a naopak jsou obohaceny o několik blahodárných přírodních složek.





Mě osobně krémy velmi nadchly, protože přesně kopírují i moji filozofii. Vařiči domácích krémů nám to budou mít asi za zlé, protože tyhle krémy samozřejmě přírodní vůbec nejsou a stále pevně stojí na chemickém základu, nicméně takhle já to mám nejraději. V přírodě se pouze inspirovat, vzít si nějakou tu složku, namalovat kytičku na obal, zbavit se těch nejhorších složek, ale stále to ponechat na chemické bázi. Prostě si vzít z obou světů to nejlepší. 

Krémy mi přišly příjemné. Lehké, dobře se roztíraly. Parfemace byla velmi nenápadná. Nejvíc k vyzkoušení mě láká ten modrý hydratační.



Součástí této řady budou i odličovače - čisticí pěna a tonikum.



A na závěr ještě letmý pohled do kuchyně.



Jsem moc ráda, že jsem se mohla tiskové konference zúčastnit a určitě jsem byla nalákána hned na několik novinek. Z těch aktuálních se určitě nejvíc těším na řasenku a poté čajovou řadu Planet Spa. A později bych ráda určitě vyzkoušela nové krémy Nutraeffects.

Za pozvání moc děkuji zastoupení Avon.

Která novinka vás nejvíce zaujala?

15 komentářů:

  1. Me rozhodne zaujal bily caj, ten musi krasne vonet :)
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
  2. Já Avon obecně moc nemusím, ale sem tam má kousky, co stojí za to a co ráda používám (např. rtěnky LUXE, báze, fixátor, řada planet spa...). Tiskovka musela být fajn.
    Stars by Lucy

    OdpovědětVymazat
  3. jéé, to ani nevím, že se konalo! řasenka vypadá zajímavě a ten bílý čaj taky, PS věci jsou fajn :)

    OdpovědětVymazat
  4. Upřímně, mě Avon moc nebere, připomíná mi to moje dětství :D .. Ale netvrdím, že všechny produkty jsou špatné :).

    OdpovědětVymazat
  5. Docela mně láká k vyzkoušení ta řasenka:-) A řada na vlasy vypadá luxusně, to ne že ne, ale jak jsou někde oleje, tak by to pro moje jemné vlasy asi nebylo úplně ono.

    OdpovědětVymazat
  6. Vypada to vsechno dobre, ale jsem zvedava na recenze.
    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Ach jo, vždyť ta Nutra Effects řada je jen převlečený Solutions! Vsadím boty, že bude končit Solutions a nastoupí jako bombová novinka tohle. A to jsem při čtení Tvého článku při první zmínce o nové řadě poskočila nadšením. Ale Solutions má přece krémy rozdělené do úplně stejných řad i třeba ta čisticí pěna a tonika jsou ve stejných typech obalů... Akorát to dali do nového kabátku, přejmenovali to (protože prezentovat to jako Solutions s novým a vylepšeným složením by už bylo trapné, že) a udělají kolem toho humbuk. Mimochodem, z řady Solutions mi bohužel nikdy nic nesedlo.
    Zato návrat čajového Planet Spa vítám s nadšením. Já používala ten krémový peeling a když ta řada před několika lety končila, naobjednala jsem si jich několik do zásoby, zrovna končím poslední. :-) Zkouším samozřejmě i jiné značky, ale tento prostě nic nepřekonalo, je úžasný. Hustý, krémový, nádherně voní a nevysušuje, pleť je po něm heboučká a rozjasněná.... Tenkrát v té řadě byl i krém na obličej v tubě.
    No jinak ten nový dvoufázový olej na vlasy se zrovna chystám objednat (i když jinak na vlasy mě z Avonu taky nikdy nic moc nenadchlo, snad kromě vůně šamponu Naturals s mangem a zázvorem).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je to možné, že ty řady jen promění. Ale se Solutions také nemám nejlepší zkušenosti, takže bude určitě fajn, když jej obmění.

      Vymazat
    2. To každopádně. :-) Určitě pak z té nové řady něco vyzkouším, tak ať si mě Avon nepřeje, jestli to bude ten stejný obsah jen v jiných kelímcích! ;-D

      Vymazat
  8. Nejvice me zaujala rada s bilym cajem a rasenka :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Mě zajímá ta vůně a pak ta sada s bílým čajem :) katalogy z avonu pravidelně prolistovávám a často objednávám, takže mi nic neunikne
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  10. Řada s bílím čajem už byla,jen je jiný obala a nové krémy jsou určitě jen nové obaly od Solunions :-)

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  12. Ten olej na vlasy mám vyzkoušený. Je perfektní a nádherně voní.

    OdpovědětVymazat
  13. Ty jo, novinky vypadají celkem lákavě :) a jsem ráda, že se Planet Spa rozrůstá, tahle řada je moje oblíbená :D

    OdpovědětVymazat