pátek 22. srpna 2014

Tělový krém Balea

Po delším čase je tady zase jedno tělové mazadlo. V poslední době jich mám otevřených hned několik, plus se je snažím nahrazovat již ve sprše oleji, protože po dlouhém pracovním dni je čím dál menší chuť se pravidelně mazat. Jo, kde jsou ty časy, kdy jsem to zvládla i pětkrát do týdne. Nyní jsem ráda, když to stihnu dvakrát do týdne. Ale pravda, na pokožce je to znát, takže budu muset najít nějakého efektivního hydratačního pomocníka, se kterým to zvládnu rychle a efektivně. Nyní se však ještě vracíme ke klasice.


Kokosový tělový krém Balea jsem si chtěla pořídit hrozně dlouho. Nalákala mě na něj Skodulka v některé z dávných recenzí. Nakonec jsem ho kupovala letos cca v lednu a řada na něj přišla v létě. Jo, prostě mi to trvá, asi jste si už zvykli. :-)

Tělový krém slibuje hydrataci pomocí vitamínu E, kokosového a avokádového oleje a bambuckého másla. Bohužel téměř všechny složky dominují ve složení spíše v té druhé polovině.


Texturou to dělá čest svému jménu a je to jednoduše krém. Voní skutečně po kokosu, ale spíše tom chemickém. Nejsem z toho zrovna nadšená, ale vůně je jen velmi lehká, takže mi ve finále tolik nevadí. 

Roztírá se velmi dobře, až jsem byla překvapená. Krásně jedním tahem jde krém zapracovat do pokožky. Vstřebá se také vcelku rychle, stačí počkat tak minutku. 

Hydratační účinky jsou, podle mě, čistě průměrné. Pro suchou kůži, jak uvádí výrobce, to nebude určitě. Pokud však máte pokožku spíše normální a stačí vám jen něco lehčího, tak může být. Já, asi kdybych ho používala pravidelněji, tak to nebude tak špatné, ale jak na to mazání v poslední době kašlu, tak mám kůži dost suchou a těším se, až sáhnu po něčem hutnějším. Na druhou stranu, tento krém je na tom o dost lépe, než Balea tělová mléka z různých limitek. Ty, podle mě, nehydratují vůbec a nemám je ráda.


Celkově bych krém zhodnotila jako průměr. Není to nic extra, ale jde použít a na nějaké to lehčí letní namazání je fajn. 500 ml krému stojí asi 60 Kč, což je docela bomba, takže když se  vezme poměr cena/výkon, vychází z toho dobrý produkt. Pokud potřebujete opravdu ušetřit a hledáte primárně něco hodně levného a přitom ne úplně blbého, tak je tento krém skvělá volba. Pokud jste však ochotni připlatit nějakou desetikorunu, poohlédla bych se raději někde jinde. Sama opakovaný nákup do budoucna neplánuji.

Zkoušeli jste nějaká tělová mazadla od Balea? Jak vám vyhovují?

12 komentářů:

  1. Také jsem po něm pokukovala ale v zásobě mám krémů víc než dost a to už takovou dobu zdělávám Balea Indian Chai a nemůžu ho dodělat protože se prostě nedokopu k praivdelnému mazání :D .. Vždycky tak 2 dny a konec. V zásobě mám hned několik krémů, kolem 7 asi a fakt nevím jak to spotřebuji :(

    OdpovědětVymazat
  2. Krém jsem měla a docela příjemně mě překvapil. Dle mého zvláčňoval a hydratoval dobře, minimálně mé normální pokožce naprosto dostačoval. Pro suchou to bude asi slabší kalibr.

    Radu UltimateChic

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám zrovna tenhle kokosový tělový krém doma, ale má jinou lahvičku :) A já jsem spokojená
    veru-life.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mám ho doma a krásně mi voní.. ale měla jsem po něm alergickou reakci :// Takže mi jen leží na skříni :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mám právě jedno mazadlo v šuplíku :)))

    http://www.style-and-smile15.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. Tento krem krasne vonia a za tu cenu je uplne skvely. Mazadla od Balei mam rada.

    OdpovědětVymazat
  7. Já jsem s těmito krémy od Baley spokojená, akorát se nedokážu přinutit pravidelně se mazat.
    http://chickflickcherry.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. Já se nedávno rozhodovala v DM mezi tímto a nakonec mi v košíku skončilo jedno lehké tělové mléko (s vůní melounu), protože těch hutných krémů máme doma docela dost. Také mám od Baley hydratační krém na obličej, ten používám už skoro 2 roky a je super. :)

    OdpovědětVymazat
  9. Nějaké to tělové mléko od Balea jsem myslím zkoušela ale bylo to takové to sladké, takže jsem ho spíš měla pro jeho neodolatelnou vůni než pro hydrataci :-)
    www.bokattyna.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Balea je skvělá značka zatím vše co jsem měla se mi osvědčilo :)
    modniblog.com

    OdpovědětVymazat
  11. Moc vám všem děkuji za komentáře.

    OdpovědětVymazat