úterý 4. listopadu 2014

Pure Red L'oréal

O limitované kolekci Pure Red od L'oréal se mluví již dlouho, na pultech drogerií ji však můžete najít teprve pár dní. Jelikož pravděpodobně bude rychle mizet, je nejvyšší čas se o ní zmínit, ať nákupy pohodlně stihnete.

Sama nejsem milovníkem klasické červené, a to jak na nehtech, tak na rtech. Kolekce mě tedy na první pohled zase tolik nezaujala. Respektive vizuálně je úžasná, ale nejsou to barvy primárně pro mě. Nakonec si mě však získal jeden lak na nehty, a tak jsem k němu rovnou přihodila i rtěnku ve stejném odstínu.


Vyhrála to u mě Julianne, která mi svým odstínem červené přišla nejpřirozenější. Je to světlejší červená s výrazným oranžovým podtónem. Lak na nehty má v sobě drobné zlaté třpytečky, které ale bohužel nejsou vidět ani na fotkách a ani v reálu na nehtech. 


Laky na nehty od L'oréal jednoduše miluji a tento kousek na tom nic nezměnil. Širší štěteček, spíše hutnější textura, která se pohodlně lakuje jedním tahem bez šmouh či jiných nepřesností. Lak schne velmi rychle do vysokého lesku a výdrž je průměrná, ale na tak sytou barvu uspokojivá. 

Lak uspokojivě kryje již v jedné vrstvě. V tomhle případě je navíc stoprocentně suchý asi tak do pěti minut. Je to úžasný tip na lak, který použít, když spěcháte a lakujete doslova ve dveřích. Bohužel v tomto případě se snižuje jeho výdrž a špičky se začnou loupat již druhý den. Pokud tedy máte čas, dejte raději vrstvy dvě. Suché jsou tak do půl hodinky a výdrž je minimálně tři dny. Mezi vrstvami ovšem nezapomeňte na menší pauzu, nebo dopadnete s bublinkami jako já. Chybu ale vidím spíše ve své nedočkavosti než v laku. :-)


Rtěnku jsem brala spíše jen tak ze zvědavosti a jen se mi potvrdilo, že to není můj šálek kávy, což jí ale na její kvalitě nic neubírá. Rtěnka je vysoce pigmentovaná a syté barvy docílíte hned v první vrstvě. Rtěnka je stoprocentně matná a s sebou nese obvyklá úskalí. Rtěnka je hodně suchá. Na rtech tedy vytváří takový sametově hebký povrch, který je mi ale příjemný jen chvilku. Po pár minutách už mi přijde, že mám rty jednoduše suché. Na druhou stranu, vzhledem k její pigmentaci jsou tyto vlastnosti vlastně přínosem. Rtěnka spolehlivě drží přesně tam, kam jste ji nanesli. Nerozpíjí se, nedělá cucky a vypadá dobře opravdu dlouho. Lehčí pití ji vůbec nerozhází. Po jídle už se teda začíná nerovnoměrně vytrácet a je potřeba si to pohlídat. 


Asi nejsem schopna rtěnku pořádně docenit. Já osobně moc nemusím matný finiš a mám ráda balzámovitější konzistence i za cenu rozpíjení a kratší výdrže. Pokud však tento sametově hladký efekt vyhledáváte, určitě vám rtěnky doporučit můžu. Dostanete kvalitní produkt v luxusním balení. Rtěnka je velmi dobře pigmentovaná, dobře se nanáší, dlouho vydrží, nerozpíjí se ani nedělá jinou neplechu.


Kolekce Pure Red asi není pro všechny, pokud však červenou milujete, určitě ji běžte do drogerií omrknout. Laky L'oréal jsou podle mě jedny z nejlepších v našich drogeriích a tato limitovaná kolekce není výjimkou. Rtěnka mně osobně sice moc nesedí, ale pokud vám sušší textury nevadí a toužíte po matných rudých rtech, běžte do nich.

Kolekci Pure Red seženete nyní ve všech drogeriích. Laky stojí cca 100 Kč, rtěnky někdy v rozmezí 200 - 300 Kč, záleží na akcích.

Za poskytnutí produktů k recenzi děkuji PR L'oréal.

Líbí se vám kolekce Pure Red a už jste si stihli něco pořídit?

18 komentářů:

  1. Kolekce se mi líbí, červená je krásná barva. Červené laky nosím, ale rtěnky zatím ne :)
    Blog by Veru

    OdpovědětVymazat
  2. Lak vypadá suprově, mám několik L´oreal laků z té pastelové řady a nedám na ně dopustit a na rtěnky jsem se byla dívat a bohužel to není ani můj šálek kávy, jsou překrásné, ten design by si zasloužil cenu, ale bohužel..snad někdy dospěju do stádia, kdy budu nosit červené rtěnky :(

    Fashionbeautylover

    OdpovědětVymazat
  3. Svoju lásku červený rúž som už našla, je od Essence a nedám na neho dopustiť :) Červený lak na nechty si musím ale zaobstarať a tento by sa mi moc páčil:)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádherná, nádherná kolekce. Mám v plánu Blake :)

    OdpovědětVymazat
  5. Musím říct že rtěnka má překrásný design :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já si asi koupím Blake, až bude nějaká akce. Akorát nechápu, proč Blake není dostupná v Rosmmannu, ale pouze v DM?! ..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ony si ty drogerie diktují samy, co vezmou za odstíny a co ne, tak se asi někomu z vedení v Rossmannu Blake nelíbila. Ale je to škoda, limitka je tak žádaná, že si myslím, že by prodali všude všechno.

      Vymazat
  7. Já mám Jenn Lopez a jsem s tím spokojená:-).

    OdpovědětVymazat
  8. Zaujimave, ze na tvojich fotkach vyzera ten ruz dost do oranzova, pritom mne pride skor trochu do ruzova :) inak je ale na prve vyskusanie super. lak neviem, bola som dnes v rossmannovi u nas a laky tam este nemali, stale tam mali nude kolekciu, co ma ale potesilo, lebo co sa tyka lakov, tak som viac na telovky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď jsem se dívala na video Petry z Lovely Hair a ta o ní taky mluví jako o růřové. :-D vůbec to nechápu, mně přijde fakt oranžová. asi na každém chytá trochu jinak, plus i foťák to vezme pod jiným světlem.

      Vymazat
  9. Lak na nehty se mi líbí, ale nějak mě nezaujala ta rtěnka, barva je to sice pěkná, ale řekla bych že na rtech málo pigmentovaná :))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ona je sialene pigmentovana, predpokladam, ze na fotke je iba rozotreta prstom alebo tak :)

      Vymazat
    2. Já jsem dala jen jednu letmou vrstvu, určitě jde docílit ještě vyšší pigmentace.

      Vymazat
  10. Ten obal vypadá tak luxusne, že sa na to super pozerá a hneď mám chuť ho vyskúšať LOREAL je moja fakt veľmi obľúbená značka asi vo všetkom :) a tie farby sú krásne :)

    Beauty Bubble

    OdpovědětVymazat
  11. láček vypadá úžasně, takových barev nemám nikdy dost :))

    OdpovědětVymazat
  12. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem na tuto kolekci narazila poprvé ve Vídni a strašně mě štve, že k nám nedorazily všechny odstíny.:-/ Mám Liyu a do Julianne jsem se zamilovala, ale bohužel je všude beznadějně vyprodaná, takže kdyby ses jí nááhodou plánovala zbavovat, moc ráda bych ji odkoupila.;)) Jinak laky jsou taky krásný, brala bych kterýkoliv.;)
    Zuza

    www.underthesheats.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel už jsem ji dala kamarádce. ale zkus pohledat ještě někde na eshopech, třeba na parfums ji podle mě mají.

      Vymazat